Arkadaşta bundan var çok memnun o. Hatta bunuda bana bi akrabamız hediye alıcak diye araştırmıştım ordan biliyorum iyi olduğunu canm :) http://www.n11.com/rowenta-ro8221-s...9?cid=604001&gclid=CKDz3MTw9cQCFc3MtAodCxoA6g
Senin baktığında yakın ama bunlara özellikleri iyi yani :) hediye olmasa bende bakmazdım :)Yaa evet bu çok güzel ama daha da pahalı bu kadar çıkamam malesefBunu önereni çok duydum ama
Senin baktığında yakın ama bunlara özellikleri iyi yani :) hediye olmasa bende bakmazdım :)
Olsun olsun biarz başa bela bi durum aslınd o didikleme huyu ama faydalı olduğunu da inkar edemeyizzzO zaman düşünebilirim :) benim böyle takıntılarım vardır hep te didiklerim herşeyi
Bence gösterdiğin ideal canım kendim alcak olsam bunlardan alıcaktım ben git test et bakalım :)Elektrik süpürgesi de önemli ya iyi birşey almak lazım ama masraf bir değilki eksik çok
AhhahahOlsun olsun biarz başa bela bi durum aslınd o didikleme huyu ama faydalı olduğunu da inkar edemeyizzz
Bence gösterdiğin ideal canım kendim alcak olsam bunlardan alıcaktım ben git test et bakalım :)
Darısı diğer tüm eksiklerin başına :)Olumlu yorum duymuş oldum en azından ya bakayım aksam inşallah içime sinerde bir eksik daha gider
Haha kaptırınca da gidiyo di mi. Sürüklüyo insanı resmenAhhahahaynen ucuzunu iyisini buluyoruz.. Ayy bilgisayarım renderda olunca kendimi eksiklere verdim iyici
Darısı diğer tüm eksiklerin başına :)
Aha da alıntı yaptığın kişi var mesela
Hadi bakalım iyi şanslarrrKuzular ben kına mekanı ile görüşme için erken kaçıyorum bana şans dileyin.
Hepinizi öptüüüm!
Hayırdır ne oldu sizeaman ya hastalık artık aramadı hala bu ne vurdumduymazlık hem suçlu hem güçlü akşam arayacak nasılsa ay nasıl sinir oldum durduk yere
İkimizden başka yok heraldeAmiiin amin kuzu
Topikte izmirden olan kimler vardıı kızlar
kuzu kıskançlık kavgası acaente temsilcimiz aradı beni samimi konustu bende kızdım zaten ben x beny diye hitap ediyorum adam açmış zeroglu napıyosun falan bende hayırdır bu nasıl bir hitap sekli falan dedim o da kalmış bana acaba senin durusunda mı sorun var deyince tepem attı engelledim telden ama aramasını görüyorum dün aradı sabah yola gitmeden aradı daha yokkHayırdır ne oldu size
izmirin kızlarııı oo :):)İkimizden başka yok heralde
İkimizden başka yok heralde
kuzu kıskançlık kavgası acaente temsilcimiz aradı beni samimi konustu bende kızdım zaten ben x beny diye hitap ediyorum adam açmış zeroglu napıyosun falan bende hayırdır bu nasıl bir hitap sekli falan dedim o da kalmış bana acaba senin durusunda mı sorun var deyince tepem attı engelledim telden ama aramasını görüyorum dün aradı sabah yola gitmeden aradı daha yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?