Al tabii ama bunu beğenip para verdiğin için ilişkiniz tehlikeye girebiliraaa ben çok begendim=))) aynısından nişanlıma alayım en iyisi
Ben de yaaaaKaybolduuu severim böyle şeyleri izlemeyi ama kısmet değilmiş :/
Haha Töbee ya neler görücez daha acabaAyy çok güldüm görünce yaa babaannesinin kazağı gibi.
Aaa az öcne gösterdiğini mi aldııın?Kahvaltı takımını aldııım
İlk defa çeyizime büyük bişey almış oldum böylece
Kahvaltı takımını aldııım
o gösterdiğini mi aldıncok güzel taktı bizim kız sarıya çatal kasıklarKahvaltı takımını aldııım
İnşallah bu tarz şeyler yaşamazsın canımm..inan çok kötü etkiler bırakıyor..
Güle güle kullan canımm :)Kahvaltı takımını aldııım
bugünüde dedikodu günü ilan ediyorumBen kendi huyumu bildiğim için çeyiz tantanasına gitmedim..Çünkü kendimi biliyorum, kesin bir şeyler söylerdim..Döndüler tabi bizimkiler, ee anlıyorsun sonuçta yüz ifadelerinden bir şeyler olduğunu..Bende enişteme sordum ne oldu diyeEniştemde anlattı tabi benim kayış koptu Hatta parayı az bulup, kız almaya gelirken 2 bin tl ile gelin demişler, gülerek söyleyince eniştem şaka yapıyor sandım Ama gayet ciddilermiş ..Resmen kız kardeşi ablası için pazarlık yaptı, hatta istediği para verilmedi diye ağladı ve 2o li yaşlarda psikoloji öğrencisi bunu yapan
çok sevdiğim bir aile büyüğümüz var yani babam onların ailesinde büyümüş, düğüne de başka şehirden gelmişti.. O durdurdu beni , bir şey söylersen düğüne gelmem dedi
ayy resmen dedikodu yaptım
ben dışardaydım avm kaçamağı yaptık bugün ama görmedim birşeyYaaa aşk olsun size güneş tutulmasını kaçırdııııık
buna inanamıyorum işteAldıklarımız takılara bile inanmadılar, kasadan alıp göstermeye gittiler diyorum ve susuyorum
bugünüde dedikodu günü ilan ediyorum
ben dışardaydım avm kaçamağı yaptık bugün ama görmedim birşey
buna inanamıyorum iştesonuç karşısında utanmadılarmı peki
Evettt onu aldımAaa az öcne gösterdiğini mi aldııın?
Çok cici oysaaa. Güle güle kullan yavrukuuuuş
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287 buradaaaHani nerdeee
Çatal kaşığı almadım kız sadece kahvalt takımıo gösterdiğini mi aldıncok güzel taktı bizim kız sarıya çatal kasıklar
güle güle kullan canım
Teşekkürler canımm :)Güzell günlerde kullan canımmmm
Evett çok iyi oldu vallahi. Bir de nişanlıcığım gereksiz görüyordu ya böyle şeyleri, ona attım linki çok beğendim alsam mı ki diye, al hayatım iyiymiş dediAyy seni öyle iyi anlıyorum ki bende böyle olmuştum :)
Güle güle kullan canım resimlerini attıklarını mı aldın ?
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287güle güle kullan canım.ben kaçırdım galiba hangisini aldın.bende alıcam kahvaltı takımını da bi türlü alamadım.bakıyım seninkilere de :)
Teşekkürler canımm :)Güle güle kullan canımm :)
Sizinkiler ayrı bi alemmişİnan kız vallahi, yok valla utanmadılar hatta alıp incelediler
Sizinkiler ayrı bi alemmiş(Her şeye gülücem galiba bugün)
Evettt onu aldımTeşekkür ederim kuzuu
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287 buradaaa
Çatal kaşığı almadım kız sadece kahvalt takımıYeter şimdilik, daha maaşımı almadım bile
Teşekkürler canımm :)
Evett çok iyi oldu vallahi. Bir de nişanlıcığım gereksiz görüyordu ya böyle şeyleri, ona attım linki çok beğendim alsam mı ki diye, al hayatım iyiymiş dediBenimki aşka geldi aman nazar değmesin çok mutluyum
http://www.trendyol.com/33-Parca-8364-Desen-Cup-Cake/UrunDetay/32500/10055287
Bunu aldım canım, ama hepsiburadadan aldım hem daha erken geliyor hem 3tl daha ucuz hem de kargo ücreti yok
Teşekkürler canımm :)
Hheheh ben mutluluk sarhoşu oldum ya hepsinize tek tek aynı cevabı yazdım gibi biraz komik oldu ama idare ediverin
Kırdık kafayıGül anacım gül , ben de şimdi gülüyorum napim
Amin inşallah daha güzelleri sizin olsun kızçeler :) Ay çok mutlu oldum bakıp bakıp duruyorumGüzelmiş canım ben görmemiştim güle güle kullann
Yok yaa görünmedi bişey güya görünecektiiiiben dışardaydım avm kaçamağı yaptık bugün ama görmedim birşey
Hahaha ay bilirim o duyguyu. Şimdi gelene kadar da zaman geçmek bilmez heeAmin inşallah daha güzelleri sizin olsun kızçeler :) Ay çok mutlu oldum bakıp bakıp duruyorum
Evett gelsin fotoğrafını da atarımYok yaa görünmedi bişey güya görünecektiiii
Hahaha ay bilirim o duyguyu. Şimdi gelene kadar da zaman geçmek bilmez hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?