2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok aramam zaten arar akşam yoldadır zaten ama açmıycam cok kırdı bu ne hala anlamıyorum zaten yoğunluktan yeni dertlendim hastalık bi yandan :):)

yok aramam zaten arar akşam yoldadır zaten ama açmıycam cok kırdı bu ne hala anlamıyorum zaten yoğunluktan yeni dertlendim hastalık bi yandan :):)

Haklısın kırılmakta canım nasıl darvanman gerektiğini sen daha iyi bilirsin aklı başına gelecekse açma

Haklısın kırılmakta canım nasıl darvanman gerektiğini sen daha iyi bilirsin aklı başına gelecekse açma
kalsın biraz öyle sinir etti dün beni bilmiyorum en sinir olduğum şeyler şeytan diyor vazgeç bi an öyle geliyorlar

kalsın biraz öyle sinir etti dün beni bilmiyorum en sinir olduğum şeyler şeytan diyor vazgeç bi an öyle geliyorlar
O arada bana da oluyor. Zaten yeterince stresliyiz üzerine böyle konular can sıkıcı oluyor ama öfkeyle hareket etmemek lazım

Kuzenim kuaför benimde evka3 de yeri :) orda yapılır nişanda da o halletmişti zaten canım hatta düğün.com da falanda var

Kizlar pazar arastirmasindaydik, canli canli baktim tum bu cicilere esse magazalarinda bugune ozel %20 indirim var haberiniz olsun.
Trpst sen yine bi celallenmissin kuzu sakin ol o kadar buyuyecek bir kavga degil hastasin diye hassas davraniyorsundur. Zalim sarkisini bir de sevgiline hediye ediyorum ama

kızlar saglık raporlarınızı nasıl aldınız beni saglık ocagı evlilik birimine yolendirdi orda kan alındı sonuclar bir saat icinde cıkar dedi ama aile hekimligine dusuyormus sonuc..hrhangi birsey cıkarsa aranırsınız dedi boylemi heryerde

Kızlar istanbulda olanlar?
Bugün eminönüne gittim çok da gezmedim gerçi, kınalık hediyeler için üstüne yapıştıracağım etiketleri nerede bastırabilirim diye baktım durdum hiçbir yer bulamadım. Nerde yaptırılıyor bunlar ya.

Bi de size zahmet şu soldaki ve ortadaki davetiyeyi bana bulunuz :)))

Günaydın gelincikler :)

davetiye çok güzel bulursan haberimiz olsun eiket işide çok kolay aslında normal ozalitçilere falan sorsana bazıları yapıyor

Aaa ben de bunları eminönünde buldum ayzcaksın sanıp heyecanlanmıştım haha
İnternette sticker baskı yapan çok yer var kuzu onlara bakabilirsiin.
Günaydınnn ortadoğu ve balkanların en güzel gelinleri
Oooh bu nasıl bi günaydındır yahu! Sana da günaydın kuzuuuu
Günaydın gelincikler :)

davetiye çok güzel bulursan haberimiz olsun eiket işide çok kolay aslında normal ozalitçilere falan sorsana bazıları yapıyor
Günaydııııın!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…