2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sosyetik gelin seni :) ayy aklıma biizm köy geldi , Çocukken yaz tatilinde memlekete giderdik, köydekiler bizi görünce İstanbullular geliyor derdi sanki uzaydan geliyoruz , bunu niye anlattım bende bilmiyorum

ben bunu bir düşüneyim :)
Düşünecek birşey daha çıktı iyi mi
Kuzu süper bi haber bu. Kısa süre içinde belirsizliklerden kurtuluyosun çok sevindiiiim :)
Kuzuu boşver bence senin ne istediğin daha önemlii yani.
Sayıyı alırsın kendi bütçene göre davranır yaaprsın bişiler bence.
Aynen ama ara ara bak haziranda falan düğün zamanı tutan çok olabilir
Öyle kuzu evet ama erken bulursam da o kadar parayı boş eve vermek istemiyorum hiç bunca masrafın arasında
bir tane buldum aslında ona da güvenmiyorum :)
Uyguna bulunca da güvenilmiyo iştee, biz de az tuhaf değiliz
Aa bu arada benim çeyizin yeni elemanı var ya eklemeyi unuttum. Grill tavam da var artık
Oooo hemen bakayım madem

Benim Çinden halhalım da geldii. Buna maviş boncuklar ekleyip hayalimdeki etkiyi yaratacağımı düşünüyorum.
Albüme ekliyorummmm

sosyetik gelin seni :) ayy aklıma biizm köy geldi , Çocukken yaz tatilinde memlekete giderdik, köydekiler bizi görünce İstanbullular geliyor derdi sanki uzaydan geliyoruz , bunu niye anlattım bende bilmiyorum
sanırım bana öyle dicekler oyzüden anlattın haha
bende şuan inadına yapıcam öyle düşünüyorum

Bulamıyorum yahu ne olduysa 60tan 14,90a düşmüş bir de
Sen de halhalı takıp çekmişsin ya çok güldüm Çok güzel amaa
Hahahaha daha gerçekçi bi görüntü olsun diye tek başına bi halta benzemiyodu ama haha

Yok henüz tavanın fotoğrafını bulamadım Ne yüklenmiş ki
tencere setinin fotosu iki kere yüklemiş hani dedim acaba onumu yükledin yanlışlıkla :)
hıhı evet Bende tırsıyorum açıkcası nazardan değilde, nişandan sonra bir korku oluştu bende.
canım o korku bendede var. şuan kimseden ses çıkmıyor. fırtına öncesi sessizlik gibi. düğün zamanı bir tartışma olacak diye içim içimi yiyor.

Allah korusun canım ya, tartışmaktan değil benim korkum da, ayy neyse kötüyü çağrıştırmayalım, Allah yardımcımız olsun inşallah..Hayırlısıyla atlatalım hepimiz..en mutlu günümüz olsun korkudan peş peşe dua edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…