Hahah ben de o gruba dahilimBana kararsızlık demeyiiin
Benden daha kararsızı varmıdır acaba. Bişeye karar vermeye çalışırken kendimden nefret ediyorum öyle söyliyiim
Galiba bizimde öyle olur daha hazırık yok yetişmez belki kış olur bilemedim şimdi bekleme taraftarı değiliz ama şartlarBizim galiba diğer yaz olacak, netleşmeye başladı yavaştan. Hatta yaz değil de ilkbahar diyelim. Aynı zamanlara denk geliriz belki
Zaten kararsız insanım
Araştırmayınca da kazık mı yedim acaba? ya da daha güzelini ya görür pişman olursam korkusu kalıyor
hahahhahahha inanmıyoruummmmmmmmmmmmmHahah ben de o gruba dahilimHatta herkes benden nefret ediyor o aşamada Geçen bi bardak seti alayım dedim 25tllik şey için on saat kendimle savaş verdim. Sepete attım kaldırdım attım bi daha kaldırdım, sonra artık kart bilgilerini girdim tam satın ala basıyordum yine vazgeçtim. Ya dedim başlarım böyle işe almıyorum hiçbir şey
Haha yaa herkes zaten nefret ediyo daaa ben bile kendimi öldürmek istiyorumHahah ben de o gruba dahilimHatta herkes benden nefret ediyor o aşamada Geçen bi bardak seti alayım dedim 25tllik şey için on saat kendimle savaş verdim. Sepete attım kaldırdım attım bi daha kaldırdım, sonra artık kart bilgilerini girdim tam satın ala basıyordum yine vazgeçtim. Ya dedim başlarım böyle işe almıyorum hiçbir şey
Kış düğünü de hiç içime sinmiyor benim ya ne bileyim karanlık karanlık. Bir de iki ayrı şehirde olacak, hava koşulları kötü oldu mu yandık. Nişanda öyle olmuştu.Galiba bizimde öyle olur daha hazırık yok yetişmez belki kış olur bilemedim şimdi bekleme taraftarı değiliz ama şartlar
doğru söylüyosun cok çesit var çok cezbedici şeyler var karar veremiyorum
İnan inan gerçekler bunlarhahahhahahha inanmıyoruummmmmmmmmmmmm
Evet ya bir de vazgeçtim resmen şaka gibiHaha yaa herkes zaten nefret ediyo daaa ben bile kendimi öldürmek istiyorum
Aynı senin gibiyim kırk kere düşünüp bi de sonunda vazgeçmiyomuyum aha o da ayrı delirtiyo işte
Haha kesinlikle korkunçç bişey olur.Evet ya bir de vazgeçtim resmen şaka gibiHayır eninde sonunda alıcam zaten onu da biliyorum ama neyin kararsızlığı onu bilemiyorum Biz beraber alışverişe çıksak her mağazadan kovuluruz gibi geliyor Bezdiririz çalışanları
Kabus gibi ya yaşadım o anları resmenHaha kesinlikle korkunçç bişey olur.
Sonucuda söyliyim bişey almadan çıkarız kesinFikir veremicez karar veremicez. Haliyle almadan aklımız kalmış bi şekilde çıkıcaz
benmde içim sinmiyor erkek arkadaşım hemen istiyor ailem b-sen tanıyosun birazda biz tanıyalım kardeşin bu yaz evlendi gibi bahaneler var bende dedim cok uzatmak istemiyorum faln falanKış düğünü de hiç içime sinmiyor benim ya ne bileyim karanlık karanlık. Bir de iki ayrı şehirde olacak, hava koşulları kötü oldu mu yandık. Nişanda öyle olmuştu.
İnan inan gerçekler bunlar
Evet ya bir de vazgeçtim resmen şaka gibiHayır eninde sonunda alıcam zaten onu da biliyorum ama neyin kararsızlığı onu bilemiyorum Biz beraber alışverişe çıksak her mağazadan kovuluruz gibi geliyor Bezdiririz çalışanları
Hahah aman yaa Allah kararlılık versin ne diyiiimmmKabus gibi ya yaşadım o anları resmen
Aynı şey bizde de oldu, çok tartıştık ailemle bu konuda. Dedim nişan yapalım tanırsınız ailesini, uzatmaya gerek yok. Zar zor ikna ettim de şimdi çok şükür problemimiz yok o konuda. Tanıyorlar yavaş yavaş. Zaten nişanda kaynaşıldı en çok. Arada bir resmiyet olmayınca o kadar tanışma gibi şeyler olmuyor.benmde içim sinmiyor erkek arkadaşım hemen istiyor ailem b-sen tanıyosun birazda biz tanıyalım kardeşin bu yaz evlendi gibi bahaneler var bende dedim cok uzatmak istemiyorum faln falan
Nişan konusunda sıkıntı yok ama nişanlılık uzasın istemiyorum onlarda yeni düğün yaptık diyorlar bende uzatmak istemiyorum diyorum ki erkek arkadaşım aileside öyle diyorAynı şey bizde de oldu, çok tartıştık ailemle bu konuda. Dedim nişan yapalım tanırsınız ailesini, uzatmaya gerek yok. Zar zor ikna ettim de şimdi çok şükür problemimiz yok o konuda. Tanıyorlar yavaş yavaş. Zaten nişanda kaynaşıldı en çok. Arada bir resmiyet olmayınca o kadar tanışma gibi şeyler olmuyor.
harika görünüyorlar canım güle güle kullan sevdim hepsinikızlar bugün keyfim yerinde sanırımçünkü çatal bıçak takımım gelecek bakınbakalım beğenecekmisiniz. yemek takımım ve çatal bıçağı resmi işte budur
Çok şıklar canıımm, güle güle kullan :)kızlar bugün keyfim yerinde sanırımçünkü çatal bıçak takımım gelecek bakınbakalım beğenecekmisiniz. yemek takımım ve çatal bıçağı resmi işte budur
Nişan olsun bak nasıl değişir durumlar. Onlar da uzatmazlar zaten öyle, siz durumunuzu bi toparlayın hazırlığınızı yapın, kimse bişey demez.Nişan konusunda sıkıntı yok ama nişanlılık uzasın istemiyorum onlarda yeni düğün yaptık diyorlar bende uzatmak istemiyorum diyorum ki erkek arkadaşım aileside öyle diyor
Çok güzel bunlarr ben de bakmıştım da sorması ayıp ne kadar tuttukızlar bugün keyfim yerinde sanırımçünkü çatal bıçak takımım gelecek bakınbakalım beğenecekmisiniz. yemek takımım ve çatal bıçağı resmi işte budur
canım aşk yuvamızı buldum taşındım beyaz eşya aldım mobilya araştırıyoruz filan çok yoğun bi dönemdi giremedim inanki ama özlemişimNerelerdesinnnn sen bakiyim
doğru söylüyosun inşallah ben ufaktan devam edeyimde hazırlıklaraNişan olsun bak nasıl değişir durumlar. Onlar da uzatmazlar zaten öyle, siz durumunuzu bi toparlayın hazırlığınızı yapın, kimse bişey demez.
Çok güzel bunlarr ben de bakmıştım da sorması ayıp ne kadar tuttu
canım yemektakımı 890-çatal bıçakta 600 tutu nasıl bu fiyata aldığımı özelden yazarım.Nişan olsun bak nasıl değişir durumlar. Onlar da uzatmazlar zaten öyle, siz durumunuzu bi toparlayın hazırlığınızı yapın, kimse bişey demez.
Çok güzel bunlarr ben de bakmıştım da sorması ayıp ne kadar tuttu
çok sevindim :) ne güzel gelişmeler oluyor böyle :) hayırlı olsuncanım aşk yuvamızı buldum taşındım beyaz eşya aldım mobilya araştırıyoruz filan çok yoğun bi dönemdi giremedim inanki ama özlemişim
cok uyguna almıssın gercekten nasıl aldın bende merak ettimcanım yemektakımı 890-çatal bıçakta 600 tutu nasıl bu fiyata aldığımı özelden yazarım.
çok sevindim :) ne güzel gelişmeler oluyor böyle :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?