Ayy hatırladım seninkini eveet, şıkır şıkır dedikleri cinsten :).Ben internetten almamıştım bi mağazadan almıştım canım :) ama dur ismini atiyim http://www.entarzev.com/banyo-seti
Bende bu fiyata aldım normalde 250 falandı hepte :) bi an gaza geldim aldımAyy hatırladım seninkini eveet, şıkır şıkır dedikleri cinsten :).
Çok şıktı ama zaten çok beğenmiştim.
Ben de bi mağazada görmüştüm bunun canlısını.
Fiyatı da iyimiş dediğin gibi ama
Haha o bi an gaza gelmeler yok mu zatenBende bu fiyata aldım normalde 250 falandı hepte :) bi an gaza geldim aldım
Aynenn ya buna gerçekten pişman olmadım hiç kalitesi belli oluyo o gri ve mürdüm paspaslada çok güzel olucak inanıyorumHaha o bi an gaza gelmeler yok mu zaten
Ama çok para verdiğim şeyler için sonradan hiç pişman olmuyorum ben ya. Bi kere elim gittiyse benden mutlusu yok sonra
Para verince de verdiğin belli oluyo yaniii
Ayy evet bence de yanyana çok güzel olucaklarr.Aynenn ya buna gerçekten pişman olmadım hiç kalitesi belli oluyo o gri ve mürdüm paspaslada çok güzel olucak inanıyorumzaten iki taksiti kaldı bitsin dahada mutlu olucam
Yorganı sormuşssun ayy o da çok pahalıydı yaa herşey pahalı zaten sinirYorganı ne kadara aldın kuzu?
Madame cocoya bakayım o halde paspaslar için. Şu Fena değil hatta http://www.madamecoco.com/bayonne-banyo-halisi-50x8045x50-cm-18
BendeeeAyy evet bence de yanyana çok güzel olucaklarr.
Ayyy ayrıca biten taksitlere bayılırıııım hahah
Oyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuuYorganı sormuşssun ayy o da çok pahalıydı yaa herşey pahalı zaten sinirbanyo setiyle aynı paraydı heralde ya
Aha bir eksik daha
Pahalıysa iyidir bence kesinKızlar bu süpürgeyi almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?
Rowenta Ergo Force RO6753
Eki Görüntüle 1493584
Bu serisi güzel rowentanın beğeniyorum ben :)Kızlar bu süpürgeyi almayı düşünüyorum sizce nasıldır ?
Rowenta Ergo Force RO6753
Eki Görüntüle 1493584
Oyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuu
Aha bir eksik daha
Buna ihtiyaç varmı dersin ya?
Alınırsa da katlanan cinsten var ya o da iyi olur. Bulaşık makinası olunca bu çok nadir lazım olacak diye düşünüyorum
Ooo annem de öyle de ben yaparmıyım bilemedimBen çok kullanıyorum ya plastikdir bu renkli bardaklardır falan makineye atmamda ben ondan yıkarım hep elimde
Evet biraz pahalı ama bunu kendimize aldım misafire silikonOyy dme ya çok pahalı moralim bozulduuuu
Aha bir eksik daha
Buna ihtiyaç varmı dersin ya?
Alınırsa da katlanan cinsten var ya o da iyi olur. Bulaşık makinası olunca bu çok nadir lazım olacak diye düşünüyorum
Pahalıysa iyidir bence kesin
Şaka bi yana benim bilgim yok malesef bunun hakkında kuzu
Bu serisi güzel rowentanın beğeniyorum ben :)
Ahşap ya ıslandıkça kokar mı ki ? bunları bende beğeniyorum dediğin gibi kullanışlı ama kokarmı diye düşündümOoo annem de öyle de ben yaparmıyım bilemedim
Bak şöyle olsa daha iyi eyr kaplamasın, kalabalık hiç sevmiyoruumm
https://www.evidea.com/bambum-merienda-bulasik-sepeti-onc030/p/208147
Haha zavallı misafirlerEvet biraz pahalı ama bunu kendimize aldım misafire silikonben yünden başkasında yatamam da alışkanlık işte
Canlı görmend aha iyi olur tabi canım bi test edersin neymiş ne değilmişşş :)Pahalı biraz
Özellikleri iyi ama nette hiç bilgi bulamadım kullanıcı yorumları falan aklımı karıştırdı o
Yaa akşam gidip bakıcam canlı canlı bakalım emiş gücü falan iyidir inşallah
Arkadaşta bundan var çok memnun o. Hatta bunuda bana bi akrabamız hediye alıcak diye araştırmıştım ordan biliyorum iyi olduğunu canm :) http://www.n11.com/rowenta-ro8221-s...9?cid=604001&gclid=CKDz3MTw9cQCFc3MtAodCxoA6gPahalı biraz
Özellikleri iyi ama nette hiç bilgi bulamadım kullanıcı yorumları falan aklımı karıştırdı o
Yaa akşam gidip bakıcam canlı canlı bakalım emiş gücü falan iyidir inşallah
Yok ya bizde vardı yıllarca kullandık hiçbişicik olmadı valla.Ahşap ya ıslandıkça kokar mı ki ? bunları bende beğeniyorum dediğin gibi kullanışlı ama kokarmı diye düşündüm
O zaman düşünebilirim :) benim böyle takıntılarım vardır hep te didiklerim herşeyiYok ya bizde vardı yıllarca kullandık hiçbişicik olmadı valla.
Bambu ya dayanıklı oluyo zaten suya sıkıntı olmaz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?