Şimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?canım şuan kullandığın tek kişilktir yüksek ihtimal. tek kişiliklerde ölçü ne bilmiyorum ama çift kişilkte 240-260 olmalı. şimdi coco yada bakıyorum mesela 49 tl yazanlar 240-260 ama 69 tl yazanlar king 260-280 ben şimdi hangi boyu almalıyım bilmeiyorum mesela
Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruzO kontrol ben de neden yok ya
KAlan limit başımı döndürüyo her baktığımda. Ben nasıl kurlucam bu huyumdan acaba.
Aradaysa zararı dokunmaz al gitsin hem ihtiyaç dışı bişey değil zaten . Yap çılgınlınlığını arkadayım
Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.Canım şu an tam hatırlamıyorum ama temmuzda falan oluyo heralde taç ın yıldönümü oluyo ve gerçekten çok iyi indirimler yapıyolar bana şansıma öyle geçen yıl denk geldi sitesinden aldım biraz geç gönderdiler ama çok güzeldiler özellikle pamuksaten olanlar :) bence onu takip et
Valla korkmaz en güzeli ya.Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz
Ay korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acabaValla korkmaz en güzeli ya.
Benim kredi kartıyla başım belada gerçekten çok harcıyorum. Nişan zamanı harcadıklarımın acısı çıkıyo hala. Herşeyi kendim halletmeye çalışınca öyle oldu tabii..
Ah aah..
benim yatak belli değilki işteYatağınız 160lık yataksa 240-260 normal canım 180lik yataksa kingsize alman lazımben 160lık olana göre aldım
yok canım mobilya belli değil işte bende oyüzden hep büyük aldımŞimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?
Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz
Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.
Haha yanlış yazmışın yüzüme vurdun hemenAy korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acaba
Ödenecek bitecek elbet ya, sen zaten artık masrafların çoğunu bitirdin
KartLAR yani. Hıı durum biraz sıkıntılı olabilir tabi. Amaan olsun bak ne güzel eşyaların olduHaha yanlış yazmışın yüzüme vurdun hemen
Öylede kuzu benim kartlar öyle böyle değil yanii acayip durumda
Valla o LAR eki orada olmayaydı iyiydi ama varrKartLAR yani. Hıı durum biraz sıkıntılı olabilir tabi. Amaan olsun bak ne güzel eşyaların oldu
Ahahaha onun o metalik kıvrımlarını güzel bölmelerini düşün için açılsınValla o LAR eki orada olmayaydı iyiydi ama varr
3 taneydi 2ye düştü ama 3 taneye bedel zaten
Neyse buzdolabımı falan düşünüp unutmaya çalşıcam
He yaa siyah siyah da şeritleri var kurban olduğumunun hahahahaAhahaha onun o metalik kıvrımlarını güzel bölmelerini düşün için açılsın
hayırlı olsun buarada eşyalarınHe yaa siyah siyah da şeritleri var kurban olduğumunun hahahaha
Genelde 160lık yaparlar canım :) bence 160lık en mantıklısı zatenbenim yatak belli değilki işte
yok canım mobilya belli değil işte bende oyüzden hep büyük aldım
canım peki bu 220-240 olanlar hangi boy oluyor.Genelde 160lık yaparlar canım :) bence 160lık en mantıklısı zaten
Aaaa nasıl görmediiiinhayırlı olsun buarada eşyalarınsiyah şerit nerede ya ben göremedim haha
Onlar da 160 a uygun oluyolar canım. yatağın kendisi 160x200 cm yanlardan daha az sarkıyo sadece 220x240 olanlar canım :)canım peki bu 220-240 olanlar hangi boy oluyor.
ay pardon yaaAaaa nasıl görmediiiinBuzdolabında da bulaşık makinasında da küçük de olsa siyah bir şerit var yaa
Teşekkür ederim bu aradaa :)
ben o az sarkmasını sevmöiyorum işte ozaman doğru tercih yapmışım büyük boy almaklaOnlar da 160 a uygun oluyolar canım. yatağın kendisi 160x200 cm yanlardan daha az sarkıyo sadece 220x240 olanlar canım :)
rica ederim :) bende öyle aldım geneldeay pardon yaanasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
ben o az sarkmasını sevmöiyorum işte ozaman doğru tercih yapmışım büyük boy almaklasaolasın
Gördün dimi ablası hahaay pardon yaanasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
Nasıl yaniii ne diyeee?kızlar üyenin biri abuk subuk bir msj atmış bana nasıl şikayet edebilyorum?
Ay nolmuş ki öyle. Söyle kibleyelim hemen.kızlar üyenin biri abuk subuk bir msj atmış bana nasıl şikayet edebilyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?