Günaydın canım bende buradayımGünaydın
cumartesi günü de çalışan işçi kardeşlerimSizlere de günaydın haftada iki gün tatil yapan şanslı hatunlar
Günaydın canım bende buradayımsabah sabah biraz sinirlerim gerildi ama umursamıcam kimseyi
canım şantiyede iyi anlaşan 3 kızız. burda kahvaltı oluyor sabah uzun kahvaltı yapıyoruz masada sohbet muhabbet ama mesai saatinde odamızda oluyoruz. Puantörleri bilirsin oda oda dolaşırlar bizide biliyor yemekhanedeyiz var yazıyor odamıza gelmiyor. bazı müdürlerimiz buna laf söylüyormuş. biz neden orda ıokadar oturuyoruz diye. adam rica etti arada ben kalıyorum falan. bende dedim mesai saatinde ben masama geliyorum kimseyi ilgilendirmez. geldim kendi müdürüme söyledim oda araştırıyor bakalım kim söylemiş ne hakla falan diye :) başta sinir oldumda müdürde arkamda olunca umursamadım.Günaydın canım, ne oldu kim gerdi sinirlerini?
canım şantiyede iyi anlaşan 3 kızız. burda kahvaltı oluyor sabah uzun kahvaltı yapıyoruz masada sohbet muhabbet ama mesai saatinde odamızda oluyoruz. Puantörleri bilirsin oda oda dolaşırlar bizide biliyor yemekhanedeyiz var yazıyor odamıza gelmiyor. bazı müdürlerimiz buna laf söylüyormuş. biz neden orda ıokadar oturuyoruz diye. adam rica etti arada ben kalıyorum falan. bende dedim mesai saatinde ben masama geliyorum kimseyi ilgilendirmez. geldim kendi müdürüme söyledim oda araştırıyor bakalım kim söylemiş ne hakla falan diye :) başta sinir oldumda müdürde arkamda olunca umursamadım.
günaydın kızlar :)
bugün nişan alışverişine çıkıcaz bana dua edin
Günaydın
cumartesi günü de çalışan işçi kardeşlerimSizlere de günaydın haftada iki gün tatil yapan şanslı hatunlar
haklısın şanslıyım bu konuda :) keşke öyle bir imkan olsa :) beraber olsak belki başka bir şantiyede beraber oluruz :)Kıl kuyruk puantörler :) tövbe yaa...Bizi servisten inerken koyun gibi sayıyorlar..:) Mesai saati dışında olan kısıma hangi akla hizmet karışabilir ki , saçmalık..Takılma ya bırak canını sıkmaya bile değmez.. Zaten müdürde arkandaysa hiiiçç tınlamane güzel anlaştığın 3 kız var , burada kız bile yok :) beni de alsana oraya :)
güle güle kullan canım :) ben 2 tane daha alsammı bilemedim ya annem gerek yok diyor puffhatunlar dün bende mademe coco dan 4 yastık yüklendim :) Burnumun dibinde ki avm de mademe coco olduğunu da yeni öğrendim :)
haklısın şanslıyım bu konuda :) keşke öyle bir imkan olsa :) beraber olsak belki başka bir şantiyede beraber oluruz :)
güle güle kullan canım :) ben 2 tane daha alsammı bilemedim ya annem gerek yok diyor puff
Günaydın kızlarr dün madam coco ya gittim adam geldiği gibi bitti içeri bile alamıyoruz dedi kaçtı yastıklar
aaaa nereye gittin sen? bu arada günaydın :)
aaaa nereye gittin sen? bu arada günaydın :)
İzmirde oturuyorum canım ben avmye değilde çarşıda ki küçük mağazaya gidebildim orda da kalmamış gelecek ama sabahtan bitiyormuş ekmek gibi
a101 ci teyzelerden sonra birde bunlar çıktı başımıza
a101 ci teyzelerden sonra birde bunlar çıktı başımıza
Valla ya aynısını anneme söyledim a101 bim gibi sabahtan kuyrukmu oluyor acaba diye
geçenki kahvaltılıklardan gelmiş gene :)Ayyy A101 demeyinn ne gelse kaçırıyorum hiçbişi kalmıyo
Ayyy A101 demeyinn ne gelse kaçırıyorum hiçbişi kalmıyo
geçenki kahvaltılıklardan gelmiş gene :)
Malesef çok erken gitmek gerekiyor ya
Görmüyorum ki anca dergisinden bakıyorum öyle
Aynen öyle ama çalışan insanız nasıl gidelim anneme diyorum git diye o bile gidip bakıyo yok kalmamışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?