Çok merak ettim şu an nerdeyse yarı fiyatıcanım yemektakımı 890-çatal bıçakta 600 tutu nasıl bu fiyata aldığımı özelden yazarım.
çok sevindim :) ne güzel gelişmeler oluyor böyle :) hayırlı olsun
oo yakalandımm
aynen o kadr uygun ki maşallahÇok merak ettim şu an nerdeyse yarı fiyatı
kızlar bugün keyfim yerinde sanırımçünkü çatal bıçak takımım gelecek bakınbakalım beğenecekmisiniz. yemek takımım ve çatal bıçağı resmi işte budur
beğendim canım çok hoş güle güle kullanKızlar selam bende mutfağımı pastel tonlarda istiyorum o yüzden bu sette aldım
Günaydın merhaba hoşgeldin aramıza :) Ne güzel hayırlısı olsun inşallah Mayıs a bişey kalmamış , yani en azından ne giyeceğine karar ver bu aşamada ve menü olarak ne hazırlayacağına çeyizlik için zaten yavaş yavaş herşey alınıyo o yüzden kendini sıkma söz - nişan bir arada mı olucak nişan yeri baksam mı demişsinde :) Yardımcı oluruz sana burda merak etme
Günaydın herkeseeee ben iyiyim regl sancım dışında kızlar sizler nasılsınızz ?
Iykkkkbu ne renk böyleee
Çok güzelmiş bunun renkleri de :)Kızlar selam bende mutfağımı pastel tonlarda istiyorum o yüzden bu sette aldım
Bun bide hali yeşili var onuda alicamÇok güzelmiş bunun renkleri de :)
http://www.n11.com/cem-promo-7-parc...0?cid=604001&gclid=CJrio_-Ur8QCFY_MtAodHHsAcwBun bide hali yeşili var onuda alicam
Çok güzellerr güle güle kullan :) Kahvaltı takımını canlı gördün mü? Merak ettim ben de onlarıBunlarda yemek ve Kahvaltı takımlarım
Evet buda güzelmiş hali yeşili demişim haki yeşili dicektimhttp://www.n11.com/cem-promo-7-parc...0?cid=604001&gclid=CJrio_-Ur8QCFY_MtAodHHsAcw
Bu renk de çok güzell, pembeye uyar hem :)
hayırlı olsun neden olmasın imkan el veriyorsaBiz istemeyle sözü birlestiricez, ailesi şehir dışında oldugu icin karıştı biraz bizim kafalar. isteme gününde yüzükleri takalım diyoruz, sonrada nişan hazırlığı. Nişanı evde istedim ama ev o kadar kişiyi almaz malesef, en azından boyle acık hava şirin bi cafe falan dusunuyorum, bakalım çok ani oldu şaşırdım bende napıcagımı
beğendim güzelmiş güle güle kullan canımBunlarda yemek ve Kahvaltı takımlarım
Kızlar selam bende mutfağımı pastel tonlarda istiyorum o yüzden bu sette aldım
Biz istemeyle sözü birlestiricez, ailesi şehir dışında oldugu icin karıştı biraz bizim kafalar. isteme gününde yüzükleri takalım diyoruz, sonrada nişan hazırlığı. Nişanı evde istedim ama ev o kadar kişiyi almaz malesef, en azından boyle acık hava şirin bi cafe falan dusunuyorum, bakalım çok ani oldu şaşırdım bende napıcagımı
Bunlarda yemek ve Kahvaltı takımlarım
Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
sizin de psikolohik desteklerinizi bekliyorum
Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursunBenim seramik tencere setim de bu
Hepsini mağazadan aldım canım guvenemem siteden bu bi modacının mı ne özel tasarımıymıs çok beğendim aslında ben resimdekini istemiştim ama nişanlım çok ağır olur biraz neşeli bişeyler alalım dedi tamam dedim onu aldık şimdi ara ara gidip farklı peynirliklerini fırın tepsilerini falan alicamÇok güzellerr güle güle kullan :) Kahvaltı takımını canlı gördün mü? Merak ettim ben de onları
Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldımbizim çok kesin olmamakla birlikte önümüzdeki ayın sonuna doğru söz-isteme-nişanımız var hepsi biranda olacak.tabi ben tutuştum bu yüzden daha hazırlık yok çünkü
sizin de psikolohik desteklerinizi bekliyorum
Madem son birkaç yorumda tencerelerinizi paylaşmışsınız bende koyayım burada dursunBenim seramik tencere setim de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?