2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende pembe hastasıyım değişiklik olsun mavi alıyım dedim.misafir için ihtiyacım var aslında ama şuan daha temel ihtiyaçlarımı alıyorum.o yüzden iade etmek istiyorum.
o zaman mantıklı öncelik temel ihtiyaçlara

tebrik ederim o zaman bizi ben internette yüklenen kına videolarına bile ağlarım kuzenin kınasında o ağlamadı oturdum ben ağladım
o ağlamadı sen mi ağladın Allah seni

Ayy şu durduk yere kendi kendilerine samimiyet kuranlar yok mu ben de deli oluyorum onlara.
Nerden geliyor bu cesaret acaba, gıcıklar ya.
Sen gerekli cevabı vermişsin o iyi olmuş. Seninki de anlayaydı iyiydi.
anlamadığı gibi bide beni sorgularcasına konusunca bastım yaygarayı açmıyorum telim kapalı
tel deyince bu arada senin şu bankacı teli iptal ettirmiş bizim sorguladığımız aralıklarda ulaşamadık

anlamadığı gibi bide beni sorgularcasına konusunca bastım yaygarayı açmıyorum telim kapalı
tel deyince bu arada senin şu bankacı teli iptal ettirmiş bizim sorguladığımız aralıklarda ulaşamadık
Aaa bak seeen. Kimbilir neciydi pis!
Sağol kuzum ya unutmayıp takip etmişsin bi dee
dans ediyorum kop kop
çok güzel bu kova ama küçük
Evet yaa, büyüğünü bulsam keşke.
Gören duyan bilen olursa haber etsin çok dua ederim

Aynenn kızı bi türlü ağlatamadılar ben ağlıyorum bi köşede evden çıkcak o ağlamaya başlamadan yine ben ağladım

Çok şekermişş yaa banada uyarmış ama ufak bide ben mutfaga çöp kovası koymuyorum genelde balkonda duruyo o yüzden biraz daha büyük bişey lazım bana
Sanayi tipini buluruz sana da o zaman :)
İnternetten alışveriş konusunda master yapıyorum baya baya kız.
Stokda yok görünüyo diye adamı aradım alıcam ama yok getirteezmisiniz diye hemen bakıyorum dedi
Bulursam çok eğlenicem

Aynenn bana öyle lazım ayyy evet yaa aştın sende olayı iyice iyi oluyo ama seviyorum ben evi intenetten düzdüm resmen

Ağustosta gelicez de eylülde yokum işte orda bu arada ağvaya giden varmı hiç ?
Tüh yaa azcık sabredeydiniz iyiydiii
Ben gitmedim ama baya cennet gibi bi yer. 2 hafta önce görümcem gitmiştie vlilik yıldönümünde bayıldımm.
Hayırdır yolculuk mu vaaar ? :)
Aynenn bana öyle lazım ayyy evet yaa aştın sende olayı iyice iyi oluyo ama seviyorum ben evi intenetten düzdüm resmen
Haha diploma verseler ya bana keşke.
Ama eğlenceli oluyo dimi heyecanla kargo bekliyosun falan

Evett balayında 2 gün oraya gitcez de :) ayy evet en sevdiğim şey kargo beklemek oldu artık

Haha tria olduk baya Pırlanta şeysi @Conchiglia sen ve bennn
Ay evet yaaa ne o öyle anneli manneli şeyler. Çok acıklı oluyo ben dayanamam kiii
Ne gıcıklar, gariban gelin kıza ettikleri işkenceye bakın yaaa
Aileye de işkence. Aman yaa erkek olmak varmış
Baktım zalim pahalı:)
Pahalı ama çok güzeell. Hem bu H happyNow un gösterdiği kadar da değil hani ben daha insaflıyım bence. Hiç yakışmadı bu zalim yakıştırman
sağol canım ne güzel ya artık o da heveslenmiş evi için
Ay evet canım benim yaa
Allah seni hiç güleceğim yoktu deli
Gül gül tabi seni de görürüz. Bu ayrıca en normal rüyam benim, diğerlerini duysan insan mısın dersin
Ya onu anlamıyorum. Sen zaten sinirlisin bu duruma, ama üstüne bir de sana laf ediyor. Benimki de yapıyordu önceden de şükür uzun süredir yok vukuat
Hahah ıhlamurunu iç ve hareketli bişeyler aç

Yaaa kızlaaar bunu benim mutfak için yapmışlar kesinlikleee
http://www.casadebella.com.tr/orta-boy-pembe-kova Ama küçük sanırıııım
Canım ben instagramda büyük boylarını gördüm dün bunun
dans ediyorum kop kop
çok güzel bu kova ama küçük
Mavi ve büyüğü de varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…