Canım benim annemin iş yerinin hemen dibi a101 açılmadan sıra oluyormuş öyle söylüyor. Düşünsene iş çıkışı gitmemizin hiç bir anlamı yok yani
Günaydınnnnn :)
hava çok güzel gezip dolaşmak istiyorumNasılsınız kızlar ne var ne yok :)
canım sen nerdeydin ki
ankaradayım canımcanım sen nerdeydin kiistanbulda hava soğuk ama güneş var :)
eee polis naptısabah sabah bizim katta bir daire kadının feryadıyla uyandım imdat yardım edin diye yıktı ortalığı polisi aradım ben cıkarken geldiler ya ne insanlar var korktum asansörü bekliyordum kapıları acıktı bi adam cıktı asansörden bir adam indi tuhaf tipli gel dedi onu da aldı içeri kadının sesi kesildi çok korktum
sabah sabah ne aksiyonsabah sabah bizim katta bir daire kadının feryadıyla uyandım imdat yardım edin diye yıktı ortalığı polisi aradım ben cıkarken geldiler ya ne insanlar var korktum asansörü bekliyordum kapıları acıktı bi adam cıktı asansörden bir adam indi tuhaf tipli gel dedi onu da aldı içeri kadının sesi kesildi çok korktum
Ben cıkarken geliyordu annemleri aradım görmemiş onlar da bilmiyorum ne oldueee polis naptı
ben uzunları beğeniyorum ama nasıl durur denemedim hiç
ya sorma cok üzüldüm yazık valla yazıksabah sabah ne aksiyon
bende böyle kısaları seviyorum ama elleriminde güzel olduğunu düşünüyorum bunlarla kapatmak doğru olurmu karar veremiyorumben uzunları beğeniyorum ama nasıl durur denemedim hiç
bende çok kararsızım fotoğraflarda nasıl çıkar diye düsündümbende böyle kısaları seviyorum ama elleriminde güzel olduğunu düşünüyorum bunlarla kapatmak doğru olurmu karar veremiyorum
herşeye karar vermek ne zor. bana kalsa ben fotoğraflarda bu kısa eldiven ve kısa duvaklar varya fransız duvakmı diyorlar şapka gibi onlardan takarım salona uzun takarım ama şuan çok mümkün gözükmüyorbende çok kararsızım fotoğraflarda nasıl çıkar diye düsündüm
herşeye karar vermek ne zor. bana kalsa ben fotoğraflarda bu kısa eldiven ve kısa duvaklar varya fransız duvakmı diyorlar şapka gibi onlardan takarım salona uzun takarım ama şuan çok mümkün gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?