Hahaha benzetmeye bak yaaa cidden şuan baya SepyaHava bildiğiniz instagram filtresinden geçmiş gibi sepya görünüyor. Pislikten mi acaba
Kızlar anneler günü hediyesi olarak kayınvalideye porselen demlik almaya karar verdim :) şimdide hangi markadan alsam die düşünüyorum sizce nerden alıyım :) memnun kaldığınız kullandığınız marka varmı
Ama gerçekten öyle ya benzetme bile değilHahaha benzetmeye bak yaaa cidden şuan baya Sepya
Benimkine bi de camların pisliği eklenince karartılmış sepya oldu
Ben cocodan indirimden aldım sadece demlik değil direk çaydanlık olarak, canlı da çok güzel görünüyor ama tabi ki kullanmadım tam olarak bir yorum yapamam ama çok beğendim. Şu anda 45tl fiyatları sanırım, bir bak derim :) Essede de var, kek kalıbıyla beraber satılıyor ama onun deseni daha genç işi duruyor kayınvalideye uygun olmayabilir.Kızlar anneler günü hediyesi olarak kayınvalideye porselen demlik almaya karar verdim :) şimdide hangi markadan alsam die düşünüyorum sizce nerden alıyım :) memnun kaldığınız kullandığınız marka varmı
Ben söyleyemeden cevap gelmiş
Şimdi iyi misinOkurken kendimden geçtim resmen
Haha benden kaçmaz kuzuBen söyleyemeden cevap gelmiş
OOf kanayan bir yara dahaaafotoğrafçıyı ayarlayan var mı hatunlar?
hımmm bi bakıyim. bende bernardodan aldım çeyize ama hiç kullanmadığım için kalitesini bilmiyorumAma gerçekten öyle ya benzetme bile değil
Ben cocodan indirimden aldım sadece demlik değil direk çaydanlık olarak, canlı da çok güzel görünüyor ama tabi ki kullanmadım tam olarak bir yorum yapamam ama çok beğendim. Şu anda 45tl fiyatları sanırım, bir bak derim :) Essede de var, kek kalıbıyla beraber satılıyor ama onun deseni daha genç işi duruyor kayınvalideye uygun olmayabilir.
Ben söyleyemeden cevap gelmiş
Haberler sende sen arıyodun fotoğrafçı naptın ?fotoğrafçıyı ayarlayan var mı hatunlar?
Anca kendime geldim zatenŞimdi iyi misinKendinde gelmen zaman alabilir
OOf kanayan bir yara dahaaa
Bende tık yok. Sen ne yaptın?
Haberler sende sen arıyodun fotoğrafçı naptın ?
En azından ona karar vermişsin o da bişeybende de tık yok, istanbul da yapmaktan vazgeçtim..diğer şehir için arayıştayım..
En azından ona karar vermişsin o da bişey
Benim de 2-3 seçeneğin var en iyi indirimi yapanı seçicem artık haha
3üde aynı ayarda çünkü ayırt edemedim. En ayır edici özelliği fiyatı olacak yani.
Ama bi tanesi bir adım önde gibi sanki ya
ah bende bir anlaşabilseydim artık kim olduğu umurumda deil yeterki anlaşmış olayım o dercede bunalttı beni bu konu
Kuzu sözleşmiş gibi hepsi 1200 resmenÖyle ama şimdi de yanlış mı yapıyorum diyorum..Burada fotoğraf olmayacak..yani dış çekim olmayacak..Mekanın belirlediği fotoğrafçı var tabi..Seninkilerin fiyat aralığı ney?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?