2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr size çok güzel bir sayfa paylaşacağım :) bunları ben çoook önceden facebooktan takip ederdim. kaftanlarına bayılıyorum. şimdi online satışada başlamışlar. gelin çiçekleride dikkatimi çekti piyasa göre uygun fiyatları sanırım. bir bakın isterseniz.
https://www.mahinev.com.tr/#

çok güzelmiş çok beğendim.güle güle kullan canım

Biliyorum bunları çok güzeller ya yirim bu kaftanları ben canlarım benimm çiçekler uygunmuş ama dediğin gibi canım

Ne sevimlileeer. Teşekkür ederiz canııım.
Ay ama genel olarak söylüyorum bu kaftanlar ne pahalı be
Kiralayan bi yer bulmak gerek bence

HAdi canııım
Ben de sevindim aa kiralanıyomuş diyee. hahah

Bende ne pahalıymış diye düşünüyodum ama kiralık fiyatıymış diyince iyice içime oturdu
ben buranın daha önceki fiyatlarını biliyorum ozmana çok daha pahalıydı şimdi görünce aaa deidm nasıl indirimişşer bu fiyata satıyorlar ama gördümki kiralıkmış

ben buranın daha önceki fiyatlarını biliyorum ozmana çok daha pahalıydı şimdi görünce aaa deidm nasıl indirimişşer bu fiyata satıyorlar ama gördümki kiralıkmış
Koca bir hayal kırıklığı yaşadım şuan
Fiyata pahalı dedim sonraa kiralıyolarmış yarıya düşse falan diye hesap yaptım amaaa... Aaah ahhh

Çok cici buketler varr çok beğendim teşekkürlerr :)
çok güzelmiş çok beğendim.güle güle kullan canım
Teşekkürler canım, aldım gitti vallahi ama içime bi fil oturdu, aman kalksın gitsin bi kere evleniyoruz napalım yaa
sitedekiler kirlaık fiyatalrıymış canım
Oyyyy baya çokmuş, neyseki kaftan giymiyiciğim

Koca bir hayal kırıklığı yaşadım şuan
Fiyata pahalı dedim sonraa kiralıyolarmış yarıya düşse falan diye hesap yaptım amaaa... Aaah ahhh

kendime beğenmiştim oysaki bi model ayyy içime oturdu bildiğin

Haha ben duygularını ve acını birebir paylaşıyorum. İçim sızladı içimm ah curlygirl yaktın bizii haha
bende duygularınızı paylaşıyorum bende yandım

Bu akşam kısmet olursa şu gına gelen balayı olayını kapatacağım akşam tur şirketine gideceğiz

Bu akşam kısmet olursa şu gına gelen balayı olayını kapatacağım akşam tur şirketine gideceğiz
Ayy hadi bakalım valla ben konu kapattığında baya yükten kurtulmuştum darısı başına.
Gerçi birinden kurtulsan diğeri çöküyo üstüne ama haha
Nere karar vermiştiniiiz?

Yer için karar verdiniz mi canım

Ayy hadi bakalım valla ben konu kapattığında baya yükten kurtulmuştum darısı başına.
Gerçi birinden kurtulsan diğeri çöküyo üstüne ama haha
Nere karar vermiştiniiiz?
aynen öyle kızlar bir kesinleşse rahatlayacağım. bide şöyle bir sıkıntı var ikinci düğünden sonra gideceğimiz ve o şehirdende heryere ulaşım pek yok. izin sıkıntımızda var gün kaybı olmaması lazım. oyüzden aslında istediğim birkaç yerden vazgeçmek zorunda kaldım ve şuan için en rahat şekilde gideceğimiz yer burası
http://www.kirmanhotels.com/Belazur/

tur şirketine gidicem akşam durumu anlatıp başka seçenekler varsa değerlendircem yoksa bunu alıcaz. sıkıldım valla artık alıp kurtulmak istiyorum.

Gayet şık görünüyo canım. Umarım gönlüne göre olur ve bu akşam bu işi çözüverirsin :)

Gayet şık görünüyo canım. Umarım gönlüne göre olur ve bu akşam bu işi çözüverirsin :)
inş canım. bende ilk görünce masal gibi dedim bilmiyorum artık gidince ne çıkar yorumlarına baktım pek iyi konuşulmamış ama nedense içimden gitmek geliyor

Ay çok güzell hadi inşallah fiyatlar da düzgün çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…