Ne kadar bi butce dusunuyosun bilmiyorum canim ama oyle masrafli bisey degil. İstanbuldaysen eminonunde 1 saatlik isin var maksimum :).. Yastiklari hic gormedim bilmiyorumkatrut post: 39983662 .!.:Çok güzel olmuş cnm ama biraz masraflı gbi bna biraz daha kolay yapılacak ucuz maliyetli bişeyler lazım :)
Canım ufak tefek ceyizini hazırla mekanlara bak erken değil istemedene giyiceksin nisanda ne giyiceksin onlar hakkında fikir edinKızlar merhaba, bi suredir burayı takip ediyorum. 23 yaşındayım, sevgilim 25. O doktor, ben anaokulu öğretmeni.
8 aydır birlikteyiz, bu ayın başında ailelerimiz tanıştı. Mayıs gibi istemeye gelicekler, babam ile annem ayrı oldugu icin babamın gelebilmesi mayısı bulucak.
Nişanı bu sene ekim-kasım gibi, düğünü ise önümüzdeki yıl temmuz ortası gibi düşünüyoruz.
Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çeyize başlasam mı, ufak ufak nişan yeri baksam mı acaba kızlar ?
Bana yardımcı olun lutfen hic bisi bilemiyorum..
Ne kadar bi butce dusunuyosun bilmiyorum canim ama oyle masrafli bisey degil. İstanbuldaysen eminonunde 1 saatlik isin var maksimum :).. Yastiklari hic gormedim bilmiyorum
katre584 Canim yastiklari da gordim ama diger srylerle ayni mantik gibi geldi. Hani kullanilacak birseyler dusunuyosun sanmistim. Ama senin begenmen onemli tabii.
Canım ufak tefek ceyizini hazırla mekanlara bak erken değil istemedene giyiceksin nisanda ne giyiceksin onlar hakkında fikir edin
Çok güzel bir yer orası bakmıştım ama benim bütçemi bay aaşmıştı güzel tercih yapmışsınız :)Belek'te canım bellis hotel de jasmine göl evini tuttuk çok guzelll
o şart 1 yıldı şimdi 3 yıla çıkarıldı canım sorun zaten orda bu yıl değişti. Nişanlım orda çalışmaya başlayalı daha 1 yıl olmadıCanım bildiğim kadarıyla erkek özel sektörde aynı şehirde 2 yıl sigortalı çalıştiysa memur oraya atama isteyebilir onu bi araştır
Kızlar fiyatı nasıl bunun
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ESSENSO-ECOTOUCH-TORİNO-5P-SET-20T-26K-TV-Kırmızı-Tencere-Seti,103452,504118,1244118.html?langId=-14
Yavaştan ben de bir şeyler alayım artık, kırdım inadımı
Baktığıma göre çok çok daha pahalıydı bakalım iş çıkışı belki gider alırımbunların tam olarak fiyatını bilmiyorum ama bana uygun geldi canım.başka sitelerden se bakıp karşılaştırma yapabilirsin n11den falan.
Bana uygun geldi canım ikilileri 79-89 çünküKızlar fiyatı nasıl bunun
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ESSENSO-ECOTOUCH-TORİNO-5P-SET-20T-26K-TV-Kırmızı-Tencere-Seti,103452,504118,1244118.html?langId=-14
Yavaştan ben de bir şeyler alayım artık, kırdım inadımı
canım essenin kendi sitesindede bu fiyata. n11de belki kuponla falan indirimli alabilrisinBaktığıma göre çok çok daha pahalıydı bakalım iş çıkışı belki gider alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?