ne güzel kafan dağılır en azından
kalan 2 günde dinlenirsin hem
bizim ufak olana düşünmüştüm bende 3 metre o da zaten ona 1.300 dedi insafsız amcaValla tam hatırlamıyorum şuan çok ilgilenmediğim için ama balkon büyük sayılır bizim
Çok geliştirdiler çokBenim zamanımda böyle değildio site ya baktım herşey var valla
bizim ufak olana düşünmüştüm bende 3 metre o da zaten ona 1.300 dedi insafsız amca
Aynenn ya şimdilik bu da dursunAh her şey para ya ekstra masraf buda işte
Hahaha vicdan kalmamış zalımlarÇok geliştirdiler çokama hala insafsızlar
Aynenn yaaHahaha vicdan kalmamış zalımlar
Haha biz pahalı şeyleri kendimiz yapabilirmiyiz diye düşünüyoruz ya o geldi aklımaAynenn yaayokmu hiç tanıdık yaa diyip dolanıyorum etrafta
Haha biz pahalı şeyleri kendimiz yapabilirmiyiz diye düşünüyoruz ya o geldi aklıma
Camcıdan cam alıp kendiniz yapın bence diye akıl vericem sana az kaldı
Hahaha onu da kendi yeteneklerine bırakıyorumCAMLA BERBAER AŞAĞIYA İNSİNLER MERDİVENE GEREK KLMADAN
Hahah ay zaten düşünemiyorum böyle bişey yaptığınıçok istiyorum ama sanmıyorum boya badana olsa neysede
Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlaraTebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara
kesinlikleeHahah ay zaten düşünemiyorum böyle bişey yaptığını
İyi bi tasarruf olurdu kabul et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?