2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İşte program öğrendim grafiker oldum diyenlerden olmamak adına çok konuşmayayım diyorum :) Biz sadece 1 yıl grafik dersi aldık. O yüzden emeğe saygı :) Genelde çünkü benim en çok duyduğum laf ben o çizim programlarını bilsem neler neler yaparım fikrim çok da çizemiyorum oluyor, çizimci muamelesi görüyorum delleniyorum. Sanki biz 4 sene çizim yapmayı öğrendik başka bişey yok

Öncelikle Rabbim herkesin mutluluğunu daim edip sevdiceğiyle bir yastıkta kocatsın Bizde sevdiğimle 3 yıllık birliktelikten sonra geçen ay evlenme kararı aldık. Yaz sonu isteme ve nişan, 2016 Mayıs'ında da düğüne karar verdik Henüz birşeylere başlamak için erken olsa da aklımız hep düğünde balayımıza kadar herşeyi kararlaştırdık, çeyizime tabak çanak bile bakıyorum Dünyanın en mutlusu benim

Ah o boş konuşanları boşver benimde işim hep hafife alındı bütün gün çiziyosun oynuyosun diyorlar ama bilmiyorlar ki zor bir işimiz var bizimde basite indirgeniyor malesef

Hnagi fotolar canım ?

Bildim şümdü orayı bak benimde canım çekdi bak :)

Ben de tam olarak öyle düşünüyorum canım.
Ne varsa yapayım içimde kalmasın
Sonra milletinkinde yapmaya kalkarım deli derler hahah
Bak tişört bu çok sevdim ben
Yaaa bende istiyorum bunlardan internette pahalı oluyo ama bende baskı düşünmüştüm o yüzden

Aa geldin buraya da :) Hoşgeldiin tekrar hayırlı olsun
teşekkür ederim canım senin güzelliğin o nasılda bulmuşun valla
Ajan gibiyimdir vallahi Zaten onedioda test çözmüştüm aslında hangi mesleği yapmalısın mı neydi yoksa ajan yeteneğini mi ölçüyorlardı bende tam materyal varmış
Bildim şümdü orayı bak benimde canım çekdi bak :)
Ay cidden mi bildin mi Benim için de ye bir ğün gidersen. Çok oldu ben oralara gelmeyeli

Gel sen benden mideyeler ahahah ay çok iyi ya tam çıkması

Hoşgeldin hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olur inşallah

Bu arada Queen Bee biz burada çok tabak çanak bakıp birbirimizi gaza getiriyoruz hazırlıklı ol
Teşekkür ederim ShiverFly yeniden merhaba Ben tabağımı çanağımı da ayarlayıp geldim Ar yıldız, Karaca Yada Schafer marka ürünler çeyimize özel 1.5- 2 bin tl arası fiyatlarla yemek, çatal bıçak ve tencere seti oluşşturabileceklerini söylediler. Hemde fazlasıyla şık ürünlerdi. Taksit imkanları da cabası Başlangıç için çok yüksek fiyatları doğru bulmuyorum, düğünden sonra maddiyat düzeldikçe herşeyin en güzellerinden olur, benim nacizane fikrim Siz neler düşünüp neler buldunuz ?

Son düzenleme:
Ben yemek takımını a101den tamamlıyorum günlük takım 72tl gibi bi rakama gelecek çatal kaşığı da hep ayrı baktım setlere bakma imkanım henüz olmadı. Ben emsan düşünüyorum ama. Aldıklarımı da albüme koydum Buraya koydukça kayboluyor fikir olsun diye orada bulunduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…