almam için söylemedi zaten o canım.annesine ne alsa kabul etmiyo.kıyafet falan istemez giymez alınan hiçbişeyi.altın takı seviyomuş ama onuda isteyip kabul ediceğini hiç sanmıyorum.zaten aldığım hediyeyi de ben seçmiş olmucam sadece yine o alıcak :) bizde küçük hediyeler alıcaz aynı şekilde :)
Ben yaptım :)aranızda evideadan alışveriş yapan var mı kızlar
Çok şirin olmuş :)Kızlar yeğenimin doğum günü için yaptırdığım kokulu taş, kokulu taş isimlikler
Kızlar yeğenimin doğum günü için yaptırdığım kokulu taş, kokulu taş isimlikler
Çok güzel olmuşlar canım elinize sağlık :) Minik prensesin de yeni yaşı güzel, mutlu olsunayaklıda mavi tüllüler var onlar . kimse tek resim olarak çekmemiş .( ama çok güzeldi kokusu koliyi açınca mis gibi koktular
Ben yaptım :)
Çok şirin olmuş :)
Çok güzel olmuşlar canım elinize sağlık :) Minik prensesin de yeni yaşı güzel, mutlu olsun
nası memnun kaldın mı bi sorun çıktı mı
Maşşallah ne çok alıyorlarmış öyle.Kızlar merhaba nasılsınız?
bu sabah rapor için kan verdim 4 tüp
Kolum acıyor yahu
Canım ben de iki defa yaptım vir sorun yaşamadım.
Çok tatlı olmuuuuş bayıldıımm :)Kızlar yeğenimin doğum günü için yaptırdığım kokulu taş, kokulu taş isimlikler
Hoşgeldin canım :)
Bir kararsız da sensin demek benden bir tane daha buldum
Ne zamandı düğün?
agustos 22 kına 23 düğün benim
Banyo paspasları mııı heyecanlandım şimdii
vardır bundada bir hayırKAra bahtlı kem talihli ben yaa
Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Yani o saatte de nikah mı olur
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçmaYani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım
evet ya var olan bütün kanımı aldılarMaşşallah ne çok alıyorlarmış öyle.
Çok üzüldüm yavardır bundada bir hayır
KAra bahtlı kem talihli ben yaa
Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Yani o saatte de nikah mı olur
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçmaYani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım
Nikah işlemleri için mi kuzu bu?evet ya var olan bütün kanımı aldılar
Öyle kuzu başka çare kalmadı yanii . Mecburuz artık kendi belediyemizden yaptırmayaSıkma canını ya hayırlısı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?