2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben instagramda büyük boylarını gördüm dün bunun
Hani nerde hangi sayfa desene banaa. Gece sana dua etmememi istemiyomusun yoksa?
Evet gördüm yaa ama 2 ay süresi var ben daha düğün yeri tutmadan gelinliği alırsam da çok komik olur bence Ne güzel 2000e alacaktım gelinliği
Haha evet biraz farklı bi durum olabilir. Kimseye demeden eve koyarsın gizlice hahah

@Conchiglia ay resmen kova işini çözdüm şaka gibiyim
Adamı aradım stoklara eklendi büyük boyu
Bi büyük bi küçük alayım tezgah üstü için de diyorum.
8 tl kargosu varmış, en nefret ettiğim şey kargoya para ödemek ya

Hani nerde hangi sayfa desene banaa. Gece sana dua etmememi istemiyomusun yoksa?

Haha evet biraz farklı bi durum olabilir. Kimseye demeden eve koyarsın gizlice hahah
Uff araya iş girdi. Poncikhome diye bir sayfaydı yanlış hatırlamıyorsam Geç kalmışım gerçi ama halletmişsin
@zeroglu haklı, zalimsin işteee!
Kendime Yalın'dan zalimi hediye ediyorum o zaman
Karo parasına ben de uyuz oluyorum

Uff araya iş girdi. Poncikhome diye bir sayfaydı yanlış hatırlamıyorsam Geç kalmışım gerçi ama halletmişsin
Evet buldum 30 TLye kargo kısmısını kafamda tamamlarsam satın ala basıcam haha
Kendime Yalın'dan zalimi hediye ediyorum o zaman
Kendi kendine armapan etmen de ayrı bi incelik tabiii
Karo parasına ben de uyuz oluyorum

Ben de ya, bak şimdi ellerim titriyo gitmiyo satın al'a ama çok da sevdim tam benlikk alıcam sanırım

Eklentiler

• 10666148_1408067819509844_1494987770_n.webp
    63 KB · Görüntüleme: 59
  • 11123814_701924056585719_139739698_n.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 42
Ciddimisin kaç tane var ?
Ay kuzuu baktım başka yok. Korktum adamı aradım. Mağazada sayım yaptım son bi tane kalmış onu ekledim siteye başka büyük boy kalmadı dediii
Bi de ferforje kek fanusu vardı 30 TLye çokkk güzeldi ama kalmamış. Burayı takipte olalım fiyatları uygun güzel şeyler var ilk kez gördüm

Evet ya bencede fiyatlar uygun ilk defa görüyorum bende bu siteyi maşallah sen nerden buluyon bu siteleri kız :)

Evet ya bencede fiyatlar uygun ilk defa görüyorum bende bu siteyi maşallah sen nerden buluyon bu siteleri kız :)
Valla nerden buldum hiç bilmiyorum he sen sorunca nerden çıkmıştı burası diye düşündüm haha
Bi ürün ararken elli tane sekme açınca bulunuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…