2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben bernardodan aldım %50 indirimde 25 tl
Ay ben 50tl halini görmüştüm çok iyiymiş o zaman. Tek çelişkim pembe bişeyler almıyorum da eve uyumlu olsun. Mavisi olabilir ama ikisi yan yana da çok tatlı hoff ben ve şu kararsızlığım. Tuzluğu almaya karar verdim de rengine veremiyorum
Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.

Çok iyi almışsın güle güle kullansın :)
Sendromsuz Perşembeden günaydın Hatunlarrr!
Neredesiniiz bu sefer siz mi yakalandınız yoksa sendromaa?
Yok canım ya sendromsuz kahvaltı keyfi yapıyordum ayıptır söylemesi

yanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S

Hahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş!
Dur dur beklee dolar düşünce diğerinden alalım yaa o çok fazla tatlıııı
yanlız tuz değirmeni yok sadece biber değirmeni var bernardoda :S
Aaa ikisinin mekanizması farklı mı çalışıyo ki ya :S İkside aynı şeey

Hatta şöyle söyleyeyim ben değirmenle çubuk kraker bile çekmiş insanım

Hahah herkes birgün pembe sevecek desem hiiç de iddialı olmazmışş!
Dur dur beklee dolar düşünce diğerinden alalım yaa o çok fazla tatlıııı
Yani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsun

Hatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu

Çubuk krakermii Leblebide öğütülür bak iyi olurr
Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalım Aynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde antep fıstığı falan atar öğütürüm ben

Denemek amacıyla tane biber ya da tuz bulamayınca eldeki imkanları kullandım ne yapalım Aynen öyle bir sürü şey öğütülebilir içinde antep fıstığı falan atar öğütürüm ben

Yaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe

Yaratıcılıkta sınır yok işte hünerimizi nasıl sergilesek bilemiyoruz pastaların üzerine antep, fındık falan öğütür atarız ehehhe
Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss

Yani şimdi o pembe de güzel pembe ama istemiyorum ya eve pembe almıycam hayır mavisi olsun benim olsun
Valla soft soft yapmış bi de insafsızlar
Hatta şu an önümde halihazırda bir adet değirmen bulunmakta içi de çubuk kraker dolu
Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaa
Allah Allaaah fikirlere bakk
Hahaha bozacının şahidi şıracı bu da
Değişik fikirliler

Ay ne güzel olurduu şöyle bi profiterol olacaktı ev yapımı, üzerine antep fıstığı öğütüp yiyecektik miss

Offf kaç gündür canım çekiyor zaten bak yine aklıma geldiiii

Valla soft soft yapmış bi de insafsızlar

Hahaha sen ne çeşit bişeysin ya nerden geldi aklına o acabaa

Allah Allaaah fikirlere bakk

Hahaha bozacının şahidi şıracı bu da
Değişik fikirliler

Hahah napalım hayal gücü çok geniş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…