2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım

Eklentiler

• FB_IMG_1426598020170.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 45
Bende söz isteme aynı anda yaptık çünkü benim ailem taa Maraş ta nişanlım eskisehir arada 12 saat yol var ertesi gün nişan yaptık bunlarda benim kurabiyelerim kendim evde yaptım
ayrı şehirde olunca mecburen biz ynı sehirdeyiz evlerimiz on bes dakika meesafede arabayla yani o yüzden kaç kez gelirler bilmem

bencede tek yeterli ama beni istemeye ayrı nişana ayrı gelecekler
Sana iki elbise şart kız aynı elbise olmaz tabi
Evet canım Forever' dan almıştım..Çok teşekkür ederim :) Benim sizin gibi kendi evimde olmadı bir çok şey kaldı maalesef, ay içimde kalmış benim ya hep aynı şeyi söyleyip duruyorum
Niye içinde kalsın ki maşallah çok güzelsiniz, mutlusunuz. Hem düğünde de telafi edersiniz. Nişan unutulur gider zaten, düğün hep akılda kalır.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
bende bakıcam duy sesimi
Forumun baş meraklıları ilan ediyorum ikimizi

ay başmeraklıya çok güldüm Trpst

hakketten çatlıyorum ya tabi şart ama başımda bu denli kıskanç biri varken cok zor benim işi elbise giyince deliriyor adete gözleri yuvalarından cıkıp boynundaki damarlar patlayacak gibi sıkıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…