2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn hayırlı haftalar :)

günaydın mutlu huzurlu bir hafta olsun hepimize inş :)

günaydın herkese :)

Günaydın kuzulaar.
Güzel bir hafta olsun hepimiz içiin. Bol kahkahalı, herşeyin yolunda gittiği :)
kafein_ canım curlygirl e katılıyorum. Detayları alalım :)

Günaydın kızlarrr. Çok güzel bir haftasonu oldu güzelce moral depoladım geldim

Günaydın kızlar hayırlı haftalar

Herkese günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallahh

Kızlaar ya korkmazdan aldığım bıçak setim geldi cumartesi günü. Ama stand ve nıçak sapları gri sanırken baya bay siyahmış sormuştum da üstelik. Gri-füme demişti.
Hep pembe gri yapmak istediğim mutfağa onu soksaam içim rahat etmicek gibi ama herkes de saçmalama abartıyosun diyo
Bu arada N Nyks01 kuzu bıçağın keskinliği fazlasıyla iyi geçen konuşmuştuk ya nasıldır diye. Kalitesini çok beğendim. Modeli de beğenmiştim ama siyah olmasına üzülüyorum sanırıım

canım hayırlı olsun değiştirme imakanın yok mu içine sinmediyse

Canım bence bıçak sorun olmaz ya siyah da olsa :) Takılma bence. Keskinliği iyiyse gerisi teferruat
Merakla bekliyorumm hemen koy meraklı N Nyks01 nerdesin ?
Burdayım burdayımm

canım hayırlı olsun değiştirme imakanın yok mu içine sinmediyse
Kuzu aldığımın kalitesini beğendim fiyat olarak da uygundu. Bide aynısının başka rengi yok
İade edebilirim ancak belki ondan da emin değiliim.
Canım bence bıçak sorun olmaz ya siyah da olsa :) Takılma bence. Keskinliği iyiyse gerisi teferruat
Öyle mi dersinn. Herkes aynı şeyi söylüyo aslında ben fazla takıntılıyım galibaa

kalite ve fiyat uygunsa iade etme canım cokta sorun olmaz bence

Bu aradaa şu meşhur madame coco yastıklardan ben de aldım 4 tane
Mağaza çok komik ama ya. Kasanın yanına vakumlu olanları koymuşlar oradan alıyosun. Millet kuyruk olmuş 5 tane 8 tane 3 tane diye alıyolar
Nişanlım da yine madame coco krizleri yaşadı. Bu ne ya ramazan pidesi kuyruğu gibi diye. Bütün teyzeler kahkahaya boğuldu

bende sesli güldüm müthiş ya pide kuyruğu
hayırlı olsun canım

resim istiyoruz resim istiyoruz
Evettt beklemedeyiz
Bence şu an taktın ama evin içine girince bir süre sonra buna mı takıldım diyeceksin. Hiiiç bozma moralini güle güle kullan :)
Ay evet ben iş çıkışı bir avmye gittim kalmamıştı, karşıda bir avm daha vardı oraya yeni geldi dedi gittim 6 tanesini yağmaladım ve kadın ne dese beğenirsiniz "26 tane alanını gördüm" Ayrıca 6 yastık ve topuklularla eve yürümek baya zorladı En son ayaklarım sürünüyordu ve ev uzaklardan serap gibi görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…