2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar cococum yatak örtüsünde inidirm yapmış gidip bakacak olan varmı :)
Ooo coco çıldırdı yahu.
Güzellermiş. Ama annem senin ihtiyacın yok diye diye düşünceyi yerleştirdi kafama
Bi de aldığım şey bunlara çok benziyo da bi tane var benim ya nasıl yetecek acabaa

Ben bi bugün gidip yağmalayayım madem Çaydanlıklar da indirimde, nevresim takımı alırım bi kaç da sabahlık kaptım mı tamamdır
vur dedik öldürdün hihhi nevresim için sareve ve karaca home bak canım ben bikaç tane aldım oradan harikalar çok beğeniyorum :)
Ooo coco çıldırdı yahu.
Güzellermiş. Ama annem senin ihtiyacın yok diye diye düşünceyi yerleştirdi kafama
Bi de aldığım şey bunlara çok benziyo da bi tane var benim ya nasıl yetecek acabaa
benim hiç yok ama karar veremiyorum :)

vur dedik öldürdün hihhi nevresim için sareve ve karaca home bak canım ben bikaç tane aldım oradan harikalar çok beğeniyorum :)

Ya ben ikeanın nevresimlerini de çok beğeniyorum geometrik şekilli olanları falan. Oraya gidince de alırım bi kaç tane tamamlarım, klasik tarzda da cocodan alayım dedim şimdi bir tane de bakayım onlara da. 50den fazla vermem ama ben

Oo o zaman al durma N Nyks01 a takıl
Karacadakiler çok güzel yaa geçen bi paketlerini gördüm bayıldım.
Ama benim o tür şeylerim tamamlanalı baya oldu alamam artık

çaydanlık ben çelik aldım porselen almadım almak lazımmıki
Oo o zaman al durma N Nyks01 a takıl
Karacadakiler çok güzel yaa geçen bi paketlerini gördüm bayıldım.
Ama benim o tür şeylerim tamamlanalı baya oldu alamam artık
bende geçen sene almıştım oyüzden bakmıyorum hiç aklım kalmasın die

Ya yok şart değil de bi küçük bi büyük çaydanlık lazım. Benim çelik de yok porselen de. Şimdi bunları gördüm hoşuma gitti, benim kahvaltı takımındaki demlikle de uyumlu göründü alayım deyiverdim bi. Bilemedim şimdi kullanışsız mı olur?

Haha ben de buzdolabı alırken gördüm. Bide kızıyorum karacadan nefret ediyorum ya çok güzel bunlar diye Personel varmış arkada kıs kıs gülerken yakaladım onu haha
Sarııııı!
Ben pembe bakınca konuşana bak hele haha

Ben çaycı alıcam diye bi küçük çelik alayım dedim.
Kahvaltı tk.nda porselen var ama üst sadece seninki gibi.
Annem de porselende çok sever mesela çayı. Çay tiryakisi olarak onun görüşlerini aktarmak istedim haha

Mavi de alıcam kırmızı da Barbie sarıyı bir tek saçında sever herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…