2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy nerde yaa şuraya bak düşünmekten saçlarıma aklar düştü sen haftasonu ev bakcaktın naptın ?
Kuzu o işi düşünüp taşınıp askıya aldık sanırım.
Yani bakacağımız yerler baya uzaktı. Oradan benim hergün işe gelmem falan büyük problem. Ölçüp tartınca biraz zor geldi ya

geç cevap yazıyorum kızlar kusura bakmayın ya

Kuzular yarına şu sağlık raporu için izin alayım diyorum.
Amaa önce aile hekimine gitmem gerek di mi? Öyle planladım ben ama?

canım benim aile hekimi yakınsa ilaç yazdıracam diye çık kolay zaten uzun sürmüyor :)
Çok merak ettim yaa adı ne ne kadarmış?

Adını unuttum yaaa ama fiyatı 650 tl eğer kuaförde flnde çeksin istersem ek olarak 150-200 tl daha fazla

atıcam kendimi ya, şimdi bir tanesi ile konuştum 2250 dedi sedece dış çekim

Wuuuu çook fazla yaa

Hatunlar ben geçen hafta tercihlerimi yaptık ailecek görüşerek danışarak yaptım. İlk tercihlerim istanbul anadolu yakası peşine bulunduğum şehri tercih ettim ama istanbul pendik yada beykoz olma durumu yüksek. Haftaya cuma sonuçlar açıklanıcak ve 31 mayısa kadar işe başlamam lazım. Eğer bi aksilik olmazsa atamam çıkar çıkmaz tabi istanbul olursa ağustosa nikah günü alıyoruz. Düğün istemiyoruz zaten bi değişiklik olmazsa sadece nikah yapıcaz. Peşine güzel bir yere yemeğe gideriz öyle planlıyoruz. Oyüzden bende yavaştan fotoğrafçı bakmaya başladım. Gelinliğimide istanbula gelince bakıcam :)

Benim beeğndiğim fotoğrafçılar belki sizlerede öneri olur
sırayla en beğendiğim şekilde
Merve Dağlı
Fikr'u Hayal
Masal Başlarken
Rukiye Taşçı
Sümeyra Eroğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…