2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahahaha çok konuşan insanlar çok komik oluyor ya ben çok eğleniyorum Ayrıca gösterme diyosun ben napayım her gün bakmak zorundayım bunlara, içim gide gide bakıyorum
Haha sen de haklısın acılar paylaştıkça azalır dimii paylaş kuzum paylaşşş

Kızlar yaa muhteşem bir foto. paketi var. Trash Days denen biçimde
Tüm gün 4-5 farklı yerde geçicek çekimler ve kuaförde dahil. Adam 3,500 den 2.200 e inebilirmiş. O da erken rez. ve haftaiçi istediğim için..
Nişanlıma söylesem beni boğar bence dimi hahah

Ya o paketler çok iyi de şöyle düşün sen daha azına razıyken azıcık daha ekleyip kuaför de ekleniyor, az daha ekleyelim o da olsun diye diye bi bakmışsın fiyat nerelere çıkmış O yüzden bence biraz frenle kendini canım Düşün ki neredeyse yarı fiyatına halledip kalan parayla başka ciciler alabilirsinn

daha iyi işte ilk önce biz test etmiş oluruz evlilik nasıl bir şeymiş sizde daha tecrübeli olursunuz

Nişanlılık içinde tadını çıkarın çok güzel zamanlar vs diyordu arkadaşlarım , ben güzel bir şey göremiyorum ya neyse fakirlikten sanırsam

Yaa tamm da dediğin gibi oldu iştee ben de onu düşünüyodum.
Ben önce normal bir dış çekim olsun. Kuaföre falan hiç gerek yok vs diyodum. Şimdi Trash Daysler kuaförler 5 farklı mekanlar falan havada uçuşuyo.
Deli ettiler beni, kızdım şuan

Aslında trash days çeken başka bir adam 1200 tlye inmişti. AMa bu akdar detaylı değildi sanki ya
Kafa bi milyoon

Haha çok güldüm
Tamamen ondan kuzu. Şuan herşeyi takır takır şıp diye alabiliyo olsak dert mi kalır ki
Onu mu istiyosun al, bumu al ooh ne güzel Dünya

HAhaah bir de kaç kurtar kendini bir şey yokmuş dermişsin Niye ya güzel nişanlılık bence Hani ne yaptın dersen ortada bir şey yok ama daha iyi anlaşır olduk cancağızımla Hatta benimkine kalsa sonsuza kadar nişanlı kalsak olurmuş. Safiye faik ikilisi gibi gezeriz artık

Haha çok güldüm
Tamamen ondan kuzu. Şuan herşeyi takır takır şıp diye alabiliyo olsak dert mi kalır ki
Onu mu istiyosun al, bumu al ooh ne güzel Dünya

önümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartı kendime üzülüyorum şu an ek iş mi yapsam acaba

aslında senin için daha iyi olucak canım..her şeyini alıp rahat rahat ödersin .. biz nişanlanmadan fink fink geziyorduk şimdi ev için eşya için dolanıyoruz

bu arad safiye faik olayına sesli güldüm..ne değişik insan onlar

önümüzdeki ay 3 bin tl yatak odasının geri kalan parası var ödenecek..500 tl de kredi kartı kendime üzülüyorum şu an ek iş mi yapsam acaba
Ben de düşünmüyor değilim bunu kuzuu haha
N Nyks01 Safiye Faik miii haha çok iyi ya
Hayat arkadaşım diye tanıştırırsın olmadı, biliyosun onların isimleri o oluyo haha

Oyşşş, ama senin mobilyalar da baya tuzluydu. Ne yalan söyleyeyim bayılmıştım onlara ama içimde kalacak vallahi Baktıklarım arasında en güzeli en bana göresi diyebilirim, güzel güzel oturun :)
Ek iş bulursan bana da desene ya valla ne iyi olur
Ama türk toplumu olaraktan işimizi son dakikaya bırakmazsak olmaz, bizim de öyle olur yani
Onlar bomba ya, tam tencere kapaklar
Ben de düşünmüyor değilim bunu kuzuu haha
N Nyks01 Safiye Faik miii haha çok iyi ya
Hayat arkadaşım diye tanıştırırsın olmadı, biliyosun onların isimleri o oluyo haha
Evlenince olmuyo muydu o Bişey daha öğrendim amanınn ne cahilmişim

Hha yok kuzu evlenmeden birlikte yaşıyolar ya bu ünlü kardeşler, artık yıllar geçince adı hayat arkadaşı oluyo.
Bknz: Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Hanım hahaha Ya daa İbrahim tatlıses'in hayat arkadaşı Derya Tuna giibi Ay tövbe yaaa

Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere

Orhan Gencebay evli değil miii
Aşk temalı amerikan servislerim geldiiii
Ay çok ciciymiş mutlu oldum bak durduk yere
Fotoğraf isterim Benim de kahvaltı takımım bugün gelecek gibi görünüyor

Orhan Gencebay evli değil miii
Ohooo değil tabi kızııım hahaha
Fotoğraf isterim Benim de kahvaltı takımım bugün gelecek gibi görünüyor
İsim yazılı amaa hemen albüme ekleyeyim de oradan bakıver bebiş

Bu arada elimdeki iş bitti çok belli değil mi Bir ürün daha kalıba yollandıı hadi gözüm aydın azıcık burada fink atarım İş bitmez ama bu gözlere de yazık sonuçta, şaşı olucam

Ay çok tatlı olmuşlarr etrafında da minik kalpler falan çok hoş :) Aşkla kullanınn
Teşekkür ederim kuzuuum.
Eveet birsürü koymuş pakete. Bunu göstermicem nişanlıcığımaa..
Evimizdeki ilk yemekte çıkarır , masayıda o kalplerle süslerim , şamdansız olmaz tabii
Ay tutabilirsem kendimi tabiii :)

Tut tut zaten düğüne ne kaldı, çok güzel sürpriz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…