- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Salona uzun duvakla gelmeliyim ama bizimkiler öyle şeylere alışık değiller onu nasıl çıkar tak yapıcaz :Ssenin gelinliğinle hoş durabilir ama
eldiven gibi olan değilde diğeriini düşünsen ellerin çok güzel bence senin sadece dediğin gibi parmakların uzun olabilir. tül olan tam tersi bunu kapatabilir.Benim parmaklar uzun , bu eldivenlerden fırtlaryakışmaz bana
bu siteye bakmayın bile bence
Salona uzun duvakla gelmeliyim ama bizimkiler öyle şeylere alışık değiller onu nasıl çıkar tak yapıcaz :S
eldiven gibi olan değilde diğeriini düşünsen ellerin çok güzel bence senin sadece dediğin gibi parmakların uzun olabilir. tül olan tam tersi bunu kapatabilir.
bu söylediğini nişanlı beye söylesem beni vurur heraldedaha iyi işte sen farklı olursun :) Çekimi düğün günü ile aynı gün düşünüyorsan, çekimden sonra eve gitmeden kuaföre uğrayıp duvağı taktırabilirsin :)
Benim daha gelinlik yok ortada yahu :) teşekkür ederim bu arada solucan parmaklarıma güzel dediğin için :)
bu söylediğini nişanlı beye söylesem beni vurur heraldekuaföre git gel tekrra git hiihih seninde parmakların güzel kız haksızlık yapma
bu çiçeklerde çok güzel ayyy
bu çiçeklerde çok güzel ayyykafa karışıyor iyice
saç modelini nasıl yapıcan peki fikir varmı ikisinede uyacak bir modelKısmet olursa taç ile yapıcam çekimi :) Düğüne giderkende kuaföre uğrayıp duvak taktırmayı düşünüyorum.
saç modelini nasıl yapıcan peki fikir varmı ikisinede uyacak bir model
evet fotolarda güzel durur o duvaklar amaherseyde istediğimiz gibi olmuyorherşeye karar vermek ne zor. bana kalsa ben fotoğraflarda bu kısa eldiven ve kısa duvaklar varya fransız duvakmı diyorlar şapka gibi onlardan takarım salona uzun takarım ama şuan çok mümkün gözükmüyor
bayağı zahmetli olur bende açık saç cok seviyorumÇekimde dalgalı ve açık kullanmak istiyorum aslında..düğün içinde yarı toplu bir şey olur :)
hakikatten araya altın tozu mu serpiştirmişler
İzmirde rüzgarda var çok gezilesi değil burası şimdilikhava çok güzel gezip dolaşmak istiyorum
çokl hoş çok seçenek var karmakarısık oldum
bayağı zahmetli olur bende açık saç cok seviyorum
hakikatten araya altın tozu mu serpiştirmişler
ya o fotoğraf çerceveleri ne 145 lira abartmıslar benim arkadaşım kendi yaptı cok güzeldigereksiz pahallı yani gerçek bile değil ki
bende sendenim ama acık cok secenek yok aksesuar seçimi önemli taç güzel düsünmüssünevet sanırım baya zahmetli olur..ama topuz saçları sevmiyorum yakışmazda bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?