2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyi akşamlar hatunlar cok zamandır yazamadım. Ara ara takio etmeye calıstım. Moralim iyi degilde gerci halada oyle nisanlimla surekli problemler oluyor onu sevdigim icin bir turlu vazgecemedim benimde hatalarim var ama bunyem kaldiramiyor artik suanlık iyiz ama aramizin yine bozulmayacaginin gara tisi yok. Sizlere bisey danismak istiyorum. Suan onemli bir karar asamasindayim. Sinava girmistim malumunuz bu yrn tercih yapicam es durumundan tayin alamadigim icin sinavla ancak gidebilirim. Sıkıntım su ilk sıralara hep istanbul sonlarada bulundugum sehiri yazicam. Ancak nolur ne olmaz yarının ne getirecegini bilemiyorum surekli tartistigimiz icin korkularim var olurda nisan atilirsa ben orada yapabilirmiyim 5 yil boyunca bidaha tayin alamam. İstanbulda akrabam cok ama tek basima yapabilirmiyim kafam cok karisik. Tercih etmesem nisanlimin buraya gelme durumu yok araya cokca zaman girecek cok kotu bir donemdeyim sizce napmaliyim?

Canım merak ettik seni iyi ol inşallah. Yani aranızdaki mesafe yüzünden mi bunca tartışma çıkıyo bilemiyorum açıkcası mesafe azaldıkca ilişkiniz daha iyi olabilirde he dediğin gibi olmadı diyelim bence istanbulda yasayabilirsin en azından elimden geleni yaptım dersin kafan rahat olur

Merak ettik nasıl olduğunu. İnşallah iyi olursunuz ama ben tek başına yapabileceğini düşünüyorum. Abartıldığı kadar zor değil, sadece hayat şeklini ona adapte etmen gerekiyor, maddi açıdan standartların biraz düşebilir en fazla. Onun dışında yapılamaz diye bir şey yok. Ki zaten yalnız kalman bi ihtimal sadece, şu an eşinin yanına gitmek için yapıyorsun bunu.

Günaydın kızlarr.
Bugün yine hava berbat. Gerçekten yazı ilkbaharı es geçtik direk sonbahar oradan da kışa doğru gidiyoruz galiba
Amaa neyseki bu iğrenç havada bile moralimi yüksek tutabilirim çünkü dün yeni bebişlerimi aldımm. Bir de bizim gelecek minik kuzuya dayanamadım bir elbise kapıverdim. Rengini tahmin edersiniz ama vallahi kasıtlı almadım onu elim öyle gidiverdi yani

Teşekkür ederim kuzular sağolun. Allah nasip ederse unvanım değişeceği için maaşım 400 civarı artıcak. ekstra masraf sadece işte kira giderim olucak eğer istanbulda kalırsam evlilik gerçekleşmezse felan dayımların olduğu yere giderim aynı yerde dururum onlarla öyle düşündüm. Bide aklıma şey geldi normal tayinler 5 yıl ama kurum tekrar sınav açmayı planlıyordu yine sınav açılır tekrar sınava girme hakkım var oşekilde yine geri gelirim die düşündüm

Ne aldın ne aldın

Hayırlı neyse o olsun kuzu inşallah yolunda gider herşey

canım çok merak etmiştik seni bukadar uzun süre ayrı kalma bizden. herşey olacağına varır sen sakın üzülüp yıpratma kendini. bende arkadaşlar gibi düşünüyorum. şuan eğer gelmezsen herşey daha kötü olabilir. ama gelirsen en aızndan görüş olursun uzaklıktanmı yada düzeliyormu. elinden gelen son çabayıda göstermiş olursun. tek başına yapabilirmisin sorusuna gelince kesinlikle yapabilirsin. hatta aileden ayrı kalmak bir çok şeyi öğretiyor insana. senin yerinden olsam ben istanbulda yaşadığım şehiride yazardım. zaten gerisi kısmet. hakkında hayırlısı neyse o olur ozaten için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…