Hahaha ay çok komiğiz yaa ne desem bize bilemedimAnammm bende dün gördüm onu oturdum ağladım bi güzel teyzeme attım hatta o da oturmuş ağlamışaynenn ya hem ağlarım hem giderim bu oluyo heralde
İnşallah kuzum benim aminn , sağolinşallah istediğin gibi gönlünce olur içine sinsinde
napıyım hastalık insanı duygusallaştırıyor bide kavgalıyız zaten ben nerlere gidemHahaha kendini iyice moda sokmuş bi de Allahım Allahıııım
o zaman mantıklı öncelik temel ihtiyaçlarabende pembe hastasıyımdeğişiklik olsun mavi alıyım dedim.misafir için ihtiyacım var aslında ama şuan daha temel ihtiyaçlarımı alıyorum.o yüzden iade etmek istiyorum.
Hahah ıhlamurunu iç ve hareketli bişeyler açnapıyım hastalık insanı duygusallaştırıyor bide kavgalıyız zaten ben nerlere gidem
o ağlamadı sen mi ağladın Allah senitebrik ederim o zaman bizi ben internette yüklenen kına videolarına bile ağlarım kuzenin kınasında o ağlamadı oturdum ben ağladım
anlamadığı gibi bide beni sorgularcasına konusunca bastım yaygarayı açmıyorum telim kapalıAyy şu durduk yere kendi kendilerine samimiyet kuranlar yok mu ben de deli oluyorum onlara.
Nerden geliyor bu cesaret acaba, gıcıklar ya.
Sen gerekli cevabı vermişsin o iyi olmuş. Seninki de anlayaydı iyiydi.
dans ediyorum kop kopHahah ıhlamurunu iç ve hareketli bişeyler aç
Yaaa kızlaaar bunu benim mutfak için yapmışlar kesinlikleee
http://www.casadebella.com.tr/orta-boy-pembe-kova Ama küçük sanırıııım
Aaa bak seeen. Kimbilir neciydi pis!anlamadığı gibi bide beni sorgularcasına konusunca bastım yaygarayı açmıyorum telim kapalı
tel deyince bu arada senin şu bankacı teli iptal ettirmiş bizim sorguladığımız aralıklarda ulaşamadık
Evet yaa, büyüğünü bulsam keşke.dans ediyorum kop kop
çok güzel bu kova ama küçük
Yakın olsaydı senin kınana gelir ordada ağlardım destek şartHahaha ay çok komiğiz yaa ne desem bize bilemedim
İnşallah kuzum benim aminn , sağol
Hahahah ayy delisin ya çok güldüm bunaYakın olsaydı senin kınana gelir ordada ağlardım destek şart
Çok şekermişş yaa banada uyarmış ama ufak bide ben mutfaga çöp kovası koymuyorum genelde balkonda duruyo o yüzden biraz daha büyük bişey lazım banaHahah ıhlamurunu iç ve hareketli bişeyler aç
Aynenn kızı bi türlü ağlatamadılar ben ağlıyorum bi köşedeo ağlamadı sen mi ağladın Allah seni
anlamadığı gibi bide beni sorgularcasına konusunca bastım yaygarayı açmıyorum telim kapalı
tel deyince bu arada senin şu bankacı teli iptal ettirmiş bizim sorguladığımız aralıklarda ulaşamadık
Sanayi tipini buluruz sana da o zaman :)Çok şekermişş yaa banada uyarmış ama ufak bide ben mutfaga çöp kovası koymuyorum genelde balkonda duruyo o yüzden biraz daha büyük bişey lazım bana
Ağustosta gelicez de eylülde yokum işte ordaHahahah ayy delisin ya çok güldüm buna
Ah bee ne makbule geçerdiii
Aynenn bana öyle lazımSanayi tipini buluruz sana da o zaman :)
İnternetten alışveriş konusunda master yapıyorum baya baya kız.
Stokda yok görünüyo diye adamı aradım alıcam ama yok getirteezmisiniz diye hemen bakıyorum dedi
Bulursam çok eğlenicem
Tüh yaa azcık sabredeydiniz iyiydiiiAğustosta gelicez de eylülde yokum işte ordabu arada ağvaya giden varmı hiç ?
Haha diploma verseler ya bana keşke.Aynenn bana öyle lazımayyy evet yaa aştın sende olayı iyice iyi oluyo ama seviyorum ben evi intenetten düzdüm resmen
Evett balayında 2 gün oraya gitcez de :) ayy evet en sevdiğim şey kargo beklemek oldu artıkTüh yaa azcık sabredeydiniz iyiydiii
Ben gitmedim ama baya cennet gibi bi yer. 2 hafta önce görümcem gitmiştie vlilik yıldönümünde bayıldımm.
Hayırdır yolculuk mu vaaar ? :)
Haha diploma verseler ya bana keşke.
Ama eğlenceli oluyo dimi heyecanla kargo bekliyosun falan
Haha ay bu çeyiz işi kafayı çizdirdi bize benceEvett balayında 2 gün oraya gitcez de :) ayy evet en sevdiğim şey kargo beklemek oldu artık
Aileye de işkence. Aman yaa erkek olmak varmışHaha tria olduk bayaPırlanta şeysi @Conchiglia sen ve bennn
Ay evet yaaa ne o öyle anneli manneli şeyler. Çok acıklı oluyo ben dayanamam kiii
Ne gıcıklar, gariban gelin kıza ettikleri işkenceye bakın yaaa
Pahalı ama çok güzeell. Hem bu H happyNow un gösterdiği kadar da değil hani ben daha insaflıyım bence. Hiç yakışmadı bu zalim yakıştırmanBaktım zalim pahalı:)
Ay evet canım benim yaasağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi için
Gül gül tabi seni de görürüz. Bu ayrıca en normal rüyam benim, diğerlerini duysan insan mısın dersinAllah seni hiç güleceğim yoktu deli
Ya onu anlamıyorum. Sen zaten sinirlisin bu duruma, ama üstüne bir de sana laf ediyor. Benimki de yapıyordu önceden de şükür uzun süredir yok vukuatbu arada bizde kavga ettik dün kıskançlık kavgası acayip sinir oldum açmıyorum telefonları
acente temsilcimiz vardı Y bey beni aradı zeroglu hanım demedi samimi konustu biraz zeroglu naber falan
normalde resmi konuslur delirdi
ben zaten dedim ne sıfatla benimle böyle konusursunuz özür diledi
ama yetmedi
Canım ben instagramda büyük boylarını gördüm dün bununHahah ıhlamurunu iç ve hareketli bişeyler aç
Mavi ve büyüğü de varrdans ediyorum kop kop
çok güzel bu kova ama küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?