İşte o kısım boş kuzuGeribildirim kısmında oluyo canım
Teşekkür ederiiim :)Çok güzel aldıkların bayıldımm
Ay ayrıca ben de bikini almak istemiştim ordan ama dediğin gibi balayı için .eşit olsun diyeElbise falan almayı çok istiyorum bende hatta bikini almak istiyorum çok uyguun balayında değiştir değiştir giy işte ama cesaret edemedim
Ay çok güzeller amaa fotoğraflarını merak ediyorum şimdidenTabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben deBakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın hahaEki Görüntüle 1485688
Çok da şikayet okudum şimdi, neyse şaşmayayım bilinenlerden, o da riskSeramikler güzeldide bunları görmedim hiç
Ya nasıl alınıyormuş o ehliyet neymiş ki ?İşte o kısım boş kuzu%97,5 olumluydu satıcı ama emin olamadım kıyafet diye
Teşekkür ederiiim :)
Aa bu arada evlilik ehliyetini belediyeden alıyomuşsun kuzu arkadaş sormuş an önce. Ve ücretsizmiş. Hepsinde öyledir heralde. Günahlarını almş olabilirim
Teşekkür ederim kuzuu, umarum güzel sonuçlar çıkarrr :)Ay çok güzeller amaa fotoğraflarını merak ediyorum şimdiden
Yeni çıktı ya yasa bebeiş. Evrakların içinde bir de evlilik ehliyeti var. Ama sorun olacak bişey değilmiş neyseki orada doldurup imzalamk gerekn bir form sanırım. Belediyeye gittiğinde onlar veriyolarmış yaniYa nasıl alınıyormuş o ehliyet neymiş ki ?
Aaa o kuşlu olanlardanmı aldın canım resmini atarmısın gelen ürünün çok merak ediyodum ben onu :) ne kadar zamanda geldi ?
İşte o kısım boş kuzu%97,5 olumluydu satıcı ama emin olamadım kıyafet diye
Teşekkür ederiiim :)
Aa bu arada evlilik ehliyetini belediyeden alıyomuşsun kuzu arkadaş sormuş an önce. Ve ücretsizmiş. Hepsinde öyledir heralde. Günahlarını almş olabilirim
Ay ayrıca ben de bikini almak istemiştim ordan ama dediğin gibi balayı için .eşit olsun diye
Ama güvenemedim ya
Ben ordan kek kalıbı almıştım canım onlar güzeldi de tavsiye edebilirim :) yarın a101 günü bu defa cupcake li tepsi benim olmalıAy çok güzeller amaa fotoğraflarını merak ediyorum şimdiden
Çok da şikayet okudum şimdi, neyse şaşmayayım bilinenlerden, o da risk
Ya nasıl alınıyormuş o ehliyet neymiş ki ?
psikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilimAy çok güzeller amaa fotoğraflarını merak ediyorum şimdiden
Evet okudum da emin olamadım hep geç geliyo diyolar :)Kuşlu değil canım ev şeklinde usb kablosunu bulursam atayım pcye resmini.
Bir ayı geçti valla gelme süresi alacağın üründe yazıor zaten kargo süresi 15-27 gün 37-60 gün falan diye en erken 15 gün sanırım.
Yaa çok sevindim ücretsiz olmasına günahlarını alduk bak görüyomusunn
Bir cesaret alsak gerisi gelecek, sanırım ben denemelik alıcam bir tane
Acelen yoksa bekle kuzum nolcakki :)Evet okudum da emin olamadım hep geç geliyo diyolar :)
Bizim belediye istemedi onu niye kipsikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilim
Ay aman ya illa uğraşıcaz.Teşekkür ederim kuzuu, umarum güzel sonuçlar çıkarrr :)
Yeni çıktı ya yasa bebeiş. Evrakların içinde bir de evlilik ehliyeti var. Ama sorun olacak bişey değilmiş neyseki orada doldurup imzalamk gerekn bir form sanırım. Belediyeye gittiğinde onlar veriyolarmış yani
Hahah bakayım ben de neler varmışBen ordan kek kalıbı almıştım canım onlar güzeldi de tavsiye edebilirim :) yarın a101 günü bu defa cupcake li tepsi benim olmalı
Desene evlenemiycempsikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilim
Yaa çok sevindim ücretsiz olmasına günahlarını alduk bak görüyomusunn
Evet sanırııım
Bir cesaret alsak gerisi gelecek, sanırım ben denemelik alıcam bir tane
Denemelik uygun bişey alınabilir aslındaa haklısıın :)psikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilim
Ay çok güzeller amaa fotoğraflarını merak ediyorum şimdiden
Teşekkür ederim kuzuu, umarum güzel sonuçlar çıkarrr :)
Yeni çıktı ya yasa bebeiş. Evrakların içinde bir de evlilik ehliyeti var. Ama sorun olacak bişey değilmiş neyseki orada doldurup imzalamk gerekn bir form sanırım. Belediyeye gittiğinde onlar veriyolarmış yani
kızlar telaşa gerek yokpsikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilim
Haha nasıl rahatladımmmkızlar telaşa gerek yokönceden adı evlilik izin belgesiydi şimdi ehliyeti oldu evrakları teslim ettiğinizde form gibi bişi doldurtuyorlar evlenmeye izin olduğuna dair evlili omladığınızı falan gösterir bişi gibi düşünün siz sadece imzalıyorsunuz sorun yok yani rahat rahat alırsınız psikolojik deli olsanızda
yok cnaım ya sen bişi doldurmuyorsun onlar senin bilgilerini dolduruyor sen sadece imzalıyorusn :)Denemelik uygun bişey alınabilir aslındaa haklısıın :)
ben de öyle biliyorum canım. Sanırım sorular var dolduruyosun falan filan. Saçmalık bişey yani.
Umarım psikolojim bu iş için yeterlidir haha
Hem acaba masraflardan psikoloji yerinde nasıl duracak. Bunu düşünen yok tabiii
Bizim belediye istemedi onu niye ki
Ay aman ya illa uğraşıcaz.
Hahah bakayım ben de neler varmış
Desene evlenemiycem
Denemelik uygun bişey alınabilir aslındaa haklısıın :)
ben de öyle biliyorum canım. Sanırım sorular var dolduruyosun falan filan. Saçmalık bişey yani.
Umarım psikolojim bu iş için yeterlidir haha
Hem acaba masraflardan psikoloji yerinde nasıl duracak. Bunu düşünen yok tabiii
Teşekkür ederim kuzuu, umarum güzel sonuçlar çıkarrr :)
psikolojik test falan diye duydum iş yerindekilerden ama hala emin değilim
Bizim belediye istemedi onu niye ki
Ay aman ya illa uğraşıcaz.
Hahah bakayım ben de neler varmış
Desene evlenemiycem
İyiymiş bari buna sevindim kuzuyok cnaım ya sen bişi doldurmuyorsun onlar senin bilgilerini dolduruyor sen sadece imzalıyorusn :
Halbuki 3 çocuk istemeyi biliyo. Nasıl olacak bu işlerBu kadar borca harca psikolojinin sağlam kalması imkansız hep evlenmeyelim diye yapıolar bunları
kızlar alemsiniz ya hala gülüyorum şuanmillet bana bakıyor
Ahahah valla o kadar bikini arasından bunu nasıl buldun helal olsunİyiymiş bari buna sevindim kuzu
Halbuki 3 çocuk istemeyi biliyo. Nasıl olacak bu işler
Denemek için bu bikiniyi almaya ne dersin? Herhalde balayı başladığı gibi biter, rezalet hahahaEki Görüntüle 1485736
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?