2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hala devam mı? Ben bayağıdır almadım ya, şu ara para kenarda biriksin modundayım.
Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye

Aaa Pijama takıntısı olanı da hiç duymamıştım
Benim de dünyaları yiyecek tabağım var ama uyuyacak pijmam yok haha
hastalık valla o aman takılma ben kucuklugmden berı pıjamayı camasırı gecelıgı cok severım.. tikkabilla da oyle bak bi albumlerı var waaaow cınsınden

Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye
Deli ya, kız neyle yiyip içeceksin. Tabak çanak al biraz da, adam gecelik değil yemek ister. Onun için gecelik olmasa da olur yani

Deli ya, kız neyle yiyip içeceksin. Tabak çanak al biraz da, adam gecelik değil yemek ister. Onun için gecelik olmasa da olur yani
onları kırılık smdıden alırsam alırız elbet ama gecelıkler bıter sezonu degısır bulamam bulamıyomda zaten Dur bak begendıgım gecelıgı atıyım size bulamadım ama olsn

hastalık valla o aman takılma ben kucuklugmden berı pıjamayı camasırı gecelıgı cok severım.. tikkabilla da oyle bak bi albumlerı var waaaow cınsınden
Tikkabilla valla baktım hakikaten o cinstenmiş
Ama ben masum pijama sanmıştım ya haha
Ay çok uç olmasa da ben de alıyorum onlardan ve çok da severim
Mesela geçen saks mavi saten bir şortlu pijama aldım ki sorma gitsin.
Ay ama giziden alıyorum ben . Annem zulamı bulursa vay halime haha

bende geçen ay 150 tl baydım :) gecelik aldımm 5 takım
Ay kendini hiç mi sevmiyosun sen yapma
Valla benimkini 1500 den 3200 yaptılar.
Şuan kullanılabilir bakiye : 200 TL!
Ne diyosun?

Ay tamam tamam vazgeçtim benim 1000 tl ama şuan bakiye sıfır sıfır sıfır hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…