Belli olmuyo desem yalan olur tabii kiiBu arada elimdeki iş bitti çok belli değil miBir ürün daha kalıba yollandıı hadi gözüm aydın azıcık burada fink atarım İş bitmez ama bu gözlere de yazık sonuçta, şaşı olucam
Eveet tutmalıyım, tutuciğiiimTut tut zaten düğüne ne kaldı, çok güzel sürpriz olur :)
İşe gelicek çeker atarım fotoğraflarını :) Evde kimse olmuyor diye buraya istemiştim şansıma annem geldiBelli olmuyo desem yalan olur tabii kii
Aman dinlen tabii canım ...
Kahvaltı takımın eve mi gidicek işe mi gelicek ben de onları merak ettim şuan
Ayy ağır olmaz mııı nasıl oalcak o işş. YArdım lazım sana.İşe gelicek çeker atarım fotoğraflarını :) Evde kimse olmuyor diye buraya istemiştim şansıma annem geldiŞimdi boşuna eve kadar taşıması var onu. Bu arada bi ikimiz kaldık sanki
Servise kadar yardım ederler de servisten sonrası bana kaldı gibi. Neyse 2 dk yürürüm yaa tek mesele kırmamak. He bir de inşallah kırılmadan gelir tabi kargodan, bi de onunla uğraşmayayımAyy ağır olmaz mııı nasıl oalcak o işş. YArdım lazım sana.
Gelir gelmez at he bekliyorum
Bu arada evet meydan bize kaldı baya baya
Öyle şeyler çok dikkatli paketlenir kuzu , kolinin içine dolu dolu oluyo pek kıpırdamadığından bişey olacağını sanmam.Servise kadar yardım ederler de servisten sonrası bana kaldı gibi. Neyse 2 dk yürürüm yaa tek mesele kırmamak. He bir de inşallah kırılmadan gelir tabi kargodan, bi de onunla uğraşmayayım
Canım çok teşekkür ederiiiim..
Teşekkür ederim canımm :)
Umarım öyle olurr, yardım edecek kimse yok ne yazık ki :/ Ama alıştım yalnız kala kala hallederim kendim :) Topuklular da bir level zorlaştırır sadeceÖyle şeyler çok dikkatli paketlenir kuzu , kolinin içine dolu dolu oluyo pek kıpırdamadığından bişey olacağını sanmam.
Sağ salim götür eve olmadı yardım çağırırsın artık :)
Hem de topukluylamııııTeşekkür ederim canımm :)
Umarım öyle olurr, yardım edecek kimse yok ne yazık ki :/ Ama alıştım yalnız kala kala hallederim kendim :) Topuklular da bir level zorlaştırır sadece
Canım çok teşekkür ederiiiim..
Servisleri kendim yapmadım İnstagramda bir sayfadan sipariş ettim :)
Midyeleridee resmen çinden getirttimSiteler var ya biliyosun Çinden geliyo ürünler. Oradan sipariş etmiştim 2 haftada falan gelmişti.
HahaRica ederim canımÇok güzelmiş öyle havluyla sarıp altta da yorumlarınızı görünce dedim herhalde sen yaptın
Hımmm hiç sitelerden sipariş verme huyum yoktur ama çok beğendim buralarda bulabilir miyim acaba
HahaTeşekkürler canım İşyerine gelince bez peçete bulamadım kuzu , buradaki şartlar ile sunum yapayım dedim
Ben bulamamıştımm, bi de uygun gelmişti fiyatı deneyeyim dedim geliverdi.
Bi yerde gözüme çarparsa söylerim sanaa
Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahiBaktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur
Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar
Evlenince olmuyo muydu oBişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim
Tatatataam bakabilirsin yükleme tamamlandı
benimki keser boğar benceHaha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş
Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah
canım ya bizde önceden çok gezerdik çok güzeldi şimdi ne tadı sürekli sıkıntı stres hiç bişi anlamadım ben bu işten. birsürü para lazım die gezemiyoruzda offfdaha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymişsizde daha tecrübeli olursunuz
Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neysefakirlikten sanırsam
1200 tl lik yer neresi canımYaa tamm da dediğin gibi oldu iştee ben de onu düşünüyodum.
Ben önce normal bir dış çekim olsun. Kuaföre falan hiç gerek yok vs diyodum. Şimdi Trash Daysler kuaförler 5 farklı mekanlar falan havada uçuşuyo.
Deli ettiler beni, kızdım şuan
Aslında trash days çeken başka bir adam 1200 tlye inmişti. AMa bu akdar detaylı değildi sanki ya
Kafa bi milyoon
Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere
Kuzuu albümden görebilirsin takipteyim seni :)bende bakmak istiyorum
Benimkideeeeenimki keser boğar bence
Dur kafam çorba oldu hangisi hangisiydi karıştırdım ama şimdi bakıp göndercem özelden hem yorum yap fotoları beğencekmisin. Ben beğendim bayaa.1200 tl lik yer neresi canım
foto alalım :)
kızlar bi öğle arası yoktum geldim yetişemiyorum okumaya maşallah eski hava geri gelmiş
İnanıyorum olacak ! Bu arada geldi takımım :) Çok güzeller sıkıntısı da yok ben bayıldım özellikle demliğine. Ama fotoğraf çekme fırsatım olamadı, sayıp hemen paketledik buradakilerle. Evde bir daha açınca çeker koyarımm :)Hem de topukluylamıııı
Hadi bakalım gururumuzsun yaparsın!!!
Ben de hiç çeyiz almamıştım şimdi 1 seneye o eşyaları alana kadar nasıl para birikir hiç bilemiyorum :/ Sürekli alacak bir şeyler var çünkü. Krediyle falan halledicez mecburen. Gerçi nişanlım iyi para biriktiriyor şu an kira sıkıntısı da yok, benim maaşın yarısı zaten kiraya gidiyor ne yazık ki. Yoksa ohoo neler alırdık ya düşündükçe içim gidiyor. Kiradan kurtulmak şart şu istanbuldaDaha güzellerini alırsın senbende çok beğenerek aldım da başkası verse parasını daha çok beğenirdim ben hiç çeyiz almadıydım evlilik vs yoktu kafamda da , şimdi çeyiz alıcam diye kendime çorap almıyorum benden tavsiye en azından para biriktir
Aaa aşk olsun sana heyecanlanmıştım şuradaaİnanıyorum olacak ! Bu arada geldi takımım :) Çok güzeller sıkıntısı da yok ben bayıldım özellikle demliğine. Ama fotoğraf çekme fırsatım olamadı, sayıp hemen paketledik buradakilerle. Evde bir daha açınca çeker koyarımm :)
Harcıyoruz daa ne güzel mi onu bilemiyorum canımkizlar bizde safiye faik modundami olacagiz.hayirlisi
kizlar para harcamak ne kadar zor yetismiyor
aldiklariniz hayirli olsun.masallah ne guzel harcama yapiyonuz
ben bisey henuz alamdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?