2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen bu sene var pembe mavi stokları doldurmam gerek aman bir sürü dert benim bide bardak takıntım var her bardaktan su çayy içemem annem bile deliriyor senin b halin ne olacak diye benim kullandığım bardaklar ayrıdır evedede

bunu beğendim güzelmiş bence cok güzel

daha almadım ama alıcam inşallah buna takım olarak bi de ekmek kızartma makinesini aldım.tost makinesi ve çaycıyı korkmazdan alırım heralde.

Ooo bu da bambaşka bişey olmadı şimdii
Ama gayet güzelmiş bu beğendim. Sarı konseptten cayarsan bu olur

Kabul ediyorum çok zor Özellikle mutfak adına her şey pembe ve kırmızıyken. Çoğu şeyi gri, siyah beyaz alıp aralara sarı serpiştireyim böyle dediydim ama bakalım kısmet artık
Gri ve siyahla sarı çok güzel olur. Dediğin gibi aralara serpiştirerek tabii. Sarı baskın bi renk çok göz yormasın.
Ay of sinirlendim yine karar vermek çok yorucu

Nasıl yani Mesela nasıl bardaktan içebiliyosun valla merak ettim
bunu beğendim güzelmiş bence cok güzel
Evett çok güzell, hem benim gibi sakar insanlar için ideal, evi yakmamış olurum. İçinde su olmayınca otomatik kapanıyor bir de kablosuz kullanımı falan da var.
daha almadım ama alıcam inşallah buna takım olarak bi de ekmek kızartma makinesini aldım.tost makinesi ve çaycıyı korkmazdan alırım heralde.
Kahve makinesi de çok iyi ama almamam lazımm
Ooo bu da bambaşka bişey olmadı şimdii
Ama gayet güzelmiş bu beğendim. Sarı konseptten cayarsan bu olur
Caymadan da uydurabilirim bence ya Neyse ben bunu beğendim, artık kalan eşyalar ona uysun, metale uyar zaten her şey
Gri ve siyahla sarı çok güzel olur. Dediğin gibi aralara serpiştirerek tabii. Sarı baskın bi renk çok göz yormasın.
Ay of sinirlendim yine karar vermek çok yorucu
Evet ya tam karar verdim diyorsun sonra prüzler çıkıyor, ne güzel çeşitleri de kısıtlamış olmuştum kararsızlık yaşamayacaktım

Bu arada kızlar essenso kampanyası var 1v1y'de. Bu bahsettiğim kettle 170lerden 119a düşmüş. Ben daha düğüne çok var diye alamıyorum elektronikleri, siz düşünürsünüz belki :)

Bu arada kızlar essenso kampanyası var 1v1y'de. Bu bahsettiğim kettle 170lerden 119a düşmüş. Ben daha düğüne çok var diye alamıyorum elektronikleri, siz düşünürsünüz belki :)
ben çok beğendimde almak isterdim ama benimde belli değil bu yaz mı öbür yaz mı

ben çok beğendimde almak isterdim ama benimde belli değil bu yaz mı öbür yaz mı
Bizim galiba diğer yaz olacak, netleşmeye başladı yavaştan. Hatta yaz değil de ilkbahar diyelim. Aynı zamanlara denk geliriz belki
Pürüzsüz olmaaaz ayıp ettinn
İlla bi sürüncemede kalacaksın
Zaten kararsız insanım
ne kadar çok araştırırsak o kadar kararsız kalıyoruz
Araştırmayınca da kazık mı yedim acaba? ya da daha güzelini ya görür pişman olursam korkusu kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…