2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş

Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş

Tebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum

Tebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara

heyyyyyy merhaba kızlar böyle bir topiğe 2. defa geleceğim hiç aklıma gelmezdi
Ben 2. evliliğimi yapıcam kısmetse...Düşüncemiz bu yıl Eylül-Ekim gibi hadi hayırlısı

heyyyyyy merhaba kızlar böyle bir topiğe 2. defa geleceğim hiç aklıma gelmezdi
Ben 2. evliliğimi yapıcam kısmetse...Düşüncemiz bu yıl Eylül-Ekim gibi hadi hayırlısı

Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara

Ahaha valla ilk ölçülerim alındığnda adam belimi 70 ölçtü nee 70mi dedimm korkma geniş alıyorum normal ölçüsü değil diyince rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…