Ooo coco çıldırdı yahu.kızlar cococum yatak örtüsünde inidirm yapmış gidip bakacak olan varmı :)
NeeeeeyBen bi bugün gidip yağmalayayım mademÇaydanlıklar da indirimde, nevresim takımı alırım bi kaç da sabahlık kaptım mı tamamdır
vur dedik öldürdün hihhiBen bi bugün gidip yağmalayayım mademÇaydanlıklar da indirimde, nevresim takımı alırım bi kaç da sabahlık kaptım mı tamamdır
benim hiç yok ama karar veremiyorum :)Ooo coco çıldırdı yahu.
Güzellermiş. Ama annem senin ihtiyacın yok diye diye düşünceyi yerleştirdi kafama
Bi de aldığım şey bunlara çok benziyo da bi tane var benim ya nasıl yetecek acabaa
Çaydanlığım yok meselaNeeeeey
Bu kadar mütevazi olma bebeğim, ihtiyacın olan ne varsa al haha
Ya ben ikeanın nevresimlerini de çok beğeniyorum geometrik şekilli olanları falan. Oraya gidince de alırım bi kaç tane tamamlarım, klasik tarzda da cocodan alayım dedim şimdi bir tane de bakayım onlara da. 50den fazla vermem ama benvur dedik öldürdün hihhinevresim için sareve ve karaca home bak canım ben bikaç tane aldım oradan harikalar çok beğeniyorum :)
benim hiç yok ama karar veremiyorum :)
Oo o zaman al durma N Nyks01 a takılvur dedik öldürdün hihhinevresim için sareve ve karaca home bak canım ben bikaç tane aldım oradan harikalar çok beğeniyorum :)
benim hiç yok ama karar veremiyorum :)
Almadıysan al tabii kaçırma koşşÇaydanlığım yok meselaNevresim takımı da daha hiç almadım. Alayım yaa nolcak elbet ödenecek bunlar
çaydanlık ben çelik aldım porselen almadım almak lazımmıkiYa ben ikeanın nevresimlerini de çok beğeniyorum geometrik şekilli olanları falan. Oraya gidince de alırım bi kaç tane tamamlarım, klasik tarzda da cocodan alayım dedim şimdi bir tane de bakayım onlara da. 50den fazla vermem ama ben
bende geçen sene almıştım oyüzden bakmıyorum hiç aklım kalmasın die
saol canımm :)Hayırlı olsun canım :)
Ya yok şart değil de bi küçük bi büyük çaydanlık lazım. Benim çelik de yok porselen de. Şimdi bunları gördüm hoşuma gitti, benim kahvaltı takımındaki demlikle de uyumlu göründü alayım deyiverdim bi. Bilemedim şimdi kullanışsız mı olur?çaydanlık ben çelik aldım porselen almadım almak lazımmıki
Hayırlı olsun canım :)Yalçın studio canım erkek arkadaşımın arkadaşıydı başka birini hiç araştırmadım bile
Haha ben de buzdolabı alırken gördüm. Bide kızıyorum karacadan nefret ediyorum ya çok güzel bunlar diyeçaydanlık ben çelik aldım porselen almadım almak lazımmıki
Sarııııı!Tamam ya hadi bi 70 veririm
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog.../akertistel-cift-kisilik-nevresim-takimi.aspx
Ben de yazdım daha önce de bakmadı sanırım. Arada giriyor ama buraya yazmıyor hiç.bu aradaYEKTA61 haberi olan var mı?
ben kesinlikle sarev diyorum hahaTamam ya hadi bi 70 veririm
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog.../akertistel-cift-kisilik-nevresim-takimi.aspx
Ben çaycı alıcam diye bi küçük çelik alayım dedim.Ya yok şart değil de bi küçük bi büyük çaydanlık lazım. Benim çelik de yok porselen de. Şimdi bunları gördüm hoşuma gitti, benim kahvaltı takımındaki demlikle de uyumlu göründü alayım deyiverdim bi. Bilemedim şimdi kullanışsız mı olur?
Mavi de alıcam kırmızı daHaha ben de buzdolabı alırken gördüm. Bide kızıyorum karacadan nefret ediyorum ya çok güzel bunlar diyePersonel varmış arkada kıs kıs gülerken yakaladım onu haha
Sarııııı!
Ben pembe bakınca konuşana bak hele haha
Bu karaca da benden gelsin o zamanben kesinlikle sarev diyorum haha
http://www.n11.com/sarev-simple-life-breda-v3-nevresim-takimi-cift-kisilik-P14222839
Benimde çelik bence yeter ya bi tane çaycıda var benim :)çaydanlık ben çelik aldım porselen almadım almak lazımmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?