Neden cicim beğenemedin miKuzu ben tv ünitesi derim. Yani yer çok geniş değilse öyle yap ferah ferah olsun diyorum.
Teşekkür ederim kuzuu :)
Haha sana aşk olsun der, başkada bişey demem yaniii
kafein_ Ohh ne güzel gelmiştir şimdi o alışveriş vallahi. Baya kapsamlı olmuş :) Güle güle giy hepsini çok güzel olmuşlar. Ayrıca nişan elbiseni de hep ben bu renk düşünmüştüm tam kafamdaki gibi çıktı niyeyse :)
Aaa ben varııımyükledim kızlae bakabilirsiniz :)
herkesi izliyorum sanırım ama izlemediğim görmek isteyen varsa izleyebilirim :)
Hahah ah bi zengin olsam şarkısı kendimden bana gelsinNeden cicim beğenemedin mi
Helal olsun ama 1 günde halledebilmek marifet ister :) İyi karar vermişsinevet çok iyi geldi gerçekten.trencoatlar fazla oldu biraz ama sözlüm istedi almamı.çok ilginç bahsetmemiştimde burda sanırım.kırmıxı sade balık model istiyodum.kayık yakalı düşünmüştüm ama bunu bulabildim.teşekkür ederim canım :)
Yani inan benim de aklım maviye kaymadı değil bunu görünceHahah ah bi zengin olsam şarkısı kendimden bana gelsin
Çok güzeller yaaa
Aaa ben varııım
Helal olsun ama 1 günde halledebilmek marifet ister :) İyi karar vermişsin
Hahah hepimizi zarara sokacaksıııınnnYani inan benim de aklım maviye kaymadı değil bunu görünceAlıcam ama koydum kafaya
Ay ne çok şey almışsınııız :)izledim canım hemen :)
Hahah hepimizi zarara sokacaksıııınnn
Ay ne çok şey almışsınııız :)
Bi günde halledebilmek de cidden başarııı :)
Hepsi çok güzel canım. Güle güle giy İnşallaah
Yaklasık 24m2 falan işte ama çok kararsızım ya oturma odasına tv koyucam burayada koysam mı koymasammı . kafamda deli sorularKuzu ben tv ünitesi derim. Yani yer çok geniş değilse öyle yap ferah ferah olsun diyorum.
Teşekkür ederim kuzuu :)
Haha sana aşk olsun der, başkada bişey demem yaniii
Çok güzeller canım güle güle giy :)evet çok iyi geldi gerçekten.trencoatlar fazla oldu biraz ama sözlüm istedi almamı.çok ilginç bahsetmemiştimde burda sanırım.kırmıxı sade balık model istiyodum.kayık yakalı düşünmüştüm ama bunu bulabildim.teşekkür ederim canım :)
Çok güzeller canım güle güle giy :)
Bu odayı kullanmayacakmısın pek anlamadım. Kullanacaksanız tv koy ya. Birine iyi bişey az kullanılacak olana daha uygun bişey bakarsınız mesela.Yaklasık 24m2 falan işte ama çok kararsızım ya oturma odasına tv koyucam burayada koysam mı koymasammı . kafamda deli sorular
E o kadar olur kuzu %98 i falan bitmiş gitmiş yani daha ne olsunteşekkür ederim canım 3-4 farklı yere gittik zor oldu gerçekten.şanslıymışım yine eve gelince de beğendim.sadece babetle bu ayakkabının bebek mavisini de alsadım keşke diyorum onuda çok beğenmiştim.fiyatı da uygundu.birde iç çamaşırı işte.onlarıda sonra alırım artık.
Whuu hayırlı olsun canım güle güle kullan çoraplar coook tatlıyükledim kızlae bakabilirsiniz :)
herkesi izliyorum sanırım ama izlemediğim görmek isteyen varsa izleyebilirim :)
mavisever arkadaşlar bayıldı almalı mı diye düşünüyorO zamannn bu mavisever arkadaşlarıma https://www.bernardo.com.tr/ekmek-kutulari/mavi-ekmek-kutusu_594_24090
bu pembeseverlere https://www.bernardo.com.tr/ekmek-kutulari/pembe-ekmek-kutusu_594_24091
ve bu da bana ve sarı severlere gelsin :) http://kongsengltd.en.alibaba.com/product/687908406-212691244/color_coating_metal_bread_box.html
cok iyi olmus elbisenin rengi güzel cok düsünceli davranmıs sözlünevet çok iyi geldi gerçekten.trencoatlar fazla oldu biraz ama sözlüm istedi almamı.çok ilginç bahsetmemiştimde burda sanırım.kırmıxı sade balık model istiyodum.kayık yakalı düşünmüştüm ama bunu bulabildim.teşekkür ederim canım :)
E o kadar olur kuzu %98 i falan bitmiş gitmiş yani daha ne olsun
Ayakkabı da uygunmuş madem içinde kalırsa sonradan ekleyiverirsin bişey olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?