2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar b.eşyalar konusunda ciddi araştırmalar sonucunda bosch aldık bütün eşyalarımızı..
Arçelik vestel denmiş vestele yaklaşmayın bile derim.
Ben züccaciye b.eşya firmasında çalışıorum vestelde satıyoruz ama bakmadım bile. Hiç iyi bir şey duymadım. Satın alma müdürlerimiz dahi önermediler :)
Arçelikte eskiden iyiymiş şuan eski kalitesi yok diyorlar.
Samsung siemens ve bosch bunlar b.esyada tercih edilen iyi yorumlar okuduğum markalar.

Hahah çok iyimiş valla
Valla kuzu sana bunu diyorum ama benim kadar kararsız olabilirmisin bilmiyorum. Ben inanılmaz bi araştırma yaptım cidden çok zaman harcadım. Sonunda verdiğim karar yorumlardan ziyade bana ait oldu yine. Bi faydası dokunmadı çnkü. Ama dediğim gibi özellikle birkaç markayı bir arada satan yerlerden fikir almaya baktım o doğrultuda hareket ettim biarz da.
Değiştirme konusuna gelince bende de var kesinlikle. Her aldığım şeyi bi bekletip acaba değiştirsem mi o mu b mu diye kırk kez düşünüyoum. Benim nişanlım da çok fena muzdarip durumdan . Bişey de aldığın gibi kalsın nolur. Onu seçtin aldın işte yeter diyo
Allah onalrın yardımcısı olsun, bize de biraz kararlılık versin ne diyeyim

senin kadar değilimdir ben canım.benim içime sinmesi çok önemli eğer sindiyse hiç kararsızlık yaşamam zaten.amin canım bazen gerçekten endişe ediyorum onun için.

pembe diycem ama sen sarıyı da seviyodun galiba.bize de göstersene çok merak ettim.
İsterdim ama şu an gösteremem canım patent mevzularından dolayı başım belaya girer Daha tasarım aşamasında, gizlemek gerekiyor. Piyasaya bir çıksın inşallah o zaman gösteririm :)

senin kadar değilimdir ben canım.benim içime sinmesi çok önemli eğer sindiyse hiç kararsızlık yaşamam zaten.amin canım bazen gerçekten endişe ediyorum onun için.
O zaman seninki bir nebze daha şanslı şükretmesi gerek
Nasıl bildinnn Başka renkler var ama ben çeşitlerin arasına zorla sarıyı kabul ettirmeye çalışıyorum Özellikle sarının iyi duracağı modeller yapıyorum
Haha ne fenasın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…