Whuu hayırlı olsun canım güle güle kullan çoraplar coook tatlı
cok iyi olmus elbisenin rengi güzel cok düsünceli davranmıs sözlün
Görünce aşıık olduum, o güzel renklerinee. Başkasını istemem, benim gözüm sende!
Kendimi tutamadım kızlar kusura bakmayınhttp://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
Ne güzel geçmiş ama bak, o gün senin günündü işte :) En sevdiğim zamanlar10 da çıktık 7de eve geldik.birde set falan aldık görgüsüzlük gibi olmasın diye koymadım onuama baya oyaladı onlar bizi iç çamaşırlarıyla falan.abiyeyi de acele aldık ama en son şu ceket gömlek pantolon elbise trencoatları falan en son aldık.nası aldığımı hiç bilmiyorum hıxlı hıxlı giyip çıkardım güzel geleni düşünmeden hemen ayırdım.artık başım dönmüştü.herkes 4 bi yandan bişey gösteriyo
Kız paylaşıp durma şunuGörünce aşıık olduum, o güzel renklerinee. Başkasını istemem, benim gözüm sende!
Kendimi tutamadım kızlar kusura bakmayınhttp://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
Anlaşıldı gün birbirimizi batırma günü
Ne güzel geçmiş ama bak, o gün senin günündü işte :) En sevdiğim zamanlarGerçi biz öyle alışveriş yapmadık ama olsun Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan :)
Kız paylaşıp durma şunuÇok pahalı yazık parana. Ayrıca az önce facebook sayfamda yanda bunun reklamı çıkmıştı sen yine paylaştın O da senin sayende çıkıyor tabi
Anlaşıldı gün birbirimizi batırma günüHazır maaşı alıp kirayı ödemeyecekken
valla süper bi alışveriş olmus kutlarım canımteşekkür ederim beğenmene sevindim :) evet canım düşüncelidir sağolsun.arada kızıyorum burda ama hakkını yemeyim :)
paylaş paylaş ben burda kartı nasıl ödeyeceğim diye düsünürken bu ay fazla kaçmışGörünce aşıık olduum, o güzel renklerinee. Başkasını istemem, benim gözüm sende!
süper olmuş benimki hayatta farketmez bardakları tatlıları isterHaftasonu ne oldu anlatmadan geçemeyeceğimYeni evli arkadaşımın evine gittik bizim kızlarla. Nişanlıma tatlı fotoğraflarını atıyorum, bardakları görüp aa onlarda kampanya gördüm alayım mı diyor Onu da kendime benzettim iyice. Bahaneyle çay bardaklarımız da tamamdırr :)
valla süper bi alışveriş olmus kutlarım canım
aa bunu bende çok beğendim birde kahve gibi bi rengi var o da çok güzel.ama bu aylık harcamalarımı yaptım malesef alamıycamsize gösteririm birazdan aldıklarımı
Of kızlar yaaa zaten karşılıksız bi aşk bu. Alamam ben bunu çok pahalı. Dün mağazasında baktım çok saçma 12 kadeh 12 su bardağı ve sürahisi 700lü bişeydi.Kız paylaşıp durma şunuÇok pahalı yazık parana. Ayrıca az önce facebook sayfamda yanda bunun reklamı çıkmıştı sen yine paylaştın O da senin sayende çıkıyor tabi
Bari gözümüz gönlümüz açılsın bakalım da kuzupaylaş paylaş ben burda kartı nasıl ödeyeceğim diye düsünürken bu ay fazla kaçmış
Hahah çok iyi ya yavaş yavaş kıvama geliyorlar demek ki.Haftasonu ne oldu anlatmadan geçemeyeceğimYeni evli arkadaşımın evine gittik bizim kızlarla. Nişanlıma tatlı fotoğraflarını atıyorum, bardakları görüp aa onlarda kampanya gördüm alayım mı diyor Onu da kendime benzettim iyice. Bahaneyle çay bardaklarımız da tamamdırr :)
Oh çok iyi canım ya hayırlı olsun güle gülle kullan.nehir günlük yemek kaşığı takımı bıçaklarını almıştım geri kalanını yeni alıyorum daha.12 kişilik 84 parça oldu :)
ben düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden paraya kıyıp nutricook aldım
babannemle dedemde bana uyku seti ve nevresim takımı aldılar.uyku setini çekemedim ama nevresim takımı bu.pamuk saten dijital baskı
Vallahi ben de şoktayım zaten ama çok hoşuma gittisüper olmuş benimki hayatta farketmez bardakları tatlıları ister
Güle güle kullan canım :) Çatal kaşıkalrın güzelmişnehir günlük yemek kaşığı takımı bıçaklarını almıştım geri kalanını yeni alıyorum daha.12 kişilik 84 parça oldu :)
babannemle dedemde bana uyku seti ve nevresim takımı aldılar.uyku setini çekemedim ama nevresim takımı bu.pamuk saten dijital baskı
Ne kadar uygun merak ettimOf kızlar yaaa zaten karşılıksız bi aşk bu. Alamam ben bunu çok pahalı. Dün mağazasında baktım çok saçma 12 kadeh 12 su bardağı ve sürahisi 700lü bişeydi.
Nişanlımın gözbebekleri büyüyünce fazla bakamadan içime attım çıktım hahaha
Bari gözümüz gönlümüz açılsın bakalım da kuzu. Yoksa ben çok fena battım yaa
Hahah çok iyi ya yavaş yavaş kıvama geliyorlar demek ki.
Öğrenecekler bu işi.
Benimkide dün çatal bıçaklara bakındım durdum diye gece bana bi kaç parça UYGUN FİYATLI! çatal bıçak tk.mı göndermiş netten araştırıp çok güldüm
Güzeller canım güle güle kullannehir günlük yemek kaşığı takımı bıçaklarını almıştım geri kalanını yeni alıyorum daha.12 kişilik 84 parça oldu :)
batmak deme bana cıkamıyorum bakmıyuorumda artık sinir oluyorum alamayınca mavi ekmeklikte aklım kaldıOf kızlar yaaa zaten karşılıksız bi aşk bu. Alamam ben bunu çok pahalı. Dün mağazasında baktım çok saçma 12 kadeh 12 su bardağı ve sürahisi 700lü bişeydi.
Nişanlımın gözbebekleri büyüyünce fazla bakamadan içime attım çıktım hahaha
Bari gözümüz gönlümüz açılsın bakalım da kuzu. Yoksa ben çok fena battım yaa
Hahah çok iyi ya yavaş yavaş kıvama geliyorlar demek ki.
Öğrenecekler bu işi.
Benimkide dün çatal bıçaklara bakındım durdum diye gece bana bi kaç parça UYGUN FİYATLI! çatal bıçak tk.mı göndermiş netten araştırıp çok güldüm
e yani hoşuna gitmemesi imkansız ama gercekten gelmiş kıvama olmuş o artıkVallahi ben de şoktayım zaten ama çok hoşuma gitti
Güle güle kullan canım :) Çatal kaşıkalrın güzelmiş
Ne kadar uygun merak ettim
Oh çok iyi canım ya hayırlı olsun güle gülle kullan.
Benim annem hiç düdüklü kullanmaz sanırım o yüzden ki ben hiç almayı düşünmedim bunlardan.
Ama düdüklü yerine bunu alman çok iyi olmuş, ben de korkuyorum çok diğerlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?