2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ya ben şimdi düğünde nikah şekeri olarak bişiler dağıtıcam. (kendi yaptıklarımdan) diğer düğünde de yapmak istiyorum tabi birbirinden ayırmak istemiyorum. kv konuştuk biraz önce ona dedim böyle böyle düşünüyorum aşağı yukarı nekadar hazırlasam die. boşver ne gerekk var boşa masraf. falan gibi bişiler dedi ve istemedi dağıtılmasını siz olsanız naparsınız.

neden yapmanı istemiyor olabilir ki? kısmetse bende diğer düğünde nikah şekeri dağıtmak istiyorum, kendim yapmya çalışıcam tabi

Hadı bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun :)

Hayırlı olsun canım :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda. Çok yakında belirsizlikten kurtuluyorsun inşallah :)

İstiyosan yap ya o sana zor olmasın diye söylemiştir belki kuzu

neden yapmanı istemiyor olabilir ki? kısmetse bende diğer düğünde nikah şekeri dağıtmak istiyorum, kendim yapmya çalışıcam tabi

İstiyosan yap ya o sana zor olmasın diye söylemiştir belki kuzu
ya boşa masraf falan dedi ne gerek var dedi. sonrada boşver nazar değer dedi. garip bir kadın ya herkes çocuklarıyla övünür buda aman nazar değer diye kimse bişi bilsin istemiyor.

ya boşa masraf falan dedi ne gerek var dedi. sonrada boşver nazar değer dedi. garip bir kadın ya herkes çocuklarıyla övünür buda aman nazar değer diye kimse bişi bilsin istemiyor.

ahaaaa çok garip , niye nazar değsin ki? Allah kötü gözlerden korusun tabi hepimizi de..çok olağan bişey yani, nikah şekeri bu

Hakkında hayırlısı olsun kuzum :))

:) ayyy nazara inanırım ama bu kadarı fazla nikah şekerini herkes dağıtıyo düğünde olağan dışı değil ki yap kuzu ya içinde kalmasın

ahaaaa çok garip , niye nazar değsin ki? Allah kötü gözlerden korusun tabi hepimizi de..çok olağan bişey yani, nikah şekeri bu

:) ayyy nazara inanırım ama bu kadarı fazla nikah şekerini herkes dağıtıyo düğünde olağan dışı değil ki yap kuzu ya içinde kalmasın
ya anlamış değilim işte. çok garip bu huyu. ben şey düşündüm hani ben yapıyorum die insanlar duyuncamı nazar değer. ama böyle düşününcede sinir oldum. ben olsam çocuklarımla övünürüm. benle övünmesi gerek bukadar çalışıyor çabalıyor die. neden sakınıyorki. ayrıca onların orda hiç böyle şeyler yok sanırım. kuru kuru meyve suyu oynama etme. kuru bir ev eşya okadar. ben neyle gitsem karşılarına ilk defa duyuyromuş gibi yapıyorlar

Nerdeler ki canım ? bence bi çok şey insanın işine gelmiyo ondan abartıp ilk defa duymuş gibi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…