2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzel geçmiş ama bak, o gün senin günündü işte :) En sevdiğim zamanlar Gerçi biz öyle alışveriş yapmadık ama olsun Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan :)
Görünce aşıık olduum, o güzel renklerinee. Başkasını istemem, benim gözüm sende!
Kendimi tutamadım kızlar kusura bakmayın http://www.n11.com/korkmaz-bardak-set-37-parca-a9202-P48786277
Kız paylaşıp durma şunu Çok pahalı yazık parana. Ayrıca az önce facebook sayfamda yanda bunun reklamı çıkmıştı sen yine paylaştın O da senin sayende çıkıyor tabi
Anlaşıldı gün birbirimizi batırma günü Hazır maaşı alıp kirayı ödemeyecekken

evet ya çok güzeldi.alışveriş diyince akan sular duruyo zaten bende çok seviyorum.teşekkür ederim canım :)

Haftasonu ne oldu anlatmadan geçemeyeceğim Yeni evli arkadaşımın evine gittik bizim kızlarla. Nişanlıma tatlı fotoğraflarını atıyorum, bardakları görüp aa onlarda kampanya gördüm alayım mı diyor Onu da kendime benzettim iyice. Bahaneyle çay bardaklarımız da tamamdırr :)

süper olmuş benimki hayatta farketmez bardakları tatlıları ister

nehir günlük yemek kaşığı takımı bıçaklarını almıştım geri kalanını yeni alıyorum daha.12 kişilik 84 parça oldu :)
ben düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden paraya kıyıp nutricook aldım
babannemle dedemde bana uyku seti ve nevresim takımı aldılar.uyku setini çekemedim ama nevresim takımı bu.pamuk saten dijital baskı

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 63
aa bunu bende çok beğendim birde kahve gibi bi rengi var o da çok güzel.ama bu aylık harcamalarımı yaptım malesef alamıycam size gösteririm birazdan aldıklarımı

Kız paylaşıp durma şunu Çok pahalı yazık parana. Ayrıca az önce facebook sayfamda yanda bunun reklamı çıkmıştı sen yine paylaştın O da senin sayende çıkıyor tabi
Of kızlar yaaa zaten karşılıksız bi aşk bu. Alamam ben bunu çok pahalı. Dün mağazasında baktım çok saçma 12 kadeh 12 su bardağı ve sürahisi 700lü bişeydi.
Nişanlımın gözbebekleri büyüyünce fazla bakamadan içime attım çıktım hahaha

paylaş paylaş ben burda kartı nasıl ödeyeceğim diye düsünürken bu ay fazla kaçmış
Bari gözümüz gönlümüz açılsın bakalım da kuzu . Yoksa ben çok fena battım yaa
Hahah çok iyi ya yavaş yavaş kıvama geliyorlar demek ki.
Öğrenecekler bu işi.
Benimkide dün çatal bıçaklara bakındım durdum diye gece bana bi kaç parça UYGUN FİYATLI! çatal bıçak tk.mı göndermiş netten araştırıp çok güldüm

Oh çok iyi canım ya hayırlı olsun güle gülle kullan.
Benim annem hiç düdüklü kullanmaz sanırım o yüzden ki ben hiç almayı düşünmedim bunlardan.
Ama düdüklü yerine bunu alman çok iyi olmuş, ben de korkuyorum çok diğerlerinden

süper olmuş benimki hayatta farketmez bardakları tatlıları ister
Vallahi ben de şoktayım zaten ama çok hoşuma gitti
Güle güle kullan canım :) Çatal kaşıkalrın güzelmiş
Ne kadar uygun merak ettim

Güzeller canım güle güle kullan

batmak deme bana cıkamıyorum bakmıyuorumda artık sinir oluyorum alamayınca mavi ekmeklikte aklım kaldı

benim annem kullanıyo baya baklagillerde falan.bi de eskilerden kullanıyo yenilerden de değil.ocaktayken ben mutfağa bile giremiyorum.çok korkuyorum sanki yüzüme patlayıp yakıcakmış gibi geliyo. almasamda olur muydu acaba ben pek yemek yapmadığımdan bilmiyorum almak gerek diye aldım :) teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…