Sağolcanım moral buluyorum böyle duyuncaBencede nişan için fazla bile canım rahat rahat halledersn
Ben de yaaa, içime birden bi sıkıntı girince hatırladımAaaaa unuttum ben onu
canım sağol benim ki bilmiyor buraya takıldığımı bi konusda dön sencanım sözlüme sordum ama bugün çok yoğun cevap vermedi daha.aceleniz yoksa yarına kadar konuşuyum bişey yapabilirse sana yazarım ben konuştuktan sonra.eğer tanıyosa cennet bahçesiyle konuşursunuz.ben sizi yönlendiririm sözlüme.tanışır beraber halledersiniz :)
Yuh desem
Dedikodu değil hayatım ibretlik hikayeler bunlar
Allah akıl fikir versin ya. Çok şey demek istiyorum da ı ıh demicem
seni gidi görümcek:):) bin tl mi yuhhhhehheheh bende bir iki bir şeyler yazayım dedim de , vazgeçtim ne lazım şimdi bana saldırıya falan geçerler
Şunu da eklemek istiyorum, bizimkiler daha beterdihele kız kardeşi çeyizi bin tl vermeden çıkarmam deyişi, hala kulaklarımda kıramayacağım biri için sustum yoksa bende bilirdim yapacağımı
Düğünden sonra köşede sıkıştırırdım ben gel bakiim sen diyerekten
Enemm bekliyordum o kadar da. Ama zaten göremezdim her yer bulut buradaYaaa aşk olsun size güneş tutulmasını kaçırdııııık
seni gidi görümcek:):) bin tl mi yuhhh
Haha kesinlikleee Amiiin!Amin amin ALLAH kimseye yaşatmasın diyelim bence en güzeli
Aynen bende yaaa. Ama bulut tutulması yaşanıyo resmen nerede bu güneş, nerede bu ayEnemm bekliyordum o kadar da. Ama zaten göremezdim her yer bulut burada
Haha bence tam anlamıyla bu bir "kabus! "https://www.markafoni.com/united-colors-of-benetton-sweatshirt/urun/10313905/
ıyyyy bu ne yaaaaa ahahahhahaha
fiyatıda uygunmus alıyorum kuzu sağolEnemm bekliyordum o kadar da. Ama zaten göremezdim her yer bulut burada
Trpst mavi tencere arıyodun kuzu bak istersen
https://www.markafoni.com/cem-cem-ardic-seramik-set-7-parca/urun/10351856/
aaa ben çok begendim=))) aynısından nişanlıma alayım en iyisiHaha bence tam anlamıyla bu bir "kabus! "
Bi gün giyse gelse nişan atma sebebi hatta
aaa cok ayıp tasarım o bi harika dostumhttps://www.markafoni.com/united-colors-of-benetton-sweatshirt/urun/10313905/
ıyyyy bu ne yaaaaa ahahahhahaha
maşallah ne kadar anlayıslı bi gelininiz varmış haksızlık ediyosunAldıklarımız takılara bile inanmadılar, kasadan alıp göstermeye gittiler diyorum ve susuyorum
maşallah ne kadar anlayıslı bi gelininiz varmış haksızlık ediyosun
çıldırmıs olmalılar
Kaybolduuu severim böyle şeyleri izlemeyi ama kısmet değilmiş :/Aynen bende yaaa. Ama bulut tutulması yaşanıyo resmen nerede bu güneş, nerede bu ay
Ayy çok güldüm görünce yaa babaannesinin kazağı gibi.Haha bence tam anlamıyla bu bir "kabus! "
Bi gün giyse gelse nişan atma sebebi hatta
Canım toz pembesi de vardı bak istersen renklerine. Hatta beyazı bile beğendim benfiyatıda uygunmus alıyorum kuzu sağol
Yaa yaa babaanneler için olabilir. Ben giysem hatta yine daha iyi de bi baktım ki erkek giymiş onu ahhahaaaa cok ayıp tasarım o bi harika dostum
bakıyorum kuzu inceleyip alıcamKaybolduuu severim böyle şeyleri izlemeyi ama kısmet değilmiş :/
Ayy çok güldüm görünce yaa babaannesinin kazağı gibi.
Canım toz pembesi de vardı bak istersen renklerine. Hatta beyazı bile beğendim benRica ederim ne demek
Yaa yaa babaanneler için olabilir. Ben giysem hatta yine daha iyi de bi baktım ki erkek giymiş onu ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?