2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa çok güzelmiş tulum ama bazen yorumlara bakıyorum ben fotograf ekliyenler oluyo ya alakasız çirkin çıkanlarda gördüm yoruma bak sonra al

Kuzu çok güzel de alma ya gözünle görmeden. Ne çıkar belli değil kim bilir kumaşı nasıldır.

Aaaa çok güzelmiş tulum ama bazen yorumlara bakıyorum ben fotograf ekliyenler oluyo ya alakasız çirkin çıkanlarda gördüm yoruma bak sonra al
Ben de çok seviyorum bu tulumlarıı öyle mi yapsam ki 8,95 $ cık

canım çok güzel bir yer yemekli düğünleri bile acayip uygun keşke istanbuldada olsa böyle mekanlar

Bende çok güldüm senin söylediğin geldi aklıma direk

Ay kızlar şuurumu kaybettim galiba.
ne olduğunu anlamadan bi anda Aliexpress den alışveriş yaptım resmen. Hem de hiç aklımda olmayan saçma sapan bişey için. Kendi kendimi şoka soktum şuan

Ay canım ya almak kısmetinde varmış kargo bedavamı bari
Bende anahtarlık almıştım ikili ev şeklinde bugün geldi çok cici çıktı şansıma

Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan

Ee peki aldıklarının resmini göremeyecek miyiz
Tabi ki göreceksiniz şimdi onu atıcaktım ben de Bakın bunlar. Halhala mavi boncuklar eklicem ben bi de aralarına. Olacak bence bu iş Beyaz zemin üstündeki halhal diğeri kolye.
Ama ayrı zamanlarda takıcam he korkmayın haha

Tabi tabi kargo bedava kuzu, kısmetimde varmış dimi öyle diyeyim
Böyle aksesuar vs tarzı şeyler düzgün geliyoda kıyafet hiç almadım onu düşünüyorum şuan

Elbise falan almayı çok istiyorum bende hatta bikini almak istiyorum çok uyguun balayında değiştir değiştir giy işte ama cesaret edemedim

Çok güzel aldıkların bayıldımm

Aaa o kuşlu olanlardanmı aldın canım resmini atarmısın gelen ürünün çok merak ediyodum ben onu :) ne kadar zamanda geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…