2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Şimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?
Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz
Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.

Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz
Valla korkmaz en güzeli ya.
Benim kredi kartıyla başım belada gerçekten çok harcıyorum. Nişan zamanı harcadıklarımın acısı çıkıyo hala. Herşeyi kendim halletmeye çalışınca öyle oldu tabii..
Ah aah..

Ay korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acaba
Ödenecek bitecek elbet ya, sen zaten artık masrafların çoğunu bitirdin

Yatağınız 160lık yataksa 240-260 normal canım 180lik yataksa kingsize alman lazım ben 160lık olana göre aldım
benim yatak belli değilki işte
yok canım mobilya belli değil işte bende oyüzden hep büyük aldım

Ay korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acaba
Ödenecek bitecek elbet ya, sen zaten artık masrafların çoğunu bitirdin
Haha yanlış yazmışın yüzüme vurdun hemen
Öylede kuzu benim kartlar öyle böyle değil yanii acayip durumda

KartLAR yani. Hıı durum biraz sıkıntılı olabilir tabi. Amaan olsun bak ne güzel eşyaların oldu
Valla o LAR eki orada olmayaydı iyiydi ama varr
3 taneydi 2ye düştü ama 3 taneye bedel zaten
Neyse buzdolabımı falan düşünüp unutmaya çalşıcam

hayırlı olsun buarada eşyaların siyah şerit nerede ya ben göremedim haha
Aaaa nasıl görmediiiin Buzdolabında da bulaşık makinasında da küçük de olsa siyah bir şerit var yaa
Teşekkür ederim bu aradaa :)

Aaaa nasıl görmediiiin Buzdolabında da bulaşık makinasında da küçük de olsa siyah bir şerit var yaa
Teşekkür ederim bu aradaa :)
ay pardon yaa nasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
Onlar da 160 a uygun oluyolar canım. yatağın kendisi 160x200 cm yanlardan daha az sarkıyo sadece 220x240 olanlar canım :)
ben o az sarkmasını sevmöiyorum işte ozaman doğru tercih yapmışım büyük boy almakla saolasın

rica ederim :) bende öyle aldım genelde

ay pardon yaa nasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
Gördün dimi ablası haha
Teşekkür ederim kuzu, baya inceledikten sonra bunlara karar verdik umarım sorunsuz kullanabiliriz :)

kızlar üyenin biri abuk subuk bir msj atmış bana nasıl şikayet edebilyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…