Bende daha çok eksik var ya..Eksik ne var senin say olmassa benim unuttuğum bişey varsa aklıma gelir
banyo halı ve perde bendede eksik yaBende daha çok eksik var ya..
Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda
Sonracıma ıvır zıvırlar var daha kap kacak tarzı şeyler onlardan eksik var baya ama kolay halledilir şeyler kaldı tabii.
Çaycı daha gelmedi + bir küçük çaydanlık almam lazım.
Banyo için o banyo setleri ve paspasları yok
Yorgan yok.
Sonracıma evi bi görsem halı eprdeler var.
+ başka oda olursa ki muhtemelen olur. Orayade bi köşe takımı lazım falan filan
Halı perde ev görmeden olmuyo işte. Ben 2 ya da 1ay kala falan anca tamamlarım o yüzden mecburbanyo halı ve perde bendede eksik ya
Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değilBende daha çok eksik var ya..
Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda
Sonracıma ıvır zıvırlar var daha kap kacak tarzı şeyler onlardan eksik var baya ama kolay halledilir şeyler kaldı tabii.
Çaycı daha gelmedi + bir küçük çaydanlık almam lazım.
Banyo için o banyo setleri ve paspasları yok
Yorgan yok.
Sonracıma evi bi görsem halı eprdeler var.
+ başka oda olursa ki muhtemelen olur. Orayade bi köşe takımı lazım falan filan
banyo halı ve perde bendede eksik ya
Halı ve perde çok kolay işler ya birer günde biter seçmek bi haftaya getiriyolar zaten :)Halı perde ev görmeden olmuyo işte. Ben 2 ya da 1ay kala falan anca tamamlarım o yüzden mecbur
Benim mobilyalar var aslında. Ekstra oda için yok sadece.Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değilbanyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi
Öyle orası doğru kuzu, maddi olarak kolay değil ama onlar pek :)Halı ve perde çok kolay işler ya birer günde biter seçmek bi haftaya getiriyolar zaten :)
Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değilbanyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi
Benimkiden buna benzer sadece ben bunun bi büyüğünü almıştım bide coco ablanın resmi vardı benimkindeYorganı ne kadara aldın kuzu?
Madame cocoya bakayım o halde paspaslar için. Şu Fena değil hatta http://www.madamecoco.com/bayonne-banyo-halisi-50x8045x50-cm-18
Haha coco ablaBenimkiden buna benzer sadece ben bunun bi büyüğünü almıştım bide coco ablanın resmi vardı benimkindeinanılmaz yumusak ya bunlar
Amanın bunlar cok güzel okudum konusmaları sen ne fena bişey oldun ya git stoğa ürün koydur
benim standım yağmalarım ben burayı
bunlar inidrimdeyken alınmalı canım bende bekliyorumYorganı ne kadara aldın kuzu?
Madame cocoya bakayım o halde paspaslar için. Şu Fena değil hatta http://www.madamecoco.com/bayonne-banyo-halisi-50x8045x50-cm-18
neresi burası
kız öldürdün bugün beniş gülmekten arkaya aşıcam coco abla demekBenimkiden buna benzer sadece ben bunun bi büyüğünü almıştım bide coco ablanın resmi vardı benimkindeinanılmaz yumusak ya bunlar
atiyim hemen dur :)Haha coco abla
Yumuşak mıı çok severim o zaman. Ne renkti seninki. Bu renk bişey hiç düşünmemiştim ama tonu güzel
Hahaha sen ne sandın benii . Son ürünü yakaladım bu sayede resmenAmanın bunlar cok güzel okudum konusmaları sen ne fena bişey oldun ya git stoğa ürün koydur
@ShiverFly H happyNow göre insaflı fiyat vermişssin en son dudağımı ucuklattı şamdanlar ben neden hasta oldum sanıyosunuz
@Conchiglia ağlamak için kınaya gitmek isteyende bi seni gördüm koptum burda
Ayy valla yağmalanır. Benimde beklediğim bi kaç üründ aha var buradanbenim standım yağmalarım ben burayı
Bunların fiyatlarından haberim yok kuzu 33 lira iyi gibi geldi indirimde zaten o ama. İnternetten almam tabi 10 tl kargo veremembunlar inidrimdeyken alınmalı canım bende bekliyorum
Yaşasııın bekliyorumatiyim hemen dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?