yok aramam zaten arar akşam yoldadır zaten ama açmıycam cok kırdı bu ne hala anlamıyorum zaten yoğunluktan yeni dertlendim hastalık bi yandan :):)Herhalde yokkSaçını falan nerede yaptıracaksın sen düşündünmü ?
Ah aynı buna benzer bir sorun yaşadık bizde bugün. Çok saçma gerçekten hiçmi tanımıyorlar yani böyle birşey söylüyorlar. Sende arama elbet döner o sana
yok aramam zaten arar akşam yoldadır zaten ama açmıycam cok kırdı bu ne hala anlamıyorum zaten yoğunluktan yeni dertlendim hastalık bi yandan :):)
kalsın biraz öyle sinir etti dün beni bilmiyorum en sinir olduğum şeyler şeytan diyor vazgeç bi an öyle geliyorlarHaklısın kırılmakta canım nasıl darvanman gerektiğini sen daha iyi bilirsin aklı başına gelecekse açma
O arada bana da oluyor. Zaten yeterince stresliyiz üzerine böyle konular can sıkıcı oluyor ama öfkeyle hareket etmemek lazımkalsın biraz öyle sinir etti dün beni bilmiyorum en sinir olduğum şeyler şeytan diyor vazgeç bi an öyle geliyorlar
Kuzenim kuaför benimde evka3 de yeri :) orda yapılır nişanda da o halletmişti zaten canım hatta düğün.com da falanda varHerhalde yokkSaçını falan nerede yaptıracaksın sen düşündünmü ?
Ah aynı buna benzer bir sorun yaşadık bizde bugün. Çok saçma gerçekten hiçmi tanımıyorlar yani böyle birşey söylüyorlar. Sende arama elbet döner o sana
davetiye çok güzel bulursan haberimiz olsunKızlar istanbulda olanlar?
Bugün eminönüne gittim çok da gezmedim gerçi, kınalık hediyeler için üstüne yapıştıracağım etiketleri nerede bastırabilirim diye baktım durdum hiçbir yer bulamadım. Nerde yaptırılıyor bunlar ya.
Bi de size zahmet şu soldaki ve ortadaki davetiyeyi bana bulunuz :)))
Eki Görüntüle 1494367
Aaa ben de bunları eminönünde buldum ayzcaksın sanıp heyecanlanmıştım hahaKızlar istanbulda olanlar?
Bugün eminönüne gittim çok da gezmedim gerçi, kınalık hediyeler için üstüne yapıştıracağım etiketleri nerede bastırabilirim diye baktım durdum hiçbir yer bulamadım. Nerde yaptırılıyor bunlar ya.
Bi de size zahmet şu soldaki ve ortadaki davetiyeyi bana bulunuz :)))
Eki Görüntüle 1494367
Oooh bu nasıl bi günaydındır yahu! Sana da günaydın kuzuuuuGünaydınnn ortadoğu ve balkanların en güzel gelinleri
Günaydııııın!!! :)Günaydın gelincikler :)
davetiye çok güzel bulursan haberimiz olsuneiket işide çok kolay aslında normal ozalitçilere falan sorsana bazıları yapıyor
Güle güle kullan canım.
Test edip onayladın herhalde di mi :)
hayırlı olsun güle güle kullan inş listeden biri daha silinmiş oldu :)Günaydıın kızlarr dün süpürgemi aldıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?