2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

inş canım. bende ilk görünce masal gibi dedim bilmiyorum artık gidince ne çıkar yorumlarına baktım pek iyi konuşulmamış ama nedense içimden gitmek geliyor
tripadvisor dan baksaydın en gerçekçi yorumlar ve fotolar orada oluyo canım

Canım inşallah gönlüne göre olur :))

Ay çok güzell hadi inşallah fiyatlar da düzgün çıkar

tripadvisor dan baksaydın en gerçekçi yorumlar ve fotolar orada oluyo canım
ordaki yorumlar kötü zaten ama yarı yarıya gibi. kötü ve iyiler.biraz beklentiyle alakalı bence.benim aman aman bir beklenim yok oyüzden sorun olmaz heralde. fiyata gelince gidiş dönüş uçak biletleri transferler herşeyi içinde hesaplatım okadar bıktımki daha uğraşmak istemiyorum. toplam 2040 tl biraz fazla ama napım bıktım artık

Uçak biletleriyle birlikte mi bu fiyat. O zaman gayet iyi canım.
Ve beklentiyle alakalı olması durumuna katılıyorum , eksinlikle beklentiyle çok alakası var memnuniyetin

Uçak biletleriyle birlikte mi bu fiyat. O zaman gayet iyi canım.
Ve beklentiyle alakalı olması durumuna katılıyorum , eksinlikle beklentiyle çok alakası var memnuniyetin
evet canım. ultra herley dahil otel uçaklar gidiş dönüş hepsi.benim bütçemde 2 diye düşünüyodum. inş ekstra bişi çıkmaz.

İyiymiş bence de :)

evet canım. ultra herley dahil otel uçaklar gidiş dönüş hepsi.benim bütçemde 2 diye düşünüyodum. inş ekstra bişi çıkmaz.
Kaç gün için bu gerçi bilmiyorum ama ..
Uçak biletleriyle deyince gayet iyi geldi bana. Çıkacağını sanmam kuzu. Zaten ultra herşeyd ahilmiş otelde ekstra masraf çıkmaz.

hihihi evet asıl önemli mesela 3 gece
Hıııı
Of unutuyorum kuzu ya hangi ay olacak bu balayı. Tam sezon herhalde.
Bizim balayı oteli normalde 5 gece için 2800 TLydi mesela. Ama Eylül başı olduğundan baya uyguna geldi

Hıııı
Of unutuyorum kuzu ya hangi ay olacak bu balayı. Tam sezon herhalde.
Bizim balayı oteli normalde 5 gece için 2800 TLydi mesela. Ama Eylül başı olduğundan baya uyguna geldi
ağustosun ortası canım. tam sezonun ortası. sen böyle yazınca 5 gece fiyatına baktım şimdi. uçak dahil 2900 gibi bişi yapıyor.sizinki yol dahil bu fiyatmı birde neresiydi canım ya bende onu untutum :)

ağustosun ortası canım. tam sezonun ortası. sen böyle yazınca 5 gece fiyatına baktım şimdi. uçak dahil 2900 gibi bişi yapıyor.sizinki yol dahil bu fiyatmı birde neresiydi canım ya bende onu untutum :)

Bizim de 5 gece uçak biletleri ile birlikte 2800, uçak biletleri daha pahalı ama :S

Kuzu biz Fethiyeye gidicez. O uçak hariç fiyatıydı ama şuan bizim gideceğimiz sezondaki fiyat 1700 TL mesela . Biletler hariç tabi Ultra Herşey dahil konsept otel.
Biletlerde gidiş dönüş 500 tutacak sanırım en iyi ihtimalle

ne zor işler

evet her geçengün artıyor hemen almak lazım
Aynen öyle kuzu.
Balayını nişanlıcığıma yüklemiştim herşey gibi
Bunları da ben alsam iyi olurdu aslında. Dur bakalım ay başı bi çaresine bakmaya çalışayım bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…