2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kendimiz yapalım en iyisi ya valla çok uyguna gelecek bence tepsi süslemek kadar da kolay olacak
bu siteye bakmayın bile bence moral bozuyor sadece
Ya demeyin öyle ama gelinlikler güzel
Kuaförüne söyle boşver nişanlıyı :)

ben aşağıdaki gibi yapıcam duvağı Eki Görüntüle 1480607
Uuu çok güzelmiş. Ama duvağın önü hep kapalı mı olacak? Açılacaksa nasıl açılacak?

günaydın canım :) güzel bir haftasonu geçirdin sanırım :) detayları alalım

bizde nişan alışverişinde kıyafette alınıyo sizde de var mı bilmiyorum canım ama.önce avmden bişeyler aldık.sonra set ve saat aldık.en son abiye ve bikaç takıma baktık.abiye bütün mağaxaları gezdik beğendiğim bi tanesinin bedeni kalmamıştı başka beğendiğim bişeyde olmadı.en son bulamıycam heralde şuraya da girelim yoksa almayalım artık diyerek bi yere girdik.orda beğendim artık bi tanesini aldık canım.en son ceket pantolon falan aldık ama nası aldığımızı bilmiyorum.giydim çıkardım doğru dürüst bakmadan hangisi güzel geldiyse aldım.neyseki şanslıymışım doğru şeyler seçmişim de eve gelince beğendim :)

güle güle kullan hepsini canım :) alışverişe başbaşamı gittiniz kuyruklar varmıydı

güle güle kullan hepsini canım :) alışverişe başbaşamı gittiniz kuyruklar varmıydı

kuyruklar olmaz mı hiç.ama sorun olmadı.onun sadece abisinin eşi vardı.etliye sütlüye karışmadı öyle dkildi.ablamla kardeşim vardı benimde kardeşim bi işimizi halletmek için geldi.ablamda bana yardımcı oldu.bi sorun olmadı yani.

yengede adetten gelmiştir ozaman :) sevindim adına :)

hayırlı olsun canım içine sinmesi güzel olmuş sevindim resim varsa isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…