2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bugün keyfim yerinde sanırım çünkü çatal bıçak takımım gelecek bakınbakalım beğenecekmisiniz. yemek takımım ve çatal bıçağı resmi işte budur

Çok güzeller canım :) Çatal bıçak önce bende buna benzer seçmiştim sonra değiştirdim :)
Güzel günlerde kullanman dileğiyle :) Bana da yaz nasıl böyle ucuza aldıınn ?

Biz istemeyle sözü birlestiricez, ailesi şehir dışında oldugu icin karıştı biraz bizim kafalar. isteme gününde yüzükleri takalım diyoruz, sonrada nişan hazırlığı. Nişanı evde istedim ama ev o kadar kişiyi almaz malesef, en azından boyle acık hava şirin bi cafe falan dusunuyorum, bakalım çok ani oldu şaşırdım bende napıcagımı

Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım bizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü

sizin de psikolohik desteklerinizi bekliyorum

Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursun Benim seramik tencere setim de bu

hayırlı olsun neden olmasın imkan el veriyorsa

Kızlar selam bende mutfağımı pastel tonlarda istiyorum o yüzden bu sette aldım

Çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)

Öncelikle hoş geldin :)
Bizde öyle yaptık isteme-söz-nişan :)

Bunlarda yemek ve Kahvaltı takımlarım

Bunlarda çok şık canım kahvaltı takımın çok güzel bayıldım :)

Hoşgeldin canım :)
Tencerelerin çok tatlı :)

Çok güzellerr güle güle kullan :) Kahvaltı takımını canlı gördün mü? Merak ettim ben de onları
Hepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicam

Eklentiler

• unnamed (5).webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 88

hoşgeldin canım bende bunlardan alıcam.sahanını aldım şimdilik sadece.çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…