- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Niye ki
ya anlamış değilim işte. çok garip bu huyu. ben şey düşündüm hani ben yapıyorum die insanlar duyuncamı nazar değer. ama böyle düşününcede sinir oldum. ben olsam çocuklarımla övünürüm. benle övünmesi gerek bukadar çalışıyor çabalıyor die. neden sakınıyorki. ayrıca onların orda hiç böyle şeyler yok sanırım. kuru kuru meyve suyu oynama etme. kuru bir ev eşya okadar. ben neyle gitsem karşılarına ilk defa duyuyromuş gibi yapıyorlar
Düşünecek birşey daha çıktı iyi miben bunu bir düşüneyim :)
Kuzu süper bi haber bu. Kısa süre içinde belirsizliklerden kurtuluyosun çok sevindiiiim :)Hatunlar ben geçen hafta tercihlerimi yaptık ailecek görüşerek danışarak yaptım. İlk tercihlerim istanbul anadolu yakası peşine bulunduğum şehri tercih ettim ama istanbul pendik yada beykoz olma durumu yüksek. Haftaya cuma sonuçlar açıklanıcak ve 31 mayısa kadar işe başlamam lazım. Eğer bi aksilik olmazsa atamam çıkar çıkmaz tabi istanbul olursa ağustosa nikah günü alıyoruz. Düğün istemiyoruz zaten bi değişiklik olmazsa sadece nikah yapıcaz. Peşine güzel bir yere yemeğe gideriz öyle planlıyoruz. Oyüzden bende yavaştan fotoğrafçı bakmaya başladım. Gelinliğimide istanbula gelince bakıcam :)
Kuzuu boşver bence senin ne istediğin daha önemlii yani.kızlar yaben şimdi düğünde nikah şekeri olarak bişiler dağıtıcam. (kendi yaptıklarımdan) diğer düğünde de yapmak istiyorum tabi birbirinden ayırmak istemiyorum. kv konuştuk biraz önce ona dedim böyle böyle düşünüyorum aşağı yukarı nekadar hazırlasam die. boşver ne gerekk var boşa masraf. falan gibi bişiler dedi ve istemedi dağıtılmasını siz olsanız naparsınız.
Öyle kuzu evet ama erken bulursam da o kadar parayı boş eve vermek istemiyorum hiç bunca masrafın arasındaAynen ama ara ara bak haziranda falan düğün zamanı tutan çok olabilir
Uyguna bulunca da güvenilmiyo iştee, biz de az tuhaf değilizbir tane buldum aslında ona da güvenmiyorum :)
Oooo hemen bakayım mademAa bu arada benim çeyizin yeni elemanı var ya eklemeyi unuttum. Grill tavam da var artık
sanırım bana öyle dicekler oyzüden anlattın hahasosyetik gelin seni :) ayy aklıma biizm köy geldi , Çocukken yaz tatilinde memlekete giderdik, köydekiler bizi görünce İstanbullular geliyor derdisanki uzaydan geliyoruz , bunu niye anlattım bende bilmiyorum
bende şuan inadına yapıcam öyle düşünüyorumDüşünecek birşey daha çıktı iyi mi
Kuzu süper bi haber bu. Kısa süre içinde belirsizliklerden kurtuluyosun çok sevindiiiim :)
Kuzuu boşver bence senin ne istediğin daha önemlii yani.
Sayıyı alırsın kendi bütçene göre davranır yaaprsın bişiler bence.
Öyle kuzu evet ama erken bulursam da o kadar parayı boş eve vermek istemiyorum hiç bunca masrafın arasında
Uyguna bulunca da güvenilmiyo iştee, biz de az tuhaf değiliz
Oooo hemen bakayım madem
Benim Çinden halhalım da geldii. Buna maviş boncuklar ekleyip hayalimdeki etkiyi yaratacağımı düşünüyorum.
Albüme ekliyorummmm
Fazla ucuz :)
sankim tava yerine yanlış foto yüklenmiş :)Nasıl da bodozlama atlamışım konuyaArada yazılanlar olmuş bende çıkmamıştı
Yok henüz tavanın fotoğrafını bulamadımsankim tava yerine yanlış foto yüklenmiş :)
Bulamıyorum yahu ne olduysa
sanırım bana öyle dicekler oyzüden anlattın haha
bende şuan inadına yapıcam öyle düşünüyorum
Hahahaha daha gerçekçi bi görüntü olsun diye tek başına bi halta benzemiyodu ama hahaBulamıyorum yahu ne olduysa60tan 14,90a düşmüş bir de
Sen de halhalı takıp çekmişsin ya çok güldümÇok güzel amaa
e çekimler nasıl iyiyse düşün
tencere setinin fotosu iki kere yüklemiş hani dedim acaba onumu yükledin yanlışlıkla :)Yok henüz tavanın fotoğrafını bulamadımNe yüklenmiş ki
canım o korku bendede var. şuan kimseden ses çıkmıyor. fırtına öncesi sessizlik gibi. düğün zamanı bir tartışma olacak diye içim içimi yiyor.hıhı evetBende tırsıyorum açıkcası nazardan değilde, nişandan sonra bir korku oluştu bende.
halhalda, bileklerinde, dövmende harika şekerimHahahaha daha gerçekçi bi görüntü olsun diye tek başına bi halta benzemiyodu ama haha
Hahaha yaa ay dövme göstermek için fotoğraf çeken ergenler gibi hissettim he kendimihalhalda, bileklerinde, dövmende harika şekerim
Ucuz olsa dert olmasa dertön yargı ile bakıyorum ya ne fenayım :)
Sorma şekerim bize herşey dertUcuz olsa dert olmasa dert
Bi de önyargıyla bakıyorum diye itiraf etmiş ya hahahaön yargı ile bakıyorum ya ne fenayım :)
tencere setinin fotosu iki kere yüklemiş hani dedim acaba onumu yükledin yanlışlıkla :)
canım o korku bendede var. şuan kimseden ses çıkmıyor. fırtına öncesi sessizlik gibi. düğün zamanı bir tartışma olacak diye içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?