aynen bu sene var pembe mavi stokları doldurmam gerek aman bir sürü dert benim bide bardak takıntım var her bardaktan su çayy içemem annem bile deliriyor senin b halin ne olacak diye benim kullandığım bardaklar ayrıdır evededeYok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.
Ohoo çaycı varsa hiç gerek yok yeter de artar bile, çok güzel ama yaa gerçekten, insan vazgeçemiyor
Kabul ediyorum çok zorÖzellikle mutfak adına her şey pembe ve kırmızıyken. Çoğu şeyi gri, siyah beyaz alıp aralara sarı serpiştireyim böyle dediydim ama bakalım kısmet artık
Sen daha pastel bir mutfak yapacaksın o zaman. Ama bulursun bence rahat :) Çok da tatlı olur
Ay hadi inşallah bakalım girdik bir yola
Bu arada kızlar o kettledan daha uygun esseninki. Özelliklerine baktım daha bi güzel geldi niyeyse. Tabi ki görüntü olarak kenwood süperdi ama şimdi fonksiyon ve form çatışması yaşıyorum
http://www.essenso.com.tr/ESSENSO-WEEKEND-GLASS-SU-ISITICI,PR-710.html
bunu beğendim güzelmiş bence cok güzelYok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.
Ohoo çaycı varsa hiç gerek yok yeter de artar bile, çok güzel ama yaa gerçekten, insan vazgeçemiyor
Kabul ediyorum çok zorÖzellikle mutfak adına her şey pembe ve kırmızıyken. Çoğu şeyi gri, siyah beyaz alıp aralara sarı serpiştireyim böyle dediydim ama bakalım kısmet artık
Sen daha pastel bir mutfak yapacaksın o zaman. Ama bulursun bence rahat :) Çok da tatlı olur
Bu arada kızlar o kettledan daha uygun esseninki. Özelliklerine baktım daha bi güzel geldi niyeyse. Tabi ki görüntü olarak kenwood süperdi ama şimdi fonksiyon ve form çatışması yaşıyorum
tabikide hayır canım :) akşam buluştuk eve gititk yemek yedik falan ama hiç konusu açılmadıgüzelmiş canım güle güle kullan n yaptın halletiniz mi gittin mi dün
çok fenasın sende ama iyi oluyor oh olsuntabikide hayır canım :) akşam buluştuk eve gititk yemek yedik falan ama hiç konusu açılmadı
bu tencerelerle hayattan soğudum
bencede tek renk sarı olmaz cok zor bir renkEn iyisi küçük dokunuşlar bence
Yok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.
Ooo bu da bambaşka bişey olmadı şimdiiYok canım ya büyükleri hep küçük. Zaten çok pahalı, bir baktım ki o fiyata neler neler alınırmış.
Gri ve siyahla sarı çok güzel olur. Dediğin gibi aralara serpiştirerek tabii. Sarı baskın bi renk çok göz yormasın.Kabul ediyorum çok zorÖzellikle mutfak adına her şey pembe ve kırmızıyken. Çoğu şeyi gri, siyah beyaz alıp aralara sarı serpiştireyim böyle dediydim ama bakalım kısmet artık
Teşekkür ederim canım umarım seninde istediğin biyerde olurÇok güzel bir yer orası bakmıştım ama benim bütçemi bay aaşmıştı güzel tercih yapmışsınız :)
Nasıl yaniaynen bu sene var pembe mavi stokları doldurmam gerek aman bir sürü dert benim bide bardak takıntım var her bardaktan su çayy içemem annem bile deliriyor senin b halin ne olacak diye benim kullandığım bardaklar ayrıdır evedede
Evett çok güzell, hem benim gibi sakar insanlar için ideal, evi yakmamış olurum. İçinde su olmayınca otomatik kapanıyor bir de kablosuz kullanımı falan da var.bunu beğendim güzelmiş bence cok güzel
Kahve makinesi de çok iyi ama almamam lazımmdaha almadım ama alıcam inşallahbuna takım olarak bi de ekmek kızartma makinesini aldım.tost makinesi ve çaycıyı korkmazdan alırım heralde.
Caymadan da uydurabilirim bence yaOoo bu da bambaşka bişey olmadı şimdii
Ama gayet güzelmiş bu beğendim. Sarı konseptten cayarsan bu olur
Evet ya tam karar verdim diyorsun sonra prüzler çıkıyor, ne güzel çeşitleri de kısıtlamış olmuştum kararsızlık yaşamayacaktımGri ve siyahla sarı çok güzel olur. Dediğin gibi aralara serpiştirerek tabii. Sarı baskın bi renk çok göz yormasın.
Ay of sinirlendim yine karar vermek çok yorucu
günaydın canım gayet iyiyim sen nasılsın??Günaydın güzellikler :) Nasılsınız ?
ben çok beğendimde almak isterdim ama benimde belli değil bu yaz mı öbür yaz mıBu arada kızlar essenso kampanyası var 1v1y'de. Bu bahsettiğim kettle 170lerden 119a düşmüş. Ben daha düğüne çok var diye alamıyorum elektronikleri, siz düşünürsünüz belki :)
Günaydın canııım. İyiyiz sen nasılsıın :)Günaydın güzellikler :) Nasılsınız ?
Pürüzsüz olmaaaz ayıp ettinnEvet ya tam karar verdim diyorsun sonra prüzler çıkıyor, ne güzel çeşitleri de kısıtlamış olmuştum kararsızlık yaşamayacaktım
ne kadar çok araştırırsak o kadar kararsız kalıyoruzGünaydın canııım. İyiyiz sen nasılsıın :)
Pürüzsüz olmaaaz ayıp ettinn
İlla bi sürüncemede kalacaksın
Bizim galiba diğer yaz olacak, netleşmeye başladı yavaştan. Hatta yaz değil de ilkbahar diyelim. Aynı zamanlara denk geliriz belkiben çok beğendimde almak isterdim ama benimde belli değil bu yaz mı öbür yaz mı
Zaten kararsız insanımPürüzsüz olmaaaz ayıp ettinn
Araştırmayınca da kazık mı yedim acaba? ya da daha güzelini ya görür pişman olursam korkusu kalıyorne kadar çok araştırırsak o kadar kararsız kalıyoruz
ne kadar çok araştırırsak o kadar kararsız kalıyoruz
Bana kararsızlık demeyiiinZaten kararsız insanım
günaydın canım gayet iyiyim sen nasılsın??
Günaydın canııım. İyiyiz sen nasılsıın :)
Pürüzsüz olmaaaz ayıp ettinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?