2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya ben kendi sitesinde bulamadım bunları. Bende mi körlük var ki acaba. Bu arada kızlar bu da sarıya karar verme sebebim
Eki Görüntüle 1457813

canım bu kettle ı aldın mı.bende pembesi var bunun.normal boyuttan küçük haberin olsun.ben ilk geldiğinde şaşırmıştım büyük bekliyodum.normalde 2 litreye yakın oluyo ama bu 1 litrelik.

canım bu kettle ı aldın mı.bende pembesi var bunun.normal boyuttan küçük haberin olsun.ben ilk geldiğinde şaşırmıştım büyük bekliyodum.normalde 2 litreye yakın oluyo ama bu 1 litrelik.
Yok canım almadım. Gördüm 1ltlik yazdığını o yüzden böyle kafam gidip geliyor idare eder miyim edemez miyim diye Sırf görüntüsünden dolayı alabilirim bilmiyorum
Eki Görüntüle 1457853 Böyle sarı bulursan, sarıdan tiksinirsin ama
Yoo dostum yoo bu sarı olamaz Vaz mı geçsem ne yapsam. Zor olacak bu sarı işi Aman zaten küçük dokunuşlar olarak düşünmüştüm sarıyı ama bilemedim. İlk defa karar verdim bişeye şimdi ondan da dönüyorum. Ne olacak bu halimiz

Günaydın merhaba hoşgeldin aramıza :) Ne güzel hayırlısı olsun inşallah Mayıs a bişey kalmamış , yani en azından ne giyeceğine karar ver bu aşamada ve menü olarak ne hazırlayacağına çeyizlik için zaten yavaş yavaş herşey alınıyo o yüzden kendini sıkma söz - nişan bir arada mı olucak nişan yeri baksam mı demişsinde :) Yardımcı oluruz sana burda merak etme

Günaydın yavrular

Günaydın kızlarr :) Nasılsınız bakalım. Dün pek takılamadım buralarda ama galiba hafta güzel başlamış

Günaydınnnnnnnlarrr :)

Günaydın kızlaarr

günaydın kızlar :)

kızlarr nasılsınızz özledim sizi

günaydın kızlar nasılsınızzz

Günaydın bebekleeeeer:)
Hepinize öpücükleeeer v

GÜNAYDIN GÜZELLERR

Günaydın herkeseeee ben iyiyim regl sancım dışında kızlar sizler nasılsınızz ?

Eki Görüntüle 1457853 Böyle sarı bulursan, sarıdan tiksinirsin ama

Iykkkk bu ne renk böyleee

Zor bi renk seçtin ama kabul et
Bazı sarılar tatlı tatlı gülümserken bazıları kaçacak delik aratıyor
Onu yakalamak da hayli zoooor

kararlı ol genç, ne bu halin ? Şaka bir yana bende gördüm sarı tencere ama hardal sarısı gibi bişeydi, gözü yormuyordu Ama küçük dokunuşlar daha hoş olur bencede

Hayaller hayalleer. Umarım istediğimizi buluruz ya.
Ben beyaz lı grili bi dolapları olan bir mutfak istiyorum. Ev tutarken ona bakıcam heralde
aynen byle bkıyorum bir yandanda diyorum cok bakmayım belki istediğimiz gibi ev bulamayız

Haha çok şirin
Bak benimki burda.
Ama içeriği daha fazlaydı setin tabi:) Model buu Essenso ecotouch mürdüm diye geçiyo

Haha hadi yaa esseninki mii başka bi mor muu
Ah kv ah alacak başka şey mi yoktu

Fazla tencere göz çıkarmaz

Bunun rengi de iyiymişş. Nerden taktım bu sarıya ben şimdi bilmem ki ya huf Şimdi tuttururum o sarıyı arar dururum her yerde.

bendekide bu mrüdüm bir tencere bir tava kv nin aldığıda bu

Eklentiler

• 635261633700020973.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 70
  • indir (2).webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 72
aynen byle bkıyorum bir yandanda diyorum cok bakmayım belki istediğimiz gibi ev bulamayız
Evet işte ondan korkuyorum. Az önce nişanlım bi ev gönderdi tam istediğimiz yerde lokasyon muhteşem, ev çok güzel. Mutfak tammmm istediğim gibi, banyo da öyle. Kira da 700 TL ama ben tutana kadar ohooo kalmaz kiii

Alıyorum valla tikka hele bı gecelık grdum kı içim gitti ama hala alamadm cnku kalmamıs ınstagramda gorduydum kadına resmen yalvardım nolur bulun bana onu dıye

BEnde de pijama takıntılığı var ama evdekileri yatarken pek giydiğim söylenmez hangisiymiş instagram atsana bi resmi canım

Canım bunlar 1lt oluyo heralde çok ufaklar büyükleri varmı bilmiyorum ama
Yok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.
bende görmüştüm onu canım.önce geri göndermeyi düşündüm ama sonra yeter iki kişiyiz zaten dedim.birde çay makinesi alıcam zaten yanına.onuda kettle gibi kullanabilirim lazım olduğunda.
Ohoo çaycı varsa hiç gerek yok yeter de artar bile, çok güzel ama yaa gerçekten, insan vazgeçemiyor
Zor bi renk seçtin ama kabul et
Bazı sarılar tatlı tatlı gülümserken bazıları kaçacak delik aratıyor
Onu yakalamak da hayli zoooor
Kabul ediyorum çok zor Özellikle mutfak adına her şey pembe ve kırmızıyken. Çoğu şeyi gri, siyah beyaz alıp aralara sarı serpiştireyim böyle dediydim ama bakalım kısmet artık
bende bu tarzda pembe mavi istiyorum beyaz istiyorum mufağımıdaEki Görüntüle 1457869
Sen daha pastel bir mutfak yapacaksın o zaman. Ama bulursun bence rahat :) Çok da tatlı olur
kararlı ol genç, ne bu halin ? Şaka bir yana bende gördüm sarı tencere ama hardal sarısı gibi bişeydi, gözü yormuyordu Ama küçük dokunuşlar daha hoş olur bencede
Ay hadi inşallah bakalım girdik bir yola

Bu arada kızlar o kettledan daha uygun esseninki. Özelliklerine baktım daha bi güzel geldi niyeyse. Tabi ki görüntü olarak kenwood süperdi ama şimdi fonksiyon ve form çatışması yaşıyorum
http://www.essenso.com.tr/ESSENSO-WEEKEND-GLASS-SU-ISITICI,PR-710.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…