2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Fethiyeyemi gidicektiniz ölü denize katrancıya ve akyakaya mutlaka gidin canım
Evet kuzu Fethiyeye gidicez, bunu not ediyorum o zaman hemen sağol :)
Gitmeden zaten bi liste çıkarıcam ama bunları da önden bilmek iyi oldu teşekkür ederim :)

Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?
kamera yok canım bildiğin çay bahçesi burası. kınada kameraya gerek varmı hiç düşünmemiştim onuda. fotoğraf makinası var etrafımda iki tane profesyonel onlarla çekeriz diye düşünmüştüm fotoları.
kesinlikle bom boş yer 3 saatte 1000 l iyi para valla.
Kuzu bence de yeri beğendindiysen gayet iyi. Biliyosun benimki de o fiyata geldi. Çerez vs gibi şeyleri ben de kendim götürücem yani.
Eğer mekan içine sindiyse anlaş derim
sanırım benzer fiyatlara bu tarz yerler
bence çok iyi fiyat canım kaçırma derim , ben kına ayrı yapmayacağım için normal düğün mekan parası vericem içime oturdu vallahi ya
seninki kına görünümdü düğüne hatırlatırım oyüzden

babamın dediği bir yer var akşamda oraya bakıcam 23 nisan tatlinde kesinleştirmiş olurum heralde

şleri yok ki anacım, sabah uykularını alıyorlar sonra konu komşu hooop marketin önünde sıraya giriyorlar
Hahaha aslında hizmet bedeli diye bi iki lira verceksin bunlarla anlaşıp ki alsınlar bize de
Rica ederim ne demek eminim çok beğeniceksiniz
Ayy İnşallah kuzu ya, şu an tek tesellim balayı zaten . Gidenler de senin gibi çok beğencieksiniz diyo :)
Aaaa bizimkide hayatta sabahın köründe gitmez öğlene doğru gidiyo şansına kalırsa alırım diyo arada yakalıyo ama bitmemiş oluyo
Haha bizim analar da fena arkadaş baksana

kızlar ya o tavada kek nasıl pişiriliyor pasta yapıp satan biri için garip bir soru oldu bilyorum ama gerçekten blmiyorum bunu

Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
Ahaa deme kızım böyle şeyler
Bana da lazım aynından bilen gören söylesin

Şöyle bi hayal ettim de çok iyi olur hiç olmadı yarın git koltuğuna otur bari
Ayy bi deli daha Hayır H happyNow öyle canlanıyor gözümde iyi gülüyorum yani Koca şirkette de kimse kalmadı bi başıma rahat rahat gülüyorum deli diyecek de yok ahahaha
Senin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecek
O belirsizlikle yaşamaya devam çünkü şirkette resmen kimse kalmamış Resmen terkedildim bu dağbaşında. Acaba tatil de benim mi haberim yok Ama aldığım duyumlara göre yarın çalışıyoruz. Patron da çook uzaklarda olduğuna göre yarın ben de koltuğuna oturabilirim diyorum
Hahahah N Nyks01 baaak burda benden bi tane daha var bence
Ayyy süper fikir valla gülmekten bayılabilirim şuan.
İzin vermezse ben bunu uygularım, kafama da bi huni takarım oooh mis!
Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia
kuzu senden on numara fikirler çıkıyo
Ahahahah Seni de kaptırdık
Aaa ama senin hakkını da yiyemeyiz kesinlikle 23 Nisan bombaların süperdi

Çalışan insanları düşünmüyolar ki hiç . O teyzeler yok muu ahhh!
Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmez

bende mi kınayı ayrı yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…