- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ayy kuzu ya cidden kötğ olmuş ama ara gelinlikçiyii söyle yarın çalışacağm için bugüne alalım tekrar diyee.
Of yaaa valla ben çok sinirlniyorum böyle şeylere
kuzum kötü olmuş olsun belki erken cıkarsın dersin prova diye
Sıkıntı yok :) Unutturmayın ama sadece
I ıhh hiç bulanmadı
Çocuk gibi şikayet ediyor yaa
Gel yarın beraber çalışalım
Heh işte direk çocuk tembihleri
ya öyle bişi ki gelinliği yarına attım die bu akşam ev bulmuştuk ona bakacaktık. gelinlikçi kadında yarın çok iyi olur dantelcim gelecek hepsine bakmış olursun dedi. oyüzden bugünede almak istemiyorum. puff çok bunaldım ama yarın erken çıkma işi mantıklı gibiuyuz oluyorum böyle durumlara, bizde de baştakiler karar veriyor..Kar tatilini bile kesmişlerdi bizden..rapor alsan çok belli olur dimi?
Yaparımmm bilirsiiinyap yap onuda yap
Aynenn izin al erken cık canımya öyle bişi ki gelinliği yarına attım die bu akşam ev bulmuştuk ona bakacaktık. gelinlikçi kadında yarın çok iyi olur dantelcim gelecek hepsine bakmış olursun dedi. oyüzden bugünede almak istemiyorum. puff çok bunaldım ama yarın erken çıkma işi mantıklı gibi
Bende yaparımm kiiYaparımmm bilirsiiin
Valla sıkılmakta haklısınya öyle bişi ki gelinliği yarına attım die bu akşam ev bulmuştuk ona bakacaktık. gelinlikçi kadında yarın çok iyi olur dantelcim gelecek hepsine bakmış olursun dedi. oyüzden bugünede almak istemiyorum. puff çok bunaldım ama yarın erken çıkma işi mantıklı gibi
Ne teklifi kuzu. Ben de fotoğrafçı bakmıştım oradan Sen hangi konuda teklif aldın. Kim yaktı canınıArmuttan teklif alayım dedim kimsemi insaflı davranmaz ayy gel ev kur işte evlen nası kuriim evi zalımlar izin vermiyo
Cam balkoncularNe teklifi kuzu. Ben de fotoğrafçı bakmıştım oradan Sen hangi konuda teklif aldın. Kim yaktı canını
Cam balkoncu mu hahaha aklıma bi kaç bişey gelmişti ama bunu kırk yıl düşünsem bulamazdımCam balkoncular
Bilmem içimden öyle geldiaynenn hayal gücümde sınır yok
Armuttan teklif alayım dedim kimsemi insaflı davranmaz ayy gel ev kur işte evlen nası kuriim evi zalımlar izin vermiyo
Cam balkoncular
Ne ararsan var canımCam balkoncu mu hahaha aklıma bi kaç bişey gelmişti ama bunu kırk yıl düşünsem bulamazdım
O da mı varmış kız oralardaa
Cam balkon kuzune için teklif aldın canım?
Olsun ancak tamamlanıyor zaten
Zalımlar çok istiyolar ya bende balkonun birine yapiim dedim küçük olanı kullanmam en azından çamaşırlığı koyarım dedim ama biraz çokmuş sana ne kadar dedilerBizde cam balkon yaptırmak istiyoruz çok pahalı ama
Benim zamanımda böyle değildio site ya baktım herşey var vallaNe ararsan var canımbu ara ihtiyaçlarım azıcık değişik
Cam balkon kuzu
ne güzel kafan dağılır en azındanYANİ AMA PEK EKSİĞİM KALMADI CANIM BENİM,
Benim yarın tatil , cumayı birleştirdim 4 gün tatil ama yorucu gün olacak 2 gün yeğen doğum gnü hazırlıklarındna .
İnsan plan yapıp da böyle aksiilik çıkınca sinir oluyor ya
sende arayıp konuşssan canımcurlygirl
Zalımlar çok istiyolar ya bende balkonun birine yapiim dedim küçük olanı kullanmam en azından çamaşırlığı koyarım dedim ama biraz çokmuş sana ne kadar dedilerhaberleşelim bari
sizin ölçüler ne canım büyük o zman sizin yer bana gelen teklif daha az2,5 gibi birşey çıkıyor bize canım
sizin ölçüler ne canım büyük o zman sizin yer bana gelen teklif daha az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?