Heyecan olması lazım tabii güzel şeyler bunlar ilk ve son kez yaşayacağımız
Yemek yemeye tabagım yok ama bana yıllarca yetcek kadar pijamam var hahahaHahaha , ay biz de az değiliz yaa
Hala devam mı? Ben bayağıdır almadım ya, şu ara para kenarda biriksin modundayım.Ben posetle gelıyosam içinde kesın pijama yada gecelık cıkıyo o zaman dellenıyo yınemı pıjama aldn dıye
ben mor ve yeşil banyo bile gördümpembe olursa pembe
AaaYemek yemeye tabagım yok ama bana yıllarca yetcek kadar pijamam var hahaha
Arttırma durr!
Ben arttırdım da ne oldu. Kendi başımı yaktım. Ben ettim sen etme
Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıyeHala devam mı? Ben bayağıdır almadım ya, şu ara para kenarda biriksin modundayım.
hastalık valla o aman takılma ben kucuklugmden berı pıjamayı camasırı gecelıgı cok severım.. tikkabilla da oyle bak bi albumlerı var waaaow cınsındenAaaPijama takıntısı olanı da hiç duymamıştım
Benim de dünyaları yiyecek tabağım var ama uyuyacak pijmam yok haha
Ay kendini hiç mi sevmiyosun sen yapmaHahaahah ciddi mi iş çıkışı gidip bankamatikte deneyecektim bendeee
Deli ya, kız neyle yiyip içeceksin. Tabak çanak al biraz da, adam gecelik değil yemek ister. Onun için gecelik olmasa da olur yaniAlıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye
hahaha
onları kırılık smdıden alırsamDeli ya, kız neyle yiyip içeceksin. Tabak çanak al biraz da, adam gecelik değil yemek ister. Onun için gecelik olmasa da olur yani
hastalık valla o aman takılma ben kucuklugmden berı pıjamayı camasırı gecelıgı cok severım.. tikkabilla da oyle bak bi albumlerı var waaaow cınsınden
Hayallerim hayal olduuuuhahahasen en iyisi banyo takımı unut şekerim
onları kırılık smdıden alırsamalırız elbet ama gecelıkler bıter sezonu degısır bulamam bulamıyomda zaten Dur bak begendıgım gecelıgı atıyım size bulamadım ama olsn
Evet öyle heyecanı bile güzel yıllardır beklediğimiz şey sonunda oluyo :)
Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye
Ay kendini hiç mi sevmiyosun sen yapma
Valla benimkini 1500 den 3200 yaptılar.
Şuan kullanılabilir bakiye : 200 TL!
Ne diyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?