2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baksana buu 30 TLymiş o sitede resmen ama kalmamış.
Bunu takip edeyim gelirse kova gibi kapmam lazım @Conchiglia

Eklentiler

• 927373_441828512633170_1546119336_n.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 66
Bunları gördüm çok şekerlerde ufaklar bana :) ayyy ne güzelmiş o ya bitmişmi gelince banada haber ver kuzu bayıldım
Ben de bunlara ölçekli ya un, çay falan koymak için baktım kuzu.
Fanusu mu diyosun? Görürsem söylicğim :)

Çok ciciler ya evet.
Doğru dedin he şimdi amacımdan saptırıcaksın beni

hahaha :) sen çay , un demişsin ama onlar için biraz büyük değil mi canım bunlar , büyük olan baya büyük gibi görünüyor bilememdim ama ben alırsam eğerki patates soğan sarımsak için kullanırım :) ama fiyatı uygunmuş büyük olan evkurda sadece 40 tl ydi sanırım bu iklisi 41 tl gayet uygun geldi bana bunun instagram hesabı vardı sanki :)

He sen o kovaları mı diyosun yok canım o kadar büyük değil bence onlar.
Zaten ölçekli ya o amaç için yapılmış. Ama boyur uyarsa senin dediğin gibi de kullanabilir tabi ..
Kesinlikle ihtiyaçtan
Kesssinlikle!

evet canım fanus :) Olabilir evet ben onları koymak için hep plastik almıştım a101 ve tupper karışık :)
O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yanii
Ya da aklıma gelmiyo ama yok yani bi ütü masası kaldı aslında
Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaa
O benim hiç aklımda bile yoktu , bi de o çıktı başıma

O da olur zaten, bunlar hep şekilcilik yüzünden yanii

Yaaa süpersinn ne güzelmiş. Eksik diye aklına gelene bak kızın. Maşallah sanaa
O benim hiç aklımda bile yoktu , bi de o çıktı başıma
iyi olmuş hatırlattığım o zaman ayy düşünüyorum gerçekten mutfak kısmı banyo kısmında alıncak bişey kalmadı diye düşünyorum :) ütü masam la çamaşır askım yok bii

iyi olmuş hatırlattığım o zaman ayy düşünüyorum gerçekten mutfak kısmı banyo kısmında alıncak bişey kalmadı diye düşünyorum :) ütü masam la çamaşır askım yok bii
Vallahi alkışlıyorum. Aramızda 1 ay kadar bi süre olduğuna göre sana yetişebilmek için 1 ay içinde ütü masası ve çamaşır askısı hariç herşeyi tamamlamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…