2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende aynısını dedim ve o beni kırmızı ojelerimle kırmızı rujumla tanıdı dedim sen ne yapıyorsun
olmanı istediğim kişi ben değilim yapma
neymiş imkansızmıs yaptırmazmıs
elbiseyi unutalı cok oldu
ya otelde oluyor bizim toplantılar valla hiç gitmiyor
aynen bende çok sinirlendim bu yüzden

Saoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)
O çok sıkıntılı ya. Benim de yaz günü bile ellerim buz gibidir hep üşürüm ama kansızlık mı bilmem
canım bendede var kansızlık amabinde bir etki ter olabiliyomus bende kısın cam acıp oturuyorum çok kötü hasta ediyor cam acık uyuyorum
ilaçları mide bulandırıyor
Geçmiş olsun canım sana da.
Heh işte benimki de aynen ondan MAşallah diyeyim geçti artık :) Nişan elbisemin sırtı yoksa olay olacak cinstendi bence :)

Evet çok iyi biliyorum kırmızısız gezmezdim ya :) Renklerimi aldın götürdün resmen demiştim Dediğim gibi konuşarak tartışarak bir noktaya geliniyor sonunda. Bak 6 yılın azmi bu :)

benimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.

o değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey
Hahah o da ayrı konu zaten hiç değinme
bıktım bunların kıyafet takıntılarından benim çok fena
Hepimiz mi dertliyiz arkadaş Neyseki benimki hafifledi baya şüküür.
Heh işte benimki de aynen ondan MAşallah diyeyim geçti artık :) Nişan elbisemin sırtı yoksa olay olacak cinstendi bence :)
Haha evet bana nişanda elbise bakarken tek omuz bişey vardı bi de kısa bu da olabilir aslında diyince şoklara girmiştim
Evet çok iyi biliyorum kırmızısız gezmezdim ya :) Renklerimi aldın götürdün resmen demiştim Dediğim gibi konuşarak tartışarak bir noktaya geliniyor sonunda. Bak 6 yılın azmi bu :)
Ay kırmızı mıı ben de öyleydimmm
BAna hala söyler hatta, hep kırmızı ojelerin vardı, böyle yapardın ben seni görürdüm vs vs diye
İlk zamanlar uzunca bi müddet az kavga yaşamadık o kırmızılar yüzünden.
Şimdi sorun yok ama kırmızı rujda sürsem bişey demez. Ama bi iki üst üste sürüp sonra soft bişey yapınca bak böyle doğal daha çok seviyorum ben demese olmaz Hatrı kalır

benimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.
Karışmazlarsa olmaz Ben de tayt giyemiyorum. Zaten taytı kalkıp kısa bişeyle giymem ama uzun tunikle de izin yok
Ay çok şükür hafifledi hakakten :) Ayrıca hep soft da olmaz ki arada renk katmak da iyi yani :) Hem arada öyle kırmızı görsün ki soft her seferinde güzel gelsin
Diğer bebişimi bulmuşsunnn. İlk göz ağrım da buydu Hatta bu daha güzel ama az önce atlamışım herhalde

Ay çok şükür hafifledi hakakten :) Ayrıca hep soft da olmaz ki arada renk katmak da iyi yani :) Hem arada öyle kırmızı görsün ki soft her seferinde güzel gelsin
Haha çok akıllıca, sen sıkılma diye yapıyorum derim artık herhangi bi durum olursa.
Bunlar da az fena değiller he. Mesela benim saçlarım genelde düzdür. Htta hep düzdür diyeyim
Geçen düzleştiricimi ablamda unuttuğumdan değişiklik yapayım biarz dalga olsun dedim. Maşanın 2. günü saç dalgalı ama kendinden geçmiş bi haldeydi.
Dün gördü ya saçların ne güzel olmuş hep düz yapıyosun bak böyle çok güzel böyle yap arada da diyip durdu.
Banyodan çıktığım gibi gelsem böyle zaten saçlarım bu 2. günü diyorum bu seferde bak işte ben doğal seviyorum diyo hahaah
Diğer bebişimi bulmuşsunnn. İlk göz ağrım da buydu Hatta bu daha güzel ama az önce atlamışım herhalde
Senin yüzünden çıta yükseldi akşam bişey beğenemicem galibaa
KAyınvalideyle papaz olup gelirim neyse hahah

Ahahsdahsdhahs yaa Hande Yener olayına koptum

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 58
Yaa doğal sevmiyorlar değişiklik seviyorlar. Ben onca zaman doğal gezdim seviyorum böyle dedi durdu, sonra bir makyaj yaptım ne güzel olmuşsun sen öyle dedi
Ayrıca aman haa kayınvalideyle aranı bozmaya vesile olmayayım üzülürüm. Tok gözlü oluyoruz bir kaç yakut bir zümrüt bir kaç safir yeter :)
Tok gözlü kuzum benim , aramış bulmuş. Benim parada pulda gözüm yok biraz pırlanta biraz yakut olsa yeter diyosun haha
Her zaman Burcum kör olsun lüksü seviyorum

Hahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiii
65 yaş üzerine toplu taşıma bedava değilmiydi yazmışlar bide hahahahah
Olaydan çok yorum beni benden aldı zaten İnsafsızlar ya hande yener ve göbeği ahshdahsd

O zaman arada kendimizi salıp, arada makyaj yaparsak ilişkiye heyecan katmış olurmuyuz sence?
Aman yok ne ara bozucam yavrimo Ne çıkarsa bahtıma. Şekilciyim ben görüntüsünü seveyim yeter
Her zaman Burcum kör olsun lüksü seviyorum
Haha ay hiç anlamıyorum arkadaş bu burç olayından ama ne senin burcun ikizler mi

ben tayt giyemiyorum zaten de giysem kesin kızar.dekoltem açıldı mı ters ters bakar.makyaj yapmama da karışır da cildin bozulur senin için söylüyorum benim için sorun yok diyo.mini etek yasak tabiki.aslında kızdıkları zaten benim de dikkat ettiğim şeyler.o yüzden sorun yok :)

Beybiler sizce hangisi daha güzel?

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-02-22-42-19.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2015-04-02-21-30-34-1.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…