2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım essenin kendi sitesindede bu fiyata. n11de belki kuponla falan indirimli alabilrisin
Ay ben ordan hiç bişey almadım ki, kuponum falan yok yani. Çeyiz setlerine baktım aslında çelik tencere seti, çatal kaşık, yemek takımı ve kahvaltı takımı hepsi bir arada baya uygun fiyata olanları vardı ama onları da böyle internetten almak çok içime sinmedi. Siz neler aldınız oradan

ben nerdeyse bütün çeyizi oradan aldım günlük yemek takımı, günlük çatak bıçak, çaycı, elektrikli süpürge, saç kurutma makinası, düdüklü tencere seti, ütü, çelik sahan takımı,çelik tencere seti,nevresim pike takımları çeyiz değil ama telefon daha aklıma gelmeyen birsürü şey aldım n11den orada yorumları iyi okumak gerekli.günlük yemek takımı için mesela parçaları kırık geldi ama staıcı çok ilgiliydi. ben resimlerini çektim mail attım 15 gün içinde kırık olanları tekrar gönderdiler. eskiden çok kupon verirlerdi artık vermiyorlar pisler

Aynen yaa bende çok şey aldım ama dediğin gibi artık çok kupon vermiyolar :)

Aynen yaa bende çok şey aldım ama dediğin gibi artık çok kupon vermiyolar :)
hihih önceden kuponu görürdüm ne alacağımı şaşırırdım aklımda yokken bilekupon gitmesin die alışveriş yapardım şimdi vermiyorlar kendileri bilir almıyorum bende

Ama şimdi kupon dediniz heves ettim, koca çeyiz var alınacak, hayatımda ilk defa yüklü alışveriş yapıcam onda da kupon mu bitti kınıyorum. Ben de o bahsettiğim yemek takımı çelik seti ve çatal bıçak seti olanlardan alayım demiştim güvenemedim görmeden. Mağazadan seçip öyle karar vermek lazım sanırım internetten alırken de.
Fiyat gayet uygun canım..
Bunu alayım ben o zaman ya. Daha gerekirse sonradan ekleme yaparım zaten her yer kırmızı tencere dolu. Gerçi hiç de kırmızı istemiyordum çok sıkıldım mutfakta kırmızı görmekten ama ne yapalım fiyatı uygun.
Bir de ben galiba mutfağımı sarı ve gri renklerde yapmaya karar verdim. Tabi dayanamam arada pastel renkler de alırım, onlar da zaten sarıya uyumlu olur

Bunun gibi mor vardı Esse de yine . Ben onu almış idim
Böyle bi kendiğinden simli gibi haha

canım ben zaten mağazalrda dolaşıp modele kararverdim sonra onları nette takip ettim nerde kampanyada nerde indirimde yakaladığım ürünü aldımhemen

Bunun gibi mor vardı Esse de yine . Ben onu almış idim
Böyle bi kendiğinden simli gibi haha
ay benimkide mmor çok güzeller ama saolsun kv den benden habersiz almış kırmızısını

canım ben zaten mağazalrda dolaşıp modele kararverdim sonra onları nette takip ettim nerde kampanyada nerde indirimde yakaladığım ürünü aldımhemen
Sıkı çalışmak lazım desene :/ Ben bir gördüğümü bir daha unutuyorum, not da almadım saftirik gibi Ama artık çok düzenli gidicem karar verdim. Çeyiz listesi yaptım kendime (tabi sonra hazırını buldum internetten ama bu kısmı es geçiyorum), tek tek yanlarına not alarak tamamlıycam hazırlıkları

Eklentiler

• pr_01_8_max.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 65
ay benimkide mmor çok güzeller ama saolsun kv den benden habersiz almış kırmızısını
Fazla tencere göz çıkarmaz
Haha çok şirin
Bak benimki burda.
Ama içeriği daha fazlaydı setin tabi:) Model buu Essenso ecotouch mürdüm diye geçiyo
Bunun rengi de iyiymişş. Nerden taktım bu sarıya ben şimdi bilmem ki ya huf Şimdi tuttururum o sarıyı arar dururum her yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…