HAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziyok canım ben çay setini kahvaltı seti yapsa diyorum haha
e oznman sende ekle
benide bulsana
hiçte bile bulamassınHAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziOyy çok güldüm ama ya
Seni de bulayım mı
canım işte istemiyor da erkek arkadaşım bi görüseyim kendisiyle gelicem:)
yok canım ben çay setini kahvaltı seti yapsa diyorum haha
e oznman sende ekle
benide bulsana
Ay ben çizemiyorum buralar baya kaynıyor
HAhaah gazlamayın beni vallahi elimdeki minik ipuçlarıyla buluveririm hepiniziOyy çok güldüm ama ya
Hayırrrsen takip ediyormuyum ben acaba:)
ne yapıyorsun hatun sen
ayyyy sesli güldüm yaaaaaaaa
korkuyorumHahahahahFazla polisiye romanı okumaktan bunlar Kızım ben sevgilim amerikaya gittiğinde uçağı adım adım nerede onu bile izlemiş insanım yani
ekranı bi kapatıyorum etraf toz dumanayy iki bişey çiziyorum bi geliyorum karışıyo konuşmalar
sende bendensinBenimkide varla yok arası nişanlım açmıştı bitane orda takılıyorum işte
aynen ama bi an kopmak zorundayım müşteri karşımda gülümsüyorum şu anOoof görüşmem gereken yerler var amaa ben burdan ayrılamıyorum çok şey kaçırıcam diye.
Yaktınız beniii
delirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi
Zararsız bi meraklıyım telaş yapmayın ahahhakorkuyorum
Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikadadelirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi
Beni bulamadıdelirdin yine az önce hepiniz aynı yeri takip ettiniz kızlarr ordan buluyor sizi
Yok kız biliyo o burayı burdan kızlar var instagramdakorkuyorum
ekranı bi kapatıyorum etraf toz duman
sende bendensin
aynen ama bi an kopmak zorundayım müşteri karşımda gülümsüyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?