Ya ben kendi sitesinde bulamadım bunları. Bende mi körlük var ki acaba. Bu arada kızlar bu da sarıya karar verme sebebim
Eki Görüntüle 1457813
Fazla tencere göz çıkarmaz
Bunun rengi de iyiymişş. Nerden taktım bu sarıya ben şimdi bilmem ki ya hufŞimdi tuttururum o sarıyı arar dururum her yerde.
Yok canım almadım. Gördüm 1ltlik yazdığını o yüzden böyle kafam gidip geliyor idare eder miyim edemez miyim diyecanım bu kettle ı aldın mı.bende pembesi var bunun.normal boyuttan küçük haberin olsun.ben ilk geldiğinde şaşırmıştım büyük bekliyodum.normalde 2 litreye yakın oluyo ama bu 1 litrelik.
Yoo dostum yoo bu sarı olamaz
Kızlar merhaba, bi suredir burayı takip ediyorum. 23 yaşındayım, sevgilim 25. O doktor, ben anaokulu öğretmeni.
8 aydır birlikteyiz, bu ayın başında ailelerimiz tanıştı. Mayıs gibi istemeye gelicekler, babam ile annem ayrı oldugu icin babamın gelebilmesi mayısı bulucak.
Nişanı bu sene ekim-kasım gibi, düğünü ise önümüzdeki yıl temmuz ortası gibi düşünüyoruz.
Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çeyize başlasam mı, ufak ufak nişan yeri baksam mı acaba kızlar ?
Bana yardımcı olun lutfen hic bisi bilemiyorum..
Günaydın yavrular
Günaydın kızlarr :) Nasılsınız bakalım. Dün pek takılamadım buralarda ama galiba hafta güzel başlamış
Günaydın :)
Günaydınnnnnnnlarrr :)
Günaydın kızlaarr
günaydın kızlar :)
kızlarr nasılsınızz özledim sizi
günaydın kızlar nasılsınızzz
Günaydın bebekleeeeer:)
Hepinize öpücükleeeerv
GÜNAYDIN GÜZELLERR
http://www.trendyol.com/Pembe-Flora-Gizli-Rezistansli/UrunDetay/32473/10036125canım bu kettle ı aldın mı.bende pembesi var bunun.normal boyuttan küçük haberin olsun.ben ilk geldiğinde şaşırmıştım büyük bekliyodum.normalde 2 litreye yakın oluyo ama bu 1 litrelik.
Canım bunlar 1lt oluyo heralde çok ufaklar büyükleri varmı bilmiyorum amaYa ben kendi sitesinde bulamadım bunları. Bende mi körlük var ki acaba. Bu arada kızlar bu da sarıya karar verme sebebim
Eki Görüntüle 1457813
Vuhuu müthişş
http://www.trendyol.com/Pembe-Flora-Gizli-Rezistansli/UrunDetay/32473/10036125
Arzum çakmasını yapmış onunDaha ucuza. Ama ne olursa olsun orijinali gibi durmuyor işte
Zor bi renk seçtin ama kabul etYok canım almadım. Gördüm 1ltlik yazdığını o yüzden böyle kafam gidip geliyor idare eder miyim edemez miyim diyeSırf görüntüsünden dolayı alabilirim bilmiyorum
Yoo dostum yoo bu sarı olamazVaz mı geçsem ne yapsam. Zor olacak bu sarı işi Aman zaten küçük dokunuşlar olarak düşünmüştüm sarıyı ama bilemedim. İlk defa karar verdim bişeye şimdi ondan da dönüyorum. Ne olacak bu halimiz
Hayaller hayalleer. Umarım istediğimizi buluruz ya.bende bu tarzda pembe mavi istiyorum beyaz istiyorum mufağımıdaEki Görüntüle 1457869
Yok canım almadım. Gördüm 1ltlik yazdığını o yüzden böyle kafam gidip geliyor idare eder miyim edemez miyim diyeSırf görüntüsünden dolayı alabilirim bilmiyorum
Yoo dostum yoo bu sarı olamazVaz mı geçsem ne yapsam. Zor olacak bu sarı işi Aman zaten küçük dokunuşlar olarak düşünmüştüm sarıyı ama bilemedim. İlk defa karar verdim bişeye şimdi ondan da dönüyorum. Ne olacak bu halimiz
aynen byle bkıyorum bir yandanda diyorum cok bakmayım belki istediğimiz gibi ev bulamayızHayaller hayalleer. Umarım istediğimizi buluruz ya.
Ben beyaz lı grili bi dolapları olan bir mutfak istiyorum. Ev tutarken ona bakıcam heralde
sarı mutfak hoş olabilir tek sarı olmayadabilir yanikararlı ol genç, ne bu halin ?Şaka bir yana bende gördüm sarı tencere ama hardal sarısı gibi bişeydi, gözü yormuyordu Ama küçük dokunuşlar daha hoş olur bencede
Haha çok şirin
Bak benimki burda.
Ama içeriği daha fazlaydı setin tabi:) Model buu Essenso ecotouch mürdüm diye geçiyo
Haha hadi yaa esseninki mii başka bi mor muu
Ah kv ah alacak başka şey mi yoktu
Fazla tencere göz çıkarmaz
Bunun rengi de iyiymişş. Nerden taktım bu sarıya ben şimdi bilmem ki ya hufŞimdi tuttururum o sarıyı arar dururum her yerde.
Evet işte ondan korkuyorum. Az önce nişanlım bi ev gönderdi tam istediğimiz yerde lokasyon muhteşem, ev çok güzel. Mutfak tammmm istediğim gibi, banyo da öyle. Kira da 700 TL ama ben tutana kadar ohooo kalmaz kiiiaynen byle bkıyorum bir yandanda diyorum cok bakmayım belki istediğimiz gibi ev bulamayız
Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye
sarı mutfak hoş olabilir tek sarı olmayadabilir yani
Yok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.Canım bunlar 1lt oluyo heralde çok ufaklar büyükleri varmı bilmiyorum ama
Ohoo çaycı varsa hiç gerek yok yeter de artar bile, çok güzel ama yaa gerçekten, insan vazgeçemiyorbende görmüştüm onu canım.önce geri göndermeyi düşündüm ama sonra yeter iki kişiyiz zaten dedim.birde çay makinesi alıcam zaten yanına.onuda kettle gibi kullanabilirim lazım olduğunda.
Kabul ediyorum çok zorZor bi renk seçtin ama kabul et
Bazı sarılar tatlı tatlı gülümserken bazıları kaçacak delik aratıyor
Onu yakalamak da hayli zoooor
Sen daha pastel bir mutfak yapacaksın o zaman. Ama bulursun bence rahat :) Çok da tatlı olurbende bu tarzda pembe mavi istiyorum beyaz istiyorum mufağımıdaEki Görüntüle 1457869
Ay hadi inşallah bakalım girdik bir yolakararlı ol genç, ne bu halin ?Şaka bir yana bende gördüm sarı tencere ama hardal sarısı gibi bişeydi, gözü yormuyordu Ama küçük dokunuşlar daha hoş olur bencede
güzelmiş canım güle güle kullan n yaptın halletiniz mi gittin mi dünbendekide bu mrüdüm bir tencere bir tava kv nin aldığıda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?