Ben direk onu takıp çıkarım diye düşünmüştüm :) takıya kadar boş kalınca nasıl olurki
Bizde sona doğru olur da ama bi kaç yerde başta olduğunu görmüştümtakı zaten başta oluyorki bişi olmaz
Ben safir set takıcam, normal set istemedim zaten onu alsalar yeter dedimKızlar yaaa siz gelinlikle nasıl bi takı takmayı düşünüyosunuz düğünde ?
Güzelmiş canım güle güle kullanın :)
Aynen ben de çok beğendim ama benimki hayatta takmaz onuçok şirinmiş ama benimki bunu cebinde taşımazki
Haha halimiz dumannnBiz nolcaz böyle bilmiyorum
Ben de alacakları set dışında aldırmicam zaten kuzu. Dediğim gibi zümrüt görünümlü bijuteri bişey alırım belki. Çok zarif duruyodu gördüğüm fotodaaBen safir set takıcam, normal set istemedim zaten onu alsalar yeter dedim
Ben safir set takıcam, normal set istemedim zaten onu alsalar yeter dedim
Güzelmiş canım güle güle kullanın :)
Aynen ben de çok beğendim ama benimki hayatta takmaz onu
Bildiğin markadan şaşma canımKuzular ,
Nişanlıcığım bu ayın hediyesi olarak mikrodalga fırın alıcak da.
Şimdi ben arçelik beğendim bi tane.
Ama tipini biraz dahabeğendiğim başka bi marka da var hiç duymadığım. Ne yapsam sizce?
İkisi de aşağıda fotoda
Eki Görüntüle 1485884 Eki Görüntüle 1485885
Kuzular ,
Nişanlıcığım bu ayın hediyesi olarak mikrodalga fırın alıcak da.
Şimdi ben arçelik beğendim bi tane.
Ama tipini biraz dahabeğendiğim başka bi marka da var hiç duymadığım. Ne yapsam sizce?
İkisi de aşağıda fotoda
Eki Görüntüle 1485884 Eki Görüntüle 1485885
Bildiğin markadan şaşma canım
İkisi hakkın da da bilgim yok canım ama tipine göre karar verme derim.
Bana hediye gelmişti markasını hatırlamıyorum bile
ben alırdım o siteyi seviyorum geçen çanta aldım cok güzel geldi valla herkes bayıldı al gitsin ucuz zaten:):)Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimiAma fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah
Ayy hala tulumlara bakarken yorumunu görmem bi tesadüf değil bence. Denemelimiyimmmmben alırdım o siteyi seviyorum geçen çanta aldım cok güzel geldi valla herkes bayıldı al gitsin ucuz zaten:):)
bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değil mi ben fizik mezunuyum ve bir araştırmamızda mikrodalganın yiyecklerin üzerinde yaptığı bozunum dalga boyunu inceledik evine bile sokma şunu allah korsuun yarın bebiş falan olucak sakın!!!Bildiğin markadan şaşma canım
ben aldım cok memnun kaldım valla seviyorum o siteyi cok ucuzAyy hala tulumlara bakarken yorumunu görmem bi tesadüf değil bence. Denemelimiyimmmm?
bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değil mi ben fizik mezunuyum ve bir araştırmamızda mikrodalganın yiyecklerin üzerinde yaptığı bozunum dalga boyunu inceledik evine bile sokma şunu allah korsuun yarın bebiş falan olucak sakın!!!
Deniyim bari durben aldım cok memnun kaldım valla seviyorum o siteyi cok ucuz
lütfen yapmayın cok yazık edersin öldürmez süründürür bak biz radyasyonla çalıstık vücüdümüzda radyasyon oranını ölçtürmeye gidiyorduk yazık edersin dudaklarımın ellerimin morardığını bilirim sakın yapmayınMikrodalgasız da olmuyo ya pratik.
Atın ölümü arpadan olsun
Deniyim bari dur
Kuzu şaka bi yana biliyorum çok da haklısınnlütfen yapmayın cok yazık edersin öldürmez süründürür bak biz radyasyonla çalıstık vücüdümüzda radyasyon oranını ölçtürmeye gidiyorduk yazık edersin dudaklarımın ellerimin morardığını bilirim sakın yapmayın
ben eve sokmuyorum ocakta deneyin yediğin yemeğin kimyasını bozuyor benden uyarması
rica ederim paranı cok daha donanımlı bir ocak fırına yatır derim sen bilirsin tabi canımKuzu şaka bi yana biliyorum çok da haklısınn
Uyardığın için de ayrıca teşekkür ederimmm.
Bende zararlı olduğunu duymuştum o yüzden bakmadım H happyNow güzel fırınlar var ama bi sürü özelliği olanlütfen yapmayın cok yazık edersin öldürmez süründürür bak biz radyasyonla çalıstık vücüdümüzda radyasyon oranını ölçtürmeye gidiyorduk yazık edersin dudaklarımın ellerimin morardığını bilirim sakın yapmayın
ben eve sokmuyorum ocakta deneyin yediğin yemeğin kimyasını bozuyor benden uyarması
kutluyorum kızlar hiçbiriniz almayın diyorum mis gibi fırınlar var haklısın onlar işimizi görür hem sağlıklı biz yeni aldık sayılır ocakla fırını kendi evimize annem cok memnun arçelik üzeride siyah cam temizliği kolay griler cok kirleniyor temizlik zor
Bu vitroseramik ocaklardan mı aldınız canım ? Bende mutfakta doğalgaz, tüp falan kullanmak istemediğimden bakıyorum bunlara ama kullanımı nasıldır bilmiyorum hiçkutluyorum kızlar hiçbiriniz almayın diyorum mis gibi fırınlar var haklısın onlar işimizi görür hem sağlıklı biz yeni aldık sayılır ocakla fırını kendi evimize annem cok memnun arçelik üzeride siyah cam temizliği kolay griler cok kirleniyor temizlik zor
fırındada hersey güzel pişiyor kendime de düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?