Düşüncesizler ya.. Ama yine etrafındaki insanlara sen yokmuşsun gibi davranmak değil. O görüşmeye tanımadığı insanların yanına girecek, iş görüşmesinde mutlaka medeni durumu sorulur. Ben daha nişan yokken, sadece evlilik teklifinden dolayı tek taş takarken girdiğim görüşmelerde sorduklarında nişanlıyım diyordum. Seyahat engeli istemeyen işlerdi çoğu geri çevirdi ve benim gerçekten işe ihtiyacım vardı. Ama o yok diyecek işte açık açık. Yoksam yokum o zaman.. Millet gururla benim eşim diye gösterir, benimki sadece kendisiymişçesine hareket eder.canım sen yokmuşsun gibi değilde bazen erkekler böyle yapbiliyor. benim nişanlımda işinden dolayı aslında çıkartabilir yani sıkıntı yaratabiliyor.ama takanlarda var bende inatla hayır kesinlikle dedim. ama bazı ortak arkadaşlarımız var evli ve takmayan. onlar diyor işte zor oluyorda falan çıkartsana oğlum, bana da diyorlar baskı yapma takmasın işte zor oluyor falan. onların gazıyla bazen diyor zor oluyor ama falan ben ters ters bakınca cesaret edemiyor. yani etrafındakilerin gazıyla oluyor bence bu işler.
Ya bilmiyorum bir görüşecek işte sadece. Onlar bulup teklif etmişler. Çok kızgın ve kırgınım ya.
Ay seninki de safmışYa unutsa gerçekten bu kadar olay değil ama bile bile beni gizlemesini yediremiyorum. Kendisiydi alelacele evlenmek isteyen şimdi ben yokmuşum gibi davranan da o. Hep böyle ben merkezli mi yaşayacak her şeyi?
Haha sorma, sağ elini tutup bak aşkım, bak sevgilim diye başlayınca ondan sanmış. Kendini ele verdi. Gülmekten dopru dürüst kızamadım ona yanarımYa bilmiyorum bir görüşecek işte sadece. Onlar bulup teklif etmişler. Çok kızgın ve kırgınım ya.
Ay seninki de safmışYa unutsa gerçekten bu kadar olay değil ama bile bile beni gizlemesini yediremiyorum. Kendisiydi alelacele evlenmek isteyen şimdi ben yokmuşum gibi davranan da o. Hep böyle ben merkezli mi yaşayacak her şeyi?
Yerim onun düşüncesiniCanım kızlarında dediği gibi erkekler bizim gibi bu tarz şeyleri ince düşenemiyor. Kim bilir ne düşünerek söyledi böyle birşeyi. Birde şöyle düşün art niyetli olsa sana sorarmıydı ?
Deli ya :) Gıcıklıkta dünya markası o kesin zaten. Hala ne kadar sinirli olduğumun farkında değil. Bir de şimdi bana tribe girer sırf haklı çıkmak için. Ben iş görüşmesine gittim de sen yanımda olmadın da hep böyle zamanlarda bunu yapıyosun da.. Kendi çıkarıyor sorunu sonra suçu bana atmaya çalışıyor. Önce gönlümü almaya çalış bi istersen sıvayacağına ama yokk.Haha sorma, sağ elini tutup bak aşkım, bak sevgilim diye başlayınca ondan sanmış. Kendini ele verdi. Gülmekten dopru dürüst kızamadım ona yanarım
İşte o istememekten değil ya belki decurlygirl n dediği gibi etrafın agzına mı geliyorlar acaba. Gerçi zor olan ne onu da anlamadım ama.
Erkek ya hep ben merkezli yaşayacak bence ayrıca. Bazen ne gıcık olabiliyolar di mi bu kadar sevildikleri halde :)
ben nedense senin gibi hissetmedim olayı ya. sonuçta çıkartıp görüşmeye gitse gerçekten seni yok göstericek karakterde biri olsa sana bunu söylemezki. yani senin ruhun bile duymaz yüzüğü çıkardığını. belki şakada yapmış olabilir. benimki bana bazen kızacağımı bile bile böyle takılır. kendinden pay biçsene canım. sen yüzüğünü işte yada dışarda çıakrtıyor olsan o nereden bilecek bunu? bence okadar art niyetli değil. buarada ben yaşadıklarımından fazla şüpheci olduğumdan nişanlımın farkında olmadan hep izlerim onuDüşüncesizler ya.. Ama yine etrafındaki insanlara sen yokmuşsun gibi davranmak değil. O görüşmeye tanımadığı insanların yanına girecek, iş görüşmesinde mutlaka medeni durumu sorulur. Ben daha nişan yokken, sadece evlilik teklifinden dolayı tek taş takarken girdiğim görüşmelerde sorduklarında nişanlıyım diyordum. Seyahat engeli istemeyen işlerdi çoğu geri çevirdi ve benim gerçekten işe ihtiyacım vardı. Ama o yok diyecek işte açık açık. Yoksam yokum o zaman.. Millet gururla benim eşim diye gösterir, benimki sadece kendisiymişçesine hareket eder.
ben seni çok iyi anlıyorum bu konu benim içinde çok önemli ne olursa olsun çıkmaması lazım eğer iş görüşmesinde bu durum engel teşkil ediyorsa baştan saklamamlı hem kendi hem karısında ki için hoş değil yaptığıYok ilk kez oldu. Teklif ettikleri işte seyahat engeli bulunmaması lazım. Ama zaten bu kadar engel görülüyorsa evlilik hayatına uygun bir iş değil demektir. Adam gibi git savun kendini bunu utanılacak ya da engel olacak bir şey olarak görüyorsan niye girdin bu yola. Çok şükür gayet düzgün işi de var. İhtiyacı yok bunlara. Ben bazı konulara çok önem veren biriyim. Bu da benim için basit bir şey değil. Olay sadece yüzüğü çıkartması değil, o sembolik. Benim takıldığım hayatında ben yokmuşum gibi gitmek istemesi, ben engelmişim gibi. Görüşme yapacağı kişi de erkek bu arada durum kıskançlık da değil.
Öyle yapınca seni suçluluk psikolojisine sokup daha kolay sıyıracağını sanıyor heralde :)Yerim onun düşüncesini
Deli ya :) Gıcıklıkta dünya markası o kesin zaten. Hala ne kadar sinirli olduğumun farkında değil. Bir de şimdi bana tribe girer sırf haklı çıkmak için. Ben iş görüşmesine gittim de sen yanımda olmadın da hep böyle zamanlarda bunu yapıyosun da.. Kendi çıkarıyor sorunu sonra suçu bana atmaya çalışıyor. Önce gönlümü almaya çalış bi istersen sıvayacağına ama yokk.
klasik erkek taktiğiYerim onun düşüncesini
Deli ya :) Gıcıklıkta dünya markası o kesin zaten. Hala ne kadar sinirli olduğumun farkında değil. Bir de şimdi bana tribe girer sırf haklı çıkmak için. Ben iş görüşmesine gittim de sen yanımda olmadın da hep böyle zamanlarda bunu yapıyosun da.. Kendi çıkarıyor sorunu sonra suçu bana atmaya çalışıyor. Önce gönlümü almaya çalış bi istersen sıvayacağına ama yokk.
Ya aslında ben sıkıntımı tam anlatamadım. Art niyet aramıyorum ya da şüphelendiğimden değil. Dedim ya zaten görüşmeyi yapacağı kişi de erkek o tarz bi konu değil üzüldüğüm. Bilinçli olmadan beni istediğinde yok görebiliyor olması. Nasıl desem ben isterim ki bilinçaltında da olsa (ki kasıtlı yapsa yine daha iyi farketmeden bunu yapıyor olması daha kötü) benimle nişanlı olduğunu gizleme ihtiyacı duymasın hayatında ben olduğum için gururla söyleyebilsin. Ben öyleyim çünkü. O benim hayatımın büyük bir parçası deyip kabul etsin. Ama hala gizli saklı gibi her şey. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Daha derin düşünüyorum yani kıskançlık mevzuları değil benimki.ben nedense senin gibi hissetmedim olayı ya. sonuçta çıkartıp görüşmeye gitse gerçekten seni yok göstericek karakterde biri olsa sana bunu söylemezki. yani senin ruhun bile duymaz yüzüğü çıkardığını. belki şakada yapmış olabilir. benimki bana bazen kızacağımı bile bile böyle takılır. kendinden pay biçsene canım. sen yüzüğünü işte yada dışarda çıakrtıyor olsan o nereden bilecek bunu? bence okadar art niyetli değil. buarada ben yaşadıklarımından fazla şüpheci olduğumdan nişanlımın farkında olmadan hep izlerim onuyüzük konusunda taktığından eminim. çünkü işi hep dışarda elleri yüzü yanıyor yani ve yüzüğün izi var parmağında seninde şüphen varsa buna dikkat edebilrisin.
anladım canımYa aslında ben sıkıntımı tam anlatamadım. Art niyet aramıyorum ya da şüphelendiğimden değil. Dedim ya zaten görüşmeyi yapacağı kişi de erkek o tarz bi konu değil üzüldüğüm. Bilinçli olmadan beni istediğinde yok görebiliyor olması. Nasıl desem ben isterim ki bilinçaltında da olsa (ki kasıtlı yapsa yine daha iyi farketmeden bunu yapıyor olması daha kötü) benimle nişanlı olduğunu gizleme ihtiyacı duymasın hayatında ben olduğum için gururla söyleyebilsin. Ben öyleyim çünkü. O benim hayatımın büyük bir parçası deyip kabul etsin. Ama hala gizli saklı gibi her şey. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Daha derin düşünüyorum yani kıskançlık mevzuları değil benimki.
Herkese haksızlık.. Ne diyeyim çok kırıldım. Ve gerçekten de çıkardıysa bir daha da takmasın bir anlamı kalmadı benim için.ben seni çok iyi anlıyorum bu konu benim içinde çok önemli ne olursa olsun çıkmaması lazım eğer iş görüşmesinde bu durum engel teşkil ediyorsa baştan saklamamlı hem kendi hem karısında ki için hoş değil yaptığı
Öyle yapınca seni suçluluk psikolojisine sokup daha kolay sıyıracağını sanıyor heralde :)
Ama onun yerine dediğin gibi yapsa daha kolay olacak haberleri yok tabii.
Bencil buınlar anacım, ne diyeyim
Ay sormayın ya en sinir olduğum şey. Bana yaptığında söyleniyorum hemen bana suçlu psikolojisi uygulama hatalısın kabul et geçsin bitsin, bu yaptığınla sadece daha çok sinir bozuyorsun diyorum ama yok zeytinyağı mübarek çıkacak ille de..klasik erkek taktiğibabamda kardeşimde kuzenlerimde nişanlımda hepside aynı. hatalılarsa üste çıkmak için bir nokta bulur ve oradan sana saydırır. bzi bayanlarda malesef saf olduğumuz için hemen kendimizde suçu buluruz
Ben seni gayet iyi anladım canım...Ya aslında ben sıkıntımı tam anlatamadım. Art niyet aramıyorum ya da şüphelendiğimden değil. Dedim ya zaten görüşmeyi yapacağı kişi de erkek o tarz bi konu değil üzüldüğüm. Bilinçli olmadan beni istediğinde yok görebiliyor olması. Nasıl desem ben isterim ki bilinçaltında da olsa (ki kasıtlı yapsa yine daha iyi farketmeden bunu yapıyor olması daha kötü) benimle nişanlı olduğunu gizleme ihtiyacı duymasın hayatında ben olduğum için gururla söyleyebilsin. Ben öyleyim çünkü. O benim hayatımın büyük bir parçası deyip kabul etsin. Ama hala gizli saklı gibi her şey. Bilmiyorum kendimi anlatabildim mi? Daha derin düşünüyorum yani kıskançlık mevzuları değil benimki.
Görür o rahatlığı. Bastı ya damarıma artık görür.. Uğraşsın dursun şimdi düzeltmekle. Bütün keyfimi kaçırdı ya. Bir de arıyor kanka diye konuşuyor telefonda benle. Arada yapar ama orada yapması daha çok battı.anladım canımerkekler daha zor kabulleniyor heralde. iş ciddiye binene kadar uğraşıyorlar sonrasında acayip bir rahatlama geliyor galiba.
seni kızdırdığının farkında şirinlik yapıor aklınca :)Görür o rahatlığı. Bastı ya damarıma artık görür.. Uğraşsın dursun şimdi düzeltmekle. Bütün keyfimi kaçırdı ya. Bir de arıyor kanka diye konuşuyor telefonda benle. Arada yapar ama orada yapması daha çok battı.
Hoff nefret ediyorum detaylı düşünmemden. Keşke hödük olsaydım ben deBen seni gayet iyi anladım canım...
Ama yine de öye düşünme derim. Gururla bu yüzüğü taşıyacak olmasa, seninin hayatında olmandan mutluluk duymasa zaten sen "o hep daha önce olsun istedi" diye bi cümle kuramazdın.
İşi çok istediği için , bunu yaparsa karşı taraf için daha uygun görüleceğini düşünmüş sanıyorum. Biz bundan hoşlanmıyoruz tabi ki haklısın da sorun etmekte ama işte bu düşünce onlar için fazla ince. Bunu seni gerekli durumlarda saklamaktan çekinmeyecek gibi algılamamalısın yani...
Onun tek derdi öyle göstrsem işi alma ihtimalin daha yüksek düşüncesi.
Sonuç olarak kesinlikle haklısın, ama fazla takılma ve kendini üzme..
hahaHoff nefret ediyorum detaylı düşünmemden. Keşke hödük olsaydım ben de
Aman ne şiriinseni kızdırdığının farkında şirinlik yapıor aklınca :)
Bu gidişle oluruz zaten başka yolu yok baksanahahabencede ya bende isterdim hödük olmayı bazen diyorum lanet olsun içimdeki insan sevgisine haha
Hahaha valla keşke öyle olsaydık. Eminim kavgalar %70 azalırdıHoff nefret ediyorum detaylı düşünmemden. Keşke hödük olsaydım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?