bende aynısını dedim ve o beni kırmızı ojelerimle kırmızı rujumla tanıdı dedim sen ne yapıyorsunHAhaha o da iyiymişOnu bizimkiler yaptı ilk gece bana. Erkek tarafı gidince arkadaşımı evine bırakmaya çıktık nereye sen nişanlı kızın ne işi varmış diye dalga geçtiler
İnan çok iyi anlıyorum seni ve şu anki durumum bana da imkansız ötesi geliyordu. Yahu yüzmeyi her şeyden çok seven insanım ben 4 sene yüzemedim hiç düşün :) Aynen toplantılarda giyecek bir şey bulamıyordum moral bozukluğundan saatlerce ağladığımı bilirim. Saçımı nasıl yapacağımı bile şaşırmıştım. Bluz tarzı şeyler giymem de hoşuna gitmiyordu çok kokoşmuş yakışmıyormuş vs. Yani ona da ben karar veremiyor muydum sanki? Uzun süre elbise de giyemedim ki yazın pantolon giyebilen bir insan değilim. Boyum kısa olduğu için boydan elbise de hiç yakışmaz. Az savaş vermedik bu konuda. Ama artık orta noktayı bulmaya başladık gibi. O durumda en çok koyan şu oluyor, ya ben bu kadar şuursuz muyum neyi nerede giyeceğimi bilmeyecek kadar? Değilim. İşte aşama bunlar hep.
bizim üniversitede hocalarımızdan biri beterini yaptı.düğün sonrası fotoğraf çektirmişler bi kaç arkadaşlarıyla.gelinle damatlık gardıropun üstünde asılı.bizimkiler yatakta yorganın içinde
O çok sıkıntılı ya. Benim de yaz günü bile ellerim buz gibidir hep üşürüm ama kansızlık mı bilmemSaoll canım alıştım artık çok üşüyorum bu sacma sey yüzünden :)
Geçmiş olsun canım sana da.canım bendede var kansızlık amabinde bir etki ter olabiliyomus bende kısın cam acıp oturuyorum çok kötü hasta ediyor cam acık uyuyorum
ilaçları mide bulandırıyor
Heh işte benimki de aynen ondanİlk zamanlar deli gibiydi abarttıkça abartıyodu yani. Ama ben pek pes etmeyince zaman içinde rayına oturdu.
Hallettim yani. Şuan yine arada söyler özellikle dekolte kısmına takık. Yani bence ortada bi dekolte yoktur ama onun için " yok artık" ddır bazen
Ama nazar değdirmeyeyim gayet iyi artık ya. Nadirdir karıştığı yani. Takık olduğu bazı kıyafetlerim var sadece.
Onları görünce geliyolar
Haha evet sorma yapıyolar çok ilginçç ya.
Diyoruum ya kız evlendiği günün sabahı ilk kahvaltı diye foto paylaşmış. Koltukta oturuyo gayet çizghili bi kazak ve sarı sarı bilezikler direseğine kadar hem de hahaha
bizim üniversitede hocalarımızdan biri beterini yaptı.düğün sonrası fotoğraf çektirmişler bi kaç arkadaşlarıyla.gelinle damatlık gardıropun üstünde asılı.bizimkiler yatakta yorganın içinde
Evet çok iyi biliyorum kırmızısız gezmezdim ya :) Renklerimi aldın götürdün resmen demiştimbende aynısını dedim ve o beni kırmızı ojelerimle kırmızı rujumla tanıdı dedim sen ne yapıyorsun
olmanı istediğim kişi ben değilim yapma
neymiş imkansızmıs yaptırmazmıs
elbiseyi unutalı cok oldu
ya otelde oluyor bizim toplantılar valla hiç gitmiyor
aynen bende çok sinirlendim bu yüzden
Hahah o da ayrı konu zaten hiç değinmeo değilde evlendiği gün fotoğraf paylaşmasına bittim yani tövbe tövbe ne saçma bişey
Hepimiz mi dertliyiz arkadaşbıktım bunların kıyafet takıntılarından benim çok fena
Haha evet bana nişanda elbise bakarken tek omuz bişey vardı bi de kısa bu da olabilir aslında diyince şoklara girmiştimHeh işte benimki de aynen ondanMAşallah diyeyim geçti artık :) Nişan elbisemin sırtı yoksa olay olacak cinstendi bence :)
Ay kırmızı mıı ben de öyleydimmmEvet çok iyi biliyorum kırmızısız gezmezdim ya :) Renklerimi aldın götürdün resmen demiştimDediğim gibi konuşarak tartışarak bir noktaya geliniyor sonunda. Bak 6 yılın azmi bu :)
Karışmazlarsa olmazbenimkide dekolte giymemden hiç hoşlanmaz onu normal karşılıyorum da pantolonlarıma karışıyo.dar pantolon giyme diye.iyide bana bol pantolon bile oturuyo biraz kilom var napıyım yani.
Ay çok şükür hafifledi hakakten :) Ayrıca hep soft da olmaz ki arada renk katmak da iyi yani :) Hem arada öyle kırmızı görsün ki soft her seferinde güzel gelsinHahah o da ayrı konu zaten hiç değinme
Hepimiz mi dertliyiz arkadaşNeyseki benimki hafifledi baya şüküür.
Haha evet bana nişanda elbise bakarken tek omuz bişey vardı bi de kısa bu da olabilir aslında diyince şoklara girmiştim
Ay kırmızı mıı ben de öyleydimmm
BAna hala söyler hatta, hep kırmızı ojelerin vardı, böyle yapardın ben seni görürdüm vs vs diye
İlk zamanlar uzunca bi müddet az kavga yaşamadık o kırmızılar yüzünden.
Şimdi sorun yok ama kırmızı rujda sürsem bişey demez. Ama bi iki üst üste sürüp sonra soft bişey yapınca bak böyle doğal daha çok seviyorum ben demese olmazHatrı kalır
Diğer bebişimi bulmuşsunnn. İlk göz ağrım da buydubu da benden N Nyks01 a gelsin o zaman
http://www.zenpirlanta.com/site/urun_detay.php?urunid=3080&popup=1
Haha çok akıllıca, sen sıkılma diye yapıyorum derim artık herhangi bi durum olursa.Ay çok şükür hafifledi hakakten :) Ayrıca hep soft da olmaz ki arada renk katmak da iyi yani :) Hem arada öyle kırmızı görsün ki soft her seferinde güzel gelsin
Senin yüzünden çıta yükseldi akşam bişey beğenemicem galibaaDiğer bebişimi bulmuşsunnn. İlk göz ağrım da buyduHatta bu daha güzel ama az önce atlamışım herhalde
Tok gözlü kuzum benim , aramış bulmuş. Benim parada pulda gözüm yok biraz pırlanta biraz yakut safir falan olsa yeter diyosun hahahttp://www.gizzaro.com/?urun-838-pirlanta-takim-gzta033
Ee daha ucuza da bulurum demiştim :)
Hahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiiiAhahsdahsdhahs yaaHande Yener olayına koptum
Yaa doğal sevmiyorlar değişiklik seviyorlar. Ben onca zaman doğal gezdim seviyorum böyle dedi durdu, sonra bir makyaj yaptım ne güzel olmuşsun sen öyle dediHaha çok akıllıca, sen sıkılma diye yapıyorum derim artık herhangi bi durum olursa.
Bunlar da az fena değiller he. Mesela benim saçlarım genelde düzdür. Htta hep düzdür diyeyim
Geçen düzleştiricimi ablamda unuttuğumdan değişiklik yapayım biarz dalga olsun dedim. Maşanın 2. günü saç dalgalı ama kendinden geçmiş bi haldeydi.
Dün gördü ya saçların ne güzel olmuş hep düz yapıyosun bak böyle çok güzel böyle yap arada da diyip durdu.
Banyodan çıktığım gibi gelsem böyle zaten saçlarım bu 2. günü diyorum bu seferde bak işte ben doğal seviyorum diyo hahaah
Senin yüzünden çıta yükseldi akşam bişey beğenemicem galibaa
KAyınvalideyle papaz olup gelirim neyse hahah
Her zamanTok gözlü kuzum benim , aramış bulmuş. Benim parada pulda gözüm yok biraz pırlanta biraz yakut olsa yeter diyosun haha
Olaydan çok yorum beni benden aldı zatenHahaha ay ben favori belirleyemedim ikiside çok hoş. Karnıma ağrı girdiiiiiii
65 yaş üzerine toplu taşıma bedava değilmiydi yazmışlar bide hahahahah
O zaman arada kendimizi salıp, arada makyaj yaparsak ilişkiye heyecan katmış olurmuyuz sence?Yaa doğal sevmiyorlar değişiklik seviyorlar. Ben onca zaman doğal gezdim seviyorum böyle dedi durdu, sonra bir makyaj yaptım ne güzel olmuşsun sen öyle dedi
Ayrıca aman haa kayınvalideyle aranı bozmaya vesile olmayayım üzülürüm. Tok gözlü oluyoruz bir kaç yakut bir zümrüt bir kaç safir yeter :)
Haha ay hiç anlamıyorum arkadaş bu burç olayından ama ne senin burcun ikizler miHer zamanBurcum kör olsun lüksü seviyorum
Karışmazlarsa olmazBen de tayt giyemiyorum. Zaten taytı kalkıp kısa bişeyle giymem ama uzun tunikle de izin yok
Ay çok şükür hafifledi hakakten :) Ayrıca hep soft da olmaz ki arada renk katmak da iyi yani :) Hem arada öyle kırmızı görsün ki soft her seferinde güzel gelsin
Diğer bebişimi bulmuşsunnn. İlk göz ağrım da buyduHatta bu daha güzel ama az önce atlamışım herhalde
Amin canımm :) inşallah buluruz yığılmış resmen herkesAllah ödeme kolaylığı versin inşallah , darısı bize :) İlk gitmek en mantıklısı zaten, milletin bu sene evleneceği tutmuş
inşallah istediğin tarihte bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?