2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben o fiyata bulsam balıklama atlarım
Haha hadi ya sen bulamadın mıı?
Valla burada çektircek olsan sana en beğendiğimi söyler durma derdim
Çünkü fotolarını çook beğeniyorum da 200 lira eksik olsa diyorum ben sadece Onu atsa koşa koşa anlaşıcam

ben sadece nişanda 900 verdim fotoğrafçıya istanbulda 1200 ise düğün bence çok iyi

arada baya gün varmış aslında, bende buradakini çarşambaya çektim..orada da cumartesi olacak..inşallah yetişir herşey..
evet canım baya gün odluğu için balayından kısmak zorunda kaldık her türlü sıkıntı zaten amannn ayarlasakta kurtulsak
genelde öyle oluyo bende pahalı olanı her zaman daha çok severim
hihi galiba bende

Senin görüştüklerinde fiyat ne?

1500-3000 arası değişiyor fiyat..Bazılarında tüm gün hikaye çekimi oluyor o zaman fiyat direk 2000 den başlıyor..Benim beğendiğim iki hatun var biri burada, diğeri orada ikisi de pahallı ama Maksimum 1500 vermek istiyorum bende..tabi onun altında olursa süper olur senin bahsettiğin fotoğrafçı kim?

Mesaj atıcam incelersin ordan kuzu.
Tüm günler pahalı evet ben dış mekan yeterli diyorum . Gerisini de profesyonel makinayla çekeriz zaten ablam ve eniştem bu konuda gayet başarılılar onlar beni idare eder

Acaba yanılıyor olabilir miyiz ki? belki ucuz olanlar daha iyi

Kuzum ben köklü bir fotoğrafçı ile konuştum adam bayağı usta çok da güzel çekimleri var beğendim açıkçası..
Ama diğer yerler gibi gösterişli bir yeri falan yok.
Nedendir bilmem bayağı da uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…