2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

26 tane mi napacak acaba

bende sesli güldüm müthiş ya pide kuyruğu
hayırlı olsun canım
Hahah
ben gayet beğendim güle güle kullan :) fiyatı ne bu bıçak setinin
Ay teşekkür ederim o zaman. Kuzu 88 di n11 indirimi ile 77
Bence şu an taktın ama evin içine girince bir süre sonra buna mı takıldım diyeceksin. Hiiiç bozma moralini güle güle kullan :)
Aynen başka şeylere de taktığımda ablamda aynısı demişti.Alırken inceledim inceledim ama şuan hiçbirine bakmıyorum diye
Vuuuu yuh kardeşim ya Ben 12 tane alanını görüş şaşırmıştım ama 26 ile rekor kırıldı
wuhuuu süperler güle güle güzel günlerde kullan kuzu cezveye bayıldım bende pembe mavi yapacağım
Teşekkür ederim kuzuu çok cici gerçekten Hemen kahve denemesi de yaptım gayet başarılıydı
Haklısın canım o halde kalıyor benimle bu ciciler
Hepinize teşekkür ederiiiiiim

Bence çokta sırıtmaz öyle bende herşeyi pembe siyah beyaz yapıyorum canım

Ben baharat takımı ekmeklik bıçak seti almıştım pembe küçük ev aletleri siyah buzdolabı falanda siyah öyle yuvarlanıp gidiyolar :)
Hahah yuvarlanıp gidiyolar çok iyiymiş yanlız.
Güle güle kullan sen de kuzum :)

Aslında ben size ne sorucam yaa mobilya alanlar var dimi ?? şimdi salon olucak bide oturma odası olucak ama salon abartı büyük bi oda değil salona tv ünitesi mi koymalı yoksa konsol mu koymalı kafayı yemek üzereyim helppp

Kuzu ben tv ünitesi derim. Yani yer çok geniş değilse öyle yap ferah ferah olsun diyorum.
Saoll canımm :) senin pembişlerede ayrı bayıldım ayrıca
Teşekkür ederim kuzuu :)
Haha sana aşk olsun der, başkada bişey demem yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…