2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eksik ne var senin say olmassa benim unuttuğum bişey varsa aklıma gelir
Bende daha çok eksik var ya..
Elektrik süpürgesi geldi bak aklıma bi anda
Sonracıma ıvır zıvırlar var daha kap kacak tarzı şeyler onlardan eksik var baya ama kolay halledilir şeyler kaldı tabii.
Çaycı daha gelmedi + bir küçük çaydanlık almam lazım.
Banyo için o banyo setleri ve paspasları yok
Yorgan yok.
Sonracıma evi bi görsem halı eprdeler var.
+ başka oda olursa ki muhtemelen olur. Orayade bi köşe takımı lazım falan filan

banyo halı ve perde bendede eksik ya

Kız mobilya olarak benimde yok üzülme geç değil banyo paspasları için kesinlikle madamecocoyu bekle inanılmaz güzeller fiyatlarda uygun ben öyle 2 tane aldım. Banyo set biraz pahalıydı ama onuda baska yerden aldım yorganı gecen gün english home dan aldık pahalı ama yıkanabilen yün yorganlardan gerçekten güzeldi

Benim mobilyalar var aslında. Ekstra oda için yok sadece.
Oturma odası+yatak odası+yemek masası sandalyeleri tamam

Halı ve perde çok kolay işler ya birer günde biter seçmek bi haftaya getiriyolar zaten :)
Öyle orası doğru kuzu, maddi olarak kolay değil ama onlar pek :)
Ay buzdolabım yok bi deee nasıl unurum kanayan yaram o beniiim

Yorganı ne kadara aldın kuzu?
Madame cocoya bakayım o halde paspaslar için. Şu Fena değil hatta http://www.madamecoco.com/bayonne-banyo-halisi-50x8045x50-cm-18

Benimkiden buna benzer sadece ben bunun bi büyüğünü almıştım bide coco ablanın resmi vardı benimkinde inanılmaz yumusak ya bunlar
Haha coco abla
Yumuşak mıı çok severim o zaman. Ne renkti seninki. Bu renk bişey hiç düşünmemiştim ama tonu güzel

Amanın bunlar cok güzel okudum konusmaları sen ne fena bişey oldun ya git stoğa ürün koydur
@ShiverFly H happyNow göre insaflı fiyat vermişssin en son dudağımı ucuklattı şamdanlar ben neden hasta oldum sanıyosunuz
@Conchiglia ağlamak için kınaya gitmek isteyende bi seni gördüm koptum burda

asıl zalim benimki aramamış hala engelledim ama olsun insan bi arar kapalı mı bakar

Hahaha sen ne sandın benii . Son ürünü yakaladım bu sayede resmen
benim standım yağmalarım ben burayı
Ayy valla yağmalanır. Benimde beklediğim bi kaç üründ aha var buradan
bunlar inidrimdeyken alınmalı canım bende bekliyorum
Bunların fiyatlarından haberim yok kuzu 33 lira iyi gibi geldi indirimde zaten o ama. İnternetten almam tabi 10 tl kargo veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…