Haha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşşHahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorumAyrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum
Ya o paketler çok iyi de şöyle düşün sen daha azına razıyken azıcık daha ekleyip kuaför de ekleniyor, az daha ekleyelim o da olsun diye diye bi bakmışsın fiyat nerelere çıkmışHaha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş
Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah
Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorumAyrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum
Evett güzel olur ama ben sizden 1 yıl sonra evleniyorum hatunlar bunu da unutmayalım
Hepimiz aynı durumdayız
Yaa tamm da dediğin gibi oldu iştee ben de onu düşünüyodum.Ya o paketler çok iyi de şöyle düşün sen daha azına razıyken azıcık daha ekleyip kuaför de ekleniyor, az daha ekleyelim o da olsun diye diye bi bakmışsın fiyat nerelere çıkmışO yüzden bence biraz frenle kendini canım Düşün ki neredeyse yarı fiyatına halledip kalan parayla başka ciciler alabilirsinn
Haha çok güldümdaha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymişsizde daha tecrübeli olursunuz
Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neysefakirlikten sanırsam
HAhaah bir de kaç kurtar kendini bir şey yokmuş dermişsindaha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymişsizde daha tecrübeli olursunuz
Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neysefakirlikten sanırsam
Haha çok güldüm
Tamamen ondan kuzu. Şuan herşeyi takır takır şıp diye alabiliyo olsak dert mi kalır ki
Onu mu istiyosun al, bumu al ooh ne güzel Dünya
HAhaah bir de kaç kurtar kendini bir şey yokmuş dermişsinNiye ya güzel nişanlılık bence Hani ne yaptın dersen ortada bir şey yok ama daha iyi anlaşır olduk cancağızımla Hatta benimkine kalsa sonsuza kadar nişanlı kalsak olurmuş. Safiye faik ikilisi gibi gezeriz artık
Ben de düşünmüyor değilim bunu kuzuu hahaönümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartıkendime üzülüyorum şu an ek iş mi yapsam acaba
Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahiönümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartıkendime üzülüyorum şu an ek iş mi yapsam acaba
Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yaniaslında senin için daha iyi olucak canım..her şeyini alıp rahat rahat ödersin ..biz nişanlanmadan fink fink geziyorduk şimdi ev için eşya için dolanıyoruz
bu arad safiye faik olayına sesli güldüm..ne değişik insan onlar
Evlenince olmuyo muydu o
Hha yok kuzu evlenmeden birlikte yaşıyolar ya bu ünlü kardeşler, artık yıllar geçince adı hayat arkadaşı oluyo.Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahiBaktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur
Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar
Evlenince olmuyo muydu oBişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim
Orhan Gencebay evli değil miiiHha yok kuzu evlenmeden birlikte yaşıyolar ya bu ünlü kardeşler, artık yıllar geçince adı hayat arkadaşı oluyo.
Bknz: Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Hanım hahahaYa daa İbrahim tatlıses'in hayat arkadaşı Derya Tuna giibi Ay tövbe yaaa
Fotoğraf isterimAşk temalı amerikan servislerim geldiiii
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere
İsim yazılı amaa hemen albüme ekleyeyim de oradan bakıver bebişOrhan Gencebay evli değil miii
Ohooo değil tabi kızııım hahaha
Fotoğraf isterimBenim de kahvaltı takımım bugün gelecek gibi görünüyor
Beklemedeyimmİsim yazılı amaa hemen albüme ekleyeyim de oradan bakıver bebiş
Tatatataam bakabilirsin yükleme tamamlandıBeklemedeyimm
Ay çok tatlı olmuşlarr etrafında da minik kalpler falan çok hoş :) Aşkla kullanınnTatatataam bakabilirsin yükleme tamamlandı
Teşekkür ederim kuzuuum.Ay çok tatlı olmuşlarr etrafında da minik kalpler falan çok hoş :) Aşkla kullanınn
Tut tut zaten düğüne ne kaldı, çok güzel sürpriz olur :)Teşekkür ederim kuzuuum.
Eveet birsürü koymuş pakete. Bunu göstermicem nişanlıcığımaa..
Evimizdeki ilk yemekte çıkarır , masayıda o kalplerle süslerim , şamdansız olmaz tabii
Ay tutabilirsem kendimi tabiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?