haha beklemen kabahat kız hadi hemen anlaşHaha biliyorduuum
Gaza geldim kız şuan fotoğrafçıyı arayıp anlaşıyorum dicem
Ben zaten genelde uygun olanı seçiyorum pahalıyı tatmadık dahaAcaba yanılıyor olabilir miyiz ki? belki ucuz olanlar daha iyi
Kuzum ben köklü bir fotoğrafçı ile konuştum adam bayağı usta çok da güzel çekimleri var beğendim açıkçası..
Ama diğer yerler gibi gösterişli bir yeri falan yok.
Nedendir bilmem bayağı da uygun :)
Valla nişanlı bey güzellik uykusundan uyansın da söyliyim bi arayalım , çok fena heveslendimhaha beklemen kabahat kız hadi hemen anlaşbirsürü sebebin var bak
Sadece dış çekim için çok pahalı yaaatıcam kendimi ya, şimdi bir tanesi ile konuştum 2250 dedi sedece dış çekim
Yok kuzu sende bişey var valla pahalı olanı çekiyosunatıcam kendimi ya, şimdi bir tanesi ile konuştum 2250 dedi sedece dış çekim
Ayyy nerde yaa şuraya bak düşünmekten saçlarıma aklar düştüSadece dış çekim için çok pahalı yaa
Allahııım 200 liraya fotoğrafçı 500 liraya gelinlikçi 1000 liraya düğün salonu neden yok neden hahah
Kuzu o işi düşünüp taşınıp askıya aldık sanırım.Ayyy nerde yaa şuraya bak düşünmekten saçlarıma aklar düştüsen haftasonu ev bakcaktın naptın ?
Sadece dış çekim için çok pahalı yaa
Allahııım 200 liraya fotoğrafçı 500 liraya gelinlikçi 1000 liraya düğün salonu neden yok neden hahah
Hadi ya hayırlısı olsun kuzuKuzu o işi düşünüp taşınıp askıya aldık sanırım.
Yani bakacağımız yerler baya uzaktı. Oradan benim hergün işe gelmem falan büyük problem. Ölçüp tartınca biraz zor geldi ya
Yok kuzu sende bişey var valla pahalı olanı çekiyosun
Buraya mı bakınsan tekraracabaaa diyip aklını karıştırayım istersen?çok fazla gerçekten ya, istanbul kadar seçenek yok maalesef
Buraya mı bakınsan tekraracabaaa diyip aklını karıştırayım istersen?
Öyle canım amin, buralardan bakıcaz artık kiralık.Hadi ya hayırlısı olsun kuzu
Hahah e yaniiişu an onu düşünüyorum desem
Kuzular yarına şu sağlık raporu için izin alayım diyorum.
Amaa önce aile hekimine gitmem gerek di mi? Öyle planladım ben ama?
Çok merak ettim yaa adı ne ne kadarmış?
atıcam kendimi ya, şimdi bir tanesi ile konuştum 2250 dedi sedece dış çekim
Hahah e yaniii
Burada daha çok seçenek olduğu kesin kuzu. E fotoğraf çekecek mekan da gayet fazla. Yani anlaşacak iyi bi yer buldun muu güzel çıkacağı kesin
Kuzu evlilik arfesnde oldugumu biliyolar ya dogruyu soylicem yani. Arada soruyoar hatta naptin ne ettin diye konuya mudahiller yani:)canım benim aile hekimi yakınsa ilaç yazdıracam diye çık kolay zaten uzun sürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?