İşte program öğrendim grafiker oldum diyenlerden olmamak adına çok konuşmayayım diyorum :) Biz sadece 1 yıl grafik dersi aldık. O yüzden emeğe saygı :) Genelde çünkü benim en çok duyduğum laf ben o çizim programlarını bilsem neler neler yaparım fikrim çok da çizemiyorum oluyor, çizimci muamelesi görüyorum delleniyorum. Sanki biz 4 sene çizim yapmayı öğrendik başka bişey yokAnladım canım. Sonuçta anlıyorsun bu işlerden. Zaten Grafik tasarımın bir çok alanı var çok geniş hepsini birden yapamıyoruz ama uzman olduğun alan dışında ucundan kıyısından anlıyoruz hepsinin
İşte program öğrendim grafiker oldum diyenlerden olmamak adına çok konuşmayayım diyorum :) Biz sadece 1 yıl grafik dersi aldık. O yüzden emeğe saygı :) Genelde çünkü benim en çok duyduğum laf ben o çizim programlarını bilsem neler neler yaparım fikrim çok da çizemiyorum oluyor, çizimci muamelesi görüyorum delleniyorum. Sanki biz 4 sene çizim yapmayı öğrendik başka bişey yok
Hnagi fotolar canım ?Ay ben de onu istiyorumm. Ayrıca neredeki fotoğraflar meraklıgillerden olarak ölüyorum şu an
YAa nerder fotolarr
İyiymişş. Ya ben bindallı giymiycem demiştim ama bunu beğendim giysem bunu giyerim.
Ay koptum yaa hahahBindallı da ayrıca yine fena değilmiş fiyatı. Nerede sordun
Bildim şümdü orayı bakBizim kadın erkek karışık olacak yaaNasılmış ki o tişörtlerr. Kınadan sonra mı giyiliyor ay merak ettim böyle değişik şeyler yapmak istiyorum ben de. Ne kadar antin kuntin hareket varsa hepsi düğünde mübahtır içimde kalmasın hepsini yapayım diyorum, o gün bizim günümüz sonuçta En deli zamanlarımı yaşayacağım vallahi o zaman
Meşhur mu değil mi bilmem ama biz hep orada yiyorduk. Sıcak sıcak geliyor ya bi de ohh mis
Yaaa bende istiyorum bunlardan internette pahalı oluyo ama bende baskı düşünmüştüm o yüzdenBen de tam olarak öyle düşünüyorum canım.
Ne varsa yapayım içimde kalmasın
Sonra milletinkinde yapmaya kalkarım deli derler hahah
Bak tişört bu çok sevdim ben
Aa geldin buraya da :) Hoşgeldiin tekrar hayırlı olsunÖncelikle Rabbim herkesin mutluluğunu daim edip sevdiceğiyle bir yastıkta kocatsınBizde sevdiğimle 3 yıllık birliktelikten sonra geçen ay evlenme kararı aldık. Yaz sonu isteme ve nişan, 2016 Mayıs'ında da düğüne karar verdik Henüz birşeylere başlamak için erken olsa da aklımız hep düğünde balayımıza kadar herşeyi kararlaştırdık, çeyizime tabak çanak bile bakıyorum Dünyanın en mutlusu benim
Ajan gibiyimdir vallahiteşekkür ederim canım senin güzelliğin o nasılda bulmuşun valla
Ay cidden mi bildin miBildim şümdü orayı bakbenimde canım çekdi bak :)
Gel sen benden mideyelerAa geldin buraya da :) Hoşgeldiin tekrar hayırlı olsun
Ajan gibiyimdir vallahiZaten onedioda test çözmüştüm aslında hangi mesleği yapmalısın mı neydi yoksa ajan yeteneğini mi ölçüyorlardı bende tam materyal varmış
Ay cidden mi bildin miBenim için de ye bir ğün gidersen. Çok oldu ben oralara gelmeyeli
Öncelikle Rabbim herkesin mutluluğunu daim edip sevdiceğiyle bir yastıkta kocatsınBizde sevdiğimle 3 yıllık birliktelikten sonra geçen ay evlenme kararı aldık. Yaz sonu isteme ve nişan, 2016 Mayıs'ında da düğüne karar verdik Henüz birşeylere başlamak için erken olsa da aklımız hep düğünde balayımıza kadar herşeyi kararlaştırdık, çeyizime tabak çanak bile bakıyorum Dünyanın en mutlusu benim
Teşekkür ederim ShiverFly yeniden merhaba
Teşekkür ederim ecm, hepimiz için inşallahHoşgeldin hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olur inşallah
Ben yemek takımını a101den tamamlıyorum günlük takım 72tl gibi bi rakama gelecekTeşekkür ederim ShiverFly yeniden merhabaBen tabağımı çanağımı da ayarlayıp geldim Ar yıldız, Karaca Yada Schafer marka ürünler çeyimize özel 1.5- 2 bin tl arası fiyatlarla yemek, çatal bıçak ve tencere seti oluşşturabileceklerini söylediler. Hemde fazlasıyla şık ürünlerdi. Taksit imkanları da cabası Başlangıç için çok yüksek fiyatları doğru bulmuyor düğünden sonra maddiyat düzeldikçe herşeyin en güzellerinden olur, benim nacizane fikrim Siz neler düşünüp neler buldunuz ?
Günaydın kızlarr
Günaydın meraklıgillerrrgünaydın herkese:)
Günaydııın :) Perşembe sendromum baş gösterse de hepinize günaydııın! :)Günaydınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?